I dag har jeg gått rundt med dårlig samvittighet fordi jeg glemte å nevne Te Klokken Tre sin blogg i går. Den består utelukkende av deltagernes hoder på dyrs kropper og er megabra. Eller, så bra som en blogg bestående av dyrekropper med menneskehoder på kan bli. Ganske så forbanna bra, viser det seg.

Også har jeg irritert meg over valgene tatt i etterarbeidet i gårsdagens episode. Hvorfor fikk vi ikke høre hele Erik sitt dikt?

Triana chiller og introduserer miss Paradise-episoden på en ganske fin måte.

Tina våkner. «Det var veldig koselig, vi hadde det jo litt moro i går. Men det var litt sånn da vi våkna og bare hva skjedde i går? Jo, vi hadde det moro, hehe.»

KriRe har strekk i tungen. Og en ekkel smak i munnen, ser det ut som. Kanskje noen hår.

Louis blir innlemmet (#ordspill) i planen om å gjøre Oda til Miss Paradise. Men Tina er jo hypp på å bli miss, hun også. Midt i et sabla dilemma der, altså.

Brev ved frokosten. Nå er det jentenes tur. I kveld skal de vise hva de er gode for i en talentkonkurranse.

Jentene løper på et rom for å finne kostymer. Tina er i gang. Denne forbanna freestyledansingen. Trener foran de andre jentene, fordi hun ikke greier å styre stoltheten sin, selvfølgelig.

«Men så det ikke helt ræva ut?» Spør hun Oda. Som en barneskolejente som er rimelig stolt over tegningen sin, men ikke helt har fått nok oppmerksomhet for den.

Oda får tips fra Louis. De blir enige om at hun skal være en sexy lege istedenfor å strippe. Litt plagsomt at så mye sexyness skal lene seg på helserelaterte yrker.

Er det ingen som vil se en myk arkeolog, en smidig byplanlegger eller en frekk agronom?

De har klippet sammen en slags musikalsk montasje rundt Isabells tvil om sitt eget talent. Det er ganske morsomt, faktisk.

Så har produksjonen ikke greid å legge bånd på seg selv og setter i gang en ny montasje som heter Gutteklubben Grei. Som er helt forjævlig ræva.

Hvorfor bruker produksjonen dyrebare minutter på dette rælet når vi vet det går ut over showet vi har lyst til å lide oss gjennom?

Guttene går sammen for å lage et felles spørsmål til hver av jentene. I første omgang blir de enige om å unngå ja/nei-spørsmål. Lurt.

Triana går ned trappen i dag som i går og ønsker oss velkommen. Jeg er nervøs på jentenes vegne.

Oda ankommer foran guttene. «Fått tilbake resultatene på manndomsprøvene. Sander har klamydia, flatlus, herpes. Magne har ikke vasket buttpluggen sin. KriRe har Aids.»

Hun er nå ferdig. Aids, ja, det er jo et klassisk sluttpoeng første gang man skal holde stand up. Er det forresten stand up dette er?

Tina har visst «danset i VM og alt mulig. » Hun danser den spastiske og merkelige dansen som er så jævlig at mamma på zumba fremstår trendy, ung og elegant i forhold.

Hun lander i spagaten og holder øyenkontakten. Det vrir seg i meg.

Janni spiller fløyte i et sexy huleboerantrekk. Birger fantaserer om at «hun fikk en trompet i ræva.» Det er ganske absurd.

Louis sin tur. Danser til en eller annen swinglåt og er kanskje ikke så dårlig, men det er på ingen måte fritt for flauhet. Alle digger det, bortsett fra Erik, som nekter å komme over det at hun er en transe. Han burde prøve å komme over en transe. #vits

Jeg kommer ikke over stemmen til Erik.

Isabell går ned trappen som cheerleader, så begynner hun å strippe, gir en lapdance til Erik. «Ho vet åssen ho behandler oss mannfolka. Trur det kunne gått gæli, hadde halvfeit.» Hørtes nesten ut som han sa «talefeil».

Hun viser brødene. Vi får se dem i sakte film. Har hun silikon?

Erik syns i hvert fall «det e det beste øgoblikket på hotellet. Bedre pupper enn Triana sine.»

Jentene blir stilt spørsmål.

«Janni, hva tror du om at vi blir flere og flere på jorda mtp ressurser?»

«Hvis vi deler alle pengene på alle, så blir det 200 kroner på hver. Så verden går under.»

«Hva syns Oda om sekulariseringen i Norge?» For et nørd spørsmål. Er ikke sekularisering bare deling? Så man kunne like gjerne spurt hva syns du om forskjellige ting i Norge. Erik forklarer det som «avkrysning i Norge.» Og han har vel maksimalt fått med seg uttrykket i sammenheng med deling av stat og kirke.

Magne ler av Oda likevel. Skulle likt å høre hans tanker.

«Tina, hva syns du om informasjonstilgjengeligheten.»

«Syns det er bra, men dumt om barn blir for opptatt av gaming.»

«Isabell, hva er mobbing og hvilke tiltak kan gjøres mot det?»

«Mobbing er noe jeg hater. Folk som står og ser på syns jeg heller ikke noe om.»

«Louis, hva syns du om pelsdyrnæring og dyreforsøk?»

«Veldig imot forsøk på dyr. Pelsindustrien er jeg også imot. På tide å legge ned hele næringen, for vi har ikke bruk for pels lenger.» Guttene blir slått i bakken, de er så imponerte over svaret.

Tina «håper serrførgelig på rose fra KriRe

Det får hun. Erik går til Tina, fordi KriRe har overtalt ham. Magne gir til Louis. Birger gir til Louis. Sander sin går også til Louis. Hun er miss Paradise 2013. Nå ble jeg litt rørt, dette må være utrolig gøy for henne.

Magne er fornøyd, «kunne ikke gått bedre.»

Det er godt å høre Louis mistenke at Birger og Sander stemte taktisk på henne. Men Sander gjorde visst ikke det, han syns hun var best.

Erik angrer, «KriRe og Magne sa te me at je måtte stemme på Tina eller Oda, men jeg sku stemt på Isabell

Oda syns «det suger så jævlig å stå med en kalkun uten hue som suger så jævlig pikk.»

I morgen sjekker Mads, Erik og Pia inn. Shit, så fett! Jeg mener, hvem er Erik og Pia? Var forresten inne på bloggen til Mads tidligere. Fy faen.