•  Les samtlige av Jazzgeirs «Paradise Hotel»-oppsummeringer her

For et forbanna sammentreff! I dag får jeg vite at Kristin har begynt å jobbe i Trine Grung sitt selskap! Takk @eplekjekk. Det heter Chills AS. Men du må nesten lese gårsdagens innlegg for å skjønne hvor rart og tilfeldig dette er! Det er skikkelig rart og tilfeldig, jeg lover. I hvert fall rarere og tilfeldigere enn en hel haug med andre ting som kunne ha skjedd.

En gutt skal i dag erstattes av en annen. Triana har en eller annen merkelig fruktmetafor rundt det hele, men jeg orket ikke høre.

Gjengen chiller, spiser frokost, men Kristian konfronterer Christina med at hun tisset på ham for en uke siden. Eller rettere sagt, Christina konfronterer Kristian med det.

«Vil du snakke med meg, Kristian?» «Ja, det e hæslig at du har gjort det». «Men jeg sier unnskyld og det går bra». «Ja», sier psykopaten ydmyket. Chill.

Mads, den nye gutten får et eple. Chill. Som er råttent. Uchill. Han får et brev på kjøpet som sier at han skal gi det videre og den han gir det til blir splittet fra sin partner. Så han gir det til Stian, og følger med det rådet til Dennis og Kristin fra i går (oja jeg skjønner at for dere som ikke ser på er det helt umulig å følge med nå).

Så får Stian beskjed om å gi bort to nye epler til enda en deltager, de går til Tommy. Tommy får gå på rommet med sin partner, Christina, for å diskutere hvem det siste eplet skal gå til. De velger Kristian René. Kristian er overrasket over det, det er egentlig jeg også. Det virker som Tommy blir overkjørt av partneren sin, Christina. Dette er det kjedeligste avsnittet jeg noen gang har skrevet. Unnskyld. Bare hopp over det hvis du ikke er interessert. Eller, det er litt for sent nå da, for nå har du kommet helt hit. Over til neste avsnitt, håper det blir mer forståelig:

Det betyr at de tre guttene skal gå på date. Chill.

De håper alle at de skal få noen chille birras og få se på fotball, istedet møter de et veiskilt med ett skilt til Norge, ett til Paradise Hotel.

I et brev står det at det er kort holdbarhetstid på de tre guttene, de må bestemme der og da hvem som skal reise hjem. Så gøy og chill!

De bestemmer fort at flertallet skal bestemme. Kristian er kjapp med å fortelle at han selv og Tommy har en partner som savner dem. Tommy mener også at han selv er «jækla gøtt likt og må je dra, så blire et helvete der inne».

Tilbake på hotellet er vår gode gamle venn Miguel tilbake! Og jeg ler høyt. Samboeren min også, bare for å ha det på det rene, at ikke bare gutter ler av at verdens mest patetiske gutt er tilbake på hotellet.

Hele gjengen syns han er en stor forbanna tulling. Meg inkludert. Da er vi enige. Chill. Vi får heldigvis se tilbakeblikk fra da han måtte forlate hotellet for en stund siden. Da hadde han vært inne i to dager og begynte å hylgrine da han ble sendt ut og tok ikke farvel med noen.

Miguel går rundt med en frukthatt på hodet og et brev kan fortelle at hans holdbarhetstid er minst en uke, han kommer til å ta over plassen til gutten som blir sendt hjem fra daten. Maria benytter sjansen og smisker med Miguel. Når Miguel ser bildet av Kristian gjentar han sin legendariske kommentar (unnskyld at jeg bruker ordet legendarisk, det er bare det eneste riktige) «dumme faen» som han sa til Kristian da han sendte ham hjem sist.

Ute ved skiltet skjønner Kristian at han må hjem. Det gjør de to andre også. Chill. Eller som Tommy sier «Han har spelt et spell litt for tydeleg. Men det e førskjell på å sleppe en fes og å drete på seg». Kristian greier ikke å slå Miguel i tullinghet på vei ut, men han begynner å grine, da.

Og sier på vei bort fra de to andre at «æ blir skuffa hvis kjærligheten vinn der inne». Så utrolig uchill sagt.

Ingen savner Kristian nevneverdig. Og ingen er nevneverdig glad for å ha Miguel tilbake heller. Bortsett fra den surkåte Tromsøværingen Maria. De går på rommet og Miguel sier med en like trøttkåt stemme at «du må gjøre deg fortjent til å se tissen min. Jeg er prinsen din».

Og Maria ligger i sengen og purrer. Hun minner meg mer og mer på en katt med løpetid. Man kan liksom slenge dem i veggen og i en halvsaltovending stryker de seg bare langs veggen og tar det for å være kos.

Miguel sier i intervju at han «har kommet på rom med den deiligste dama her inne» og høres ut som han prøver å overbevise seg selv like mye som oss seere.

Gjengen har noe de kaller fruktfest og drikker champagne. Eller «champagne og champagne», sier Mads, gutten fra Holmenkollen.

Han er vant med å kjøpe flasker til 3000 på byen. Miguel og Maria driter i champagnen, i stedet kaster de seg over hverandre og kliner i sofaen. Med Miguel oppå seff. Mens det ser ut som han prøver å gjøre en lapdance.

Det minst sexy i verden må være gutter som prøver å leke sexy. Men det syns ikke Maria, da. Uchill for meg. Hun sier at «han kunne sikkert lett ha sjarmert hele Norge hvis han ville». De andre syns det blir vel plagsomt å se på. «Det er greit å kline i plenium», sier Christina, «men ikke når de prøver å være noe annet enn det de er».

Stemningen blir amper i loungen, Dennis mener han har så dårlig erfaring med folk som Miguel. Det bunner vel i en bunnløs sjalusi, fordi latinogutter har bøffet damene hans tidligere. Uansett, det ender med at Christina og Dennis spytter på ryggen til Miguel mens han kliner med Maria. Chill/Uchill.

Miguel, Mads og Iselin konspirerer på rommet. Blir enige om ett eller annet chill. Miguel forlater dem, så Mads og Iselin hooker opp.

Så går Miguel på sitt eget rom og har noe som ser ut som en merkelig seksuell taktikklek der han ligger og presser seg oppå Maria mens han ber henne kommandere seg til hva han bør gjøre rent taktisk fremover. Rart.

I morgen skjer det ett eller annet. Håper vi sees da. Glad i dere. Og nå kan vi alle være enige om at det er greit å bruke ordet chill, men med en viss ironisk distanse, som det er meningen at noen, men ikke alle skal skjønne. Enig? Chill 😉