•  Les samtlige av Jazzgeirs «Paradise Hotel»-oppsummeringer her

I helgen har jeg engasjert meg skikkelig kraftig i en debatt om sosiale medier. Det var en debatt mellom GeelmuydenKiese, som oppfordrer alle ledere til å gå ut og sosialisere med massene, Kjetil Rolness, som mener at alle ledere skal lukke seg inne på kontoret sitt og håpe på det beste, og Trine Grung, som burde låse seg inne på kontoret sitt, men som bare sosialisere med massene.

Jeg syns vi burde be alle involverte på en Pandoras Eske-seremoni for å prøve å finne frem til deres egentlige motiver. Kjetil Rolness, er du misunnelig på Johan H. Andresen? GeelmuydenKiese, har dere egentlig en allianse med noen bedrifter som lykkes på nett? Trine Grung, har du mulighet for å tone deg ned fra dine vante 110 prosent til, skal vi si, 70 prosent?

«I kveld stiller gjestene til kokkekonkurranse», forteller Triana.

Ja vel. Maria får det ikke til å gå opp at hun fortsatt er på hotellet. Ikke jeg heller «Det e førr godt te å værra sajnt». Nei, det er det ikke. Kristian René klikker i et intervju fordi det er så lite sexy at «de jævla kjærsteparrajn går rundt her, æ ska send dem te hælvete ut herfra». Han blir mer og mer psyko.

Så spiser de frokost og ved frokostbordet er det kokkeluer og Christina bare «Fy faen, skal vi lage mat, det kan jeg faen i helvete ikke». Iselin tror sitt verste mareritt er blitt til virkelighet, at hun må lage frokost selv. Men neida, hun får servert mat. Et brev forteller at veien til hjertet er via magen, så i kveld skal alle kokkelere. Andreas: «Jeg håper Camilla er like rå på kjøkkenet som i senga hehehe, da er a jo reine Hellstrøm».

Christina forteller Kristin og Dennis at Kristian konspirerer mot kjæresteparene. «Det er ikke noen tvil om at de sterkeste spillerne er kjæresteparene, så jeg bruker det som en anledning til å komme nærmere dem», forklarer hun sladringen sin med.

Hun er den mest stereotype russejenta som lett påvirkes av gruppepress til å gjøre ting hun angrer på i ettertid fordi hun ble presset av jentene og bare ville bli likt og egentlig bare ville at pappa skulle se henne, du kan tenke deg. Hun er det mest motbydelige videregående skoler kan kaste opp av seg. Hun er grunnen til at jenter går med lue om sommeren med longboard under armen. Hun er grunnen til Vans solbriller.

Dennis tror at Stian aldri ville vært på lag med Kristian, men det er han. Alle kjæresteparene vet hva Kristian driver med. Jeg tror at han blir den første til å ryke av guttene.

Gjengen samler seg i par foran hvert sitt bord med noe som ser ut som to kyllingfileter. Det er grønnsaker i en skuff under bordet. De skal anrette hver sin tallerken. Det ser ut som kyllingene er ferdig stekt. Det er de også. De får altså femten minutter på å kutte noen grønnsaker som skal legges ved siden av filetene. Virkelig.

En gutt kommer ned trappen, det er en ny deltager. Christina: «For å si det sånn, så visste jeg ikke at det kom en gutt, men jeg skjønte at det var en eller annen Thorvald Tåkan som kom nedover trappen der, så det ble jeg ikke sjokka av, men jeg ble sjokka da jeg så hvem han var». Jeg brekker meg av å skrive ned de innbilte morsomhetene hennes. Og så viser det seg at hun ikke vet hvem han er en gang.

Mads, 25 år fra Oslo, Holmenkollen: «Mitt forhold til penger er at de er en forbruksvare, for å si det sånn. Jeg har gjort så mye gærent gjennom livet mitt, det drøyeste var at jeg sugde en kamerat på studentcruise foran tusenvis av mennesker. Etter at jeg gjorde det har jeg fått en del telefoner fra jenter som vil ha meg til å underholde på vors».

Han prøver så godt han kan å være provoserende, og det hadde han faktisk vært om han hadde vært kjekkere. Men det er vanskelig å bli sint på en mysende kar med antydninger til underbitt og litt usikker holdning. Kan noen bekrefte om jenter virkelig ringer til ham for å få underholdning på vors?

Den lille gutten, som ikke liker frukt, kårer Kristin og Dennis som vinnere. Han syns det så «veldig fantastisk ut».

Vinnerparet får følge Mads til rommet og anbefale ham et par å splitte. I kveld skal Mads spise middag med paret som Kristin og Dennis anbefaler å splitte. Mens de diskuterer parene sier Kristin, helt saklig og nøkternt: «Vi er kanskje de som er minst spillere, eg vetkje ka du e her for, e du her for opplevelsen eller..?» Og Mads, den idioten, svarer helt seriøst «Nei, jeg er her for opplevelsen, jeg ass». Med sånne hevede uskyldige øyebryn.

Som helt sikkert er oppriktige, altså, de ser bare