Først av alt, se her.

I dag har jeg hørt på denne sangen mens jeg har skrevet. Det burde dere også gjøre.

«I dag skal Mister og Miss Paradise belønnes med en date. Men hva skjer når to nye gjester sjekker inn på hotellet?» Trianas armer spres. Fingrene spres. Leppene spres og hun ønsker verden velkommen inn til en ny eppis i serien vi alle er så glad i å se på.

Louis «Føler seg som en prinsesse. Aldri trodd det skulle skje.»

«Æ var visst ganske aktiv med både hender og tunge i går og det falt i smak, hos mæ hvertfall,» forteller KriRe.

Jeg ser rompa til KriRe mens han bøyer seg i et tilbakeblikk. Jeg får også vondt i tungen.

Brevet ved frokostbordet forteller at KriRe og Louis skal på date. «Glede mæ te å få masse førdela og gjøre ka faen æ vil her inne.» Sier KriRe på en sjarmerende og sympatisk måte, som alltid.

De ankommer daten og en klassisk meksikansk trio synger «Congratulations mister and miss Paradise.»

Så blir de tatt bilder av foran hengende tøyduker. Så får de champagne og noe mat. Koser seg fælt. Nam nam.

Louis spør KriRe om Magne er ute etter å lure henne, men KriRe beroliger henne, for er det en person den psykopaten stoler på, så er det hans trofaste Magne.

På hotellet er det slapp stemning. Men Sander og Erik tar seg en treningsrunde, selv om det er «vanskeleg når man e fyllsjuk fra dagen derfør.» Og det lages en forbanna musikkmontasje ut av det også.

Så får de et brev. «De to mest paranoide skal utføre en koffertsjekk.»

Magne og Erik løper mens Erik uttaler ordet «kvige» en, to, tre, fire, fem ganger. En gang til i intervjuet. To ganger i intervjuet. Og kaller Magne for «bro» tre ganger. Han hvisker det den ene gangen. «Bro, Magne, bro, det er no gærnt, karen er tjukk, bro.»

Kanskje du burde holde kjeft litt oftere, bro?

«Litt sjokka over å ikke finne noen g-strenger. Stilen te jenta e fatal,» sier Erik til gjengen etter at de to luringene har grafset oppi bagasjen til de nyankomne.

På daten får de beskjed via … brev, for faen. «I dag sjekker Mats Erik og Pia inn. Dere skal sørge for at de finner seg til rette.» KriRe ler en ond latter. «Dere skal splitte to par som skal partne opp med de nye deltagerne.

«Sander splitta mæ, så æ vil splitte han», sier KriRe. Sjarmerende, som alltid. Sympatisk, som alltid.

De nye deltagerne introduseres.

Pia «er en glad jente som er en flørt. Flyvertinne fra Asker, digger gutter med motorsykkel. Bare å skjøre på.» Hun ser utrolig svensk ut, men er det ikke.

Mats Erik «er en snekker på 23 fra Porsgrunn. Kjører motorsykkel. Nysingel. Hater sminkedokker, fordi de lurer meg og er stygge når jeg våkner med dem.»

Mats og Pia ankommer akkurat når Sander viser pungen til Isabell og ler med tungen ute.

Birger er rett på sjekkern fordi «æ har klaga en stund øver jentekvaliteten her, men så kommer Pia. Ho e blond og perfekt.»

Oda er kåt på jenta. Hun rister av kåthet.

På runden der gutta viser Mats hotellet, sier Birger at «nei, hakke blitt no puling, bare fingring, prøve å ikke pule på tv.»

Merkelig, fordi det virker som om alle jentene prøver å ikke pule på Birger, men han snakker som om han vasser i vaginatilbud.

«Du sove her, je pule her,» skryter Sander.

KriRe og Louis kommer tilbake fra daten og forteller hva som skjer. «Ikke no hævn eller no sånt, men vi gjorde det vi syns var riktig etter et par glass champis. Vi kom frem tell at Mats skal flytte inn med Isabell, Sander på solo. Pia skal på rom med Birger og sende Janni på solo.»

