Herrejesus som jeg har gledet meg til freestyledansingen i helgen, samtidig som jeg har hatt masse tid til å høre på denne dritkule sangen.

Louis er «ti tusen kilo lettere» og har sovet godt i seng med Magne. I en klassisk herretruse, slik pappa pleide å gå med.

«Jeg er akkurat der jeg skal være og det er helt perfekt.» For alltid, Tina. Skjønner du det konseptet på ordentlig, Tina? Javisst er du lykkelig nå, men om fem år, når KriRe skal spelle ut yngstemann fra hybelen, er det like moro da?

Mister og Miss Paradise skal kåres, alle skriker. «En ting veit jeg, dette kommer til å bli en av de beste vekene i livet mitt,» sier Valdresgutten som ser frem til en innholdsrik og meningsfull tilværelse.

Med titlene følger heder og ære. I dag skal Mistern kåres. «Jess, vinn æ ikke det her, så må jeg bli med igjen neste år,» sier KriRe. Vi får håpe han vinner, da.

Louis har visstnok time på Riksen for å bli helt kvinne. Men «E har fortsatt glæde av det e har mellom benan», sier hun. Redd for å angre, visstnok.

Det høres jo ganske endelig ut, sikkert greit å være sikker i sin sak når man skal kutte penisen og testiklene sine av.

«Skjære gutter, en verdig Mr Paradise skal kunne holde et show, dere skal showe i kveld og lese opp et dikt til jentene,» leser Magne. Guttene ler ukontrollert, hyene-aktig, hysterisk.

Sander mener han «Har god sjans til å vinne dette, så je tar en gitar og hatt for å vise en ny side a me sjøl.» Altså ikke den umusikalske siden uten hatt som han har vist til nå. KriRe skal strippe.

Janni tar dette overdrevent seriøst. «En vinner skal få oss til å føle oss bra.»

KriRe kommer seg i det poetiske humøret. Han legger seg på gulvet med fjærpennen, slikker den, åpner boka. Overskrift: Dikt.

Erik sin overskrift:

Isabell, Louis og Oda står og fantaserer om å bli pult bakfra på verandaen. Oda legger seg og jukker på et rekkverk. Hun lurte forresten i kommentarfeltet på om hun virkelig kunne fremstå som kåt her forleden.

Pedagogikkstudenten pusser tennene. Igjen. Uten tannkrem. Og forteller diktet sitt til KriRe. Det er ikke så bra. Det er ikke så overraskende.

Jentene snakker om at sex bør være morsomt og «man skal kunne fittefise foran en gutt.» Jeg får en mistanke om at Tina har prompet en gutt i fjeset. Vet ikke om det var en vaginapromp eller ei. Oda mener analsex er så deilig. Så får de sitt eget skumslott bygget der de kan gjemme seg. De får drikke blant putene.

De synger en grov versjon av en Marius Müller-sang, tror jeg.

Erik pusser tennene.

«Er det kropp, velvalgte ord, humor eller vakre toner som vil avgjøre?» Spør Triana og ønsker oss velkommen. Litt for ivrig i dag.

Magne har på seg en parykk, sigger, snakker om kølla si. Han har gått inn i rolle han nå, vet dere. En rolle han syns er hysterisk. «Blir du kåt? Mamma, jeg er ikke tom i skallen, jeg har med meg en tomflaske, så jeg slipper å drikke fra vasken i Mexico.» Hans egen latter bryter stillheten. Oda syns visst kølledelen var skikkelig bra.

Erik skal danse en lapdance. «Tror hu ble satt ut av å få ta på godsakene. Trur dem vart fornøyde.» Han gnir seg mot låret til en av jentene. Det er veldig stivt. Det er veldig pinlig. Det er veldig dumt.

Jentene syns Sander er klein når han synger. Det har de helt rett i. Og hvorfor synger han på en annen dialekt?

Birger skal seff «Være original, det er det som gjeld.» Da vil han snakke engelsk og klå på Tina foran de andre jentene. Alle jentene ler.

KriRe danser med en maske. «Han får meg veldig kåt.» «Fy faen, den gutten kan strippe.» Oda «slutta å puste da han gnei seg mot meg.»Hvorfor syns ingen det er utrolig pinlig, som det jo er?

Erik sier «bygdegutt» fem ganger i diktet sitt. «Det knyter seg i magen,» sier jentene. Erik gjør det «for å få forståelse for at han er en bygdegutt.»

Isabell sin rose går til Sander. Odas går til KriRe. Tinas til KriRe. Louis går til Magne. Janni sin går til Sander, det er uavgjort mellom Sander og KriRe.

Jentene må bli enige om KriRe eller Sander. De velger KriRe. Nok et forbanna poeng til slemmelaget. Ikke det at jeg mener Sander er et så forbanna godt menneske, men det er voldsomt så mye denne alliansen har gående for tiden.

KriRe er altså Mister Paradise 2013 «Det går så jævlig bra førr mæ førr tiden. Sjukt glad og stolt over egen innsats.»

Sander «er Mister Paradise med det båndet eller uten, det veit je.»

Oda ber Magne og KriRe om å stemme på seg under missekåringen i morgen. «Er det for mye å be om, å backe meg opp i ryggen?» Magne ler til å begynne med, søker bekreftelse fra KriRe, får ikke det og bare «Joda, joda, Oda, det kan skje.»

Sander vil ikke stemme på en han har sett snabelen på til miss Paradise, så han skal ikke stemme på Louis i hvert fall.

KriRe og Tina roter i dusjen, de tørrpuler utenpå den røde trusen til KriRe.

Louis tar bena til værs i sengen, uvisst hvorfor. Strekke Magnes yndlingshull?

«Jeg liker han jo ikke mer enn som en partner, men så er han jo litt søt da, faen.» Tuter det ut av nesen til Tina. «Æ like ho, syns ho passe te mæ.» Sier KriRe til kamera. De puler.