Birger er megaglad for utfallet. Han tror han skal få ligge med jenta som liker mørke gutter. Som er kjekke.

Erik har ikke fått med seg hva som skjer.

Sander er irri og klager til Magne over at «saklig atte det itte var noko grudge. Med en gong je får noko makt, så ryken på huet og ræva ut.»

Magne smisker med Sander ved å hjelpe ham å bære koffert. «Jeg bruker de rette øyeblikkene til å bygge saftige broer.»

Janni kjøper heller ikke påstanden om at det ikke var utspekulert fra KriRe og Louis sin side.

Nytt brev. «Skjære gjester. I kveld er det Panoras med en overraskelse.»

«Hvordan er det for Sander å ligge seg til topps?» Alle sier «Oooh.»

«Det e jentene som har et behov som jeg prøve å tilfredsstille.» Alle sier «Ooh.»

«Hvilken av guttene syns Pia er kjekkest?»

«Magne

«Hvem av gutta vil Magne at skal sjekke ut, bortsett fra Mats

«Vil ikke at noen skal det, er ikke i posisjon til å spekulere i det. Vil ikke ta stilling til det.»

Her bør Triana eller en eller annen ta grep. Det der burde ikke være lov. Det er som de som svarer «helst ingen av delene» på hypotetiske dilemmaer.

Brevet kommer. KriRe og Louis skal gi bort den første rosen til noen som ikke skal få makt. Den personen må gi en rose videre. Og så videre helt til det står en igjen uten en rose. Den personen får en makt. Sander og Janni kan ikke velges, ei heller KriRe eller Louis.

«Sjer ikke vitsen med å vinn før den makta her,» klager KriRe, som ble kalt en oppblåst tolvfingertarm i kommentarfeltet av Fiselin i går. Som passer godt.

KriRe gir til Mats, Mats gir til Tina, Tina gir til Erik, (KriRe er forbanna på sin fremtidige forlovede), Erik gir til Birger(fordi Erik ikke skjønner noen ting), Birger til Pia, Pia gir til Isabell, Isabell gir til Oda.

Da sitter Magne igjen med makten. Faen faen faen.

Fikk også med meg i gårsdagens kommentarfelt at Magne ble sett på Justin Bieber-konserten på Telenor Arena. «Hei, er det ikke Magne fra Paradise?»

Magne gliser tilbake. «Sorry, har ikke tid til å ta bilder nå. Må på do.»

Han får vite makten i morgen. Det var jo litt morsomt at denne leken gikk langt over hodene til gjengen.

KriRe, Magne og Erik er forbanna på Tina, fordi hun ikke tenkte og frarøvet Kvigehviskeren muligheten til makt.

Nå skal det sies at KriRe overvurderer sin egen allianse ekstremt, men det var rimelig megadumt av Tina.

«Ikke for å skryt i det hele tatt, men Erik elske mæ og e på vår sida», prøver KriRe å banke inn i skallen til Tina helt uten å skryte. Men når ikke frem.

«Jeg.føler.ikke.at.jeg.vil.gi.makt.til.en.person.som.ikke.skjønner.hva.som.skjer,» svarer Tina på det og overbeviser nok seg selv. Magne går innom rommet til Tina og lufter frustrasjonen.

Tina er irritert og viser fuckyoufingeren til ham bak ryggen hans.

Så skjer det som virkelig slår sprekker i slemmelagets ryggrad. Louis går til Sander for å alliere seg. Hun snakker med Isabell også. Louis er en fighter, ass. Videre til Birger også, ja. Nå er jeg forferdelig glad i henne.

Magne syns han selv «Er litt paranoid, kanskje, men jeg stoler på Louis

Uff, da. Pia og BurgerBirger roter.

KriRe og Tina puler. «Vi hadde øyenkontakt hele veien, så det virka ganske ekte.»

Det er kanskje det verste jeg kan tenke meg å oppleve. Å ha øyenkontakt med KriRe over tid.

I morgen virker det som om Magne skal velge hvem av gjestene på solo som må sjekke ut, Janni eller Sander. Lurer på hvem han velger. Not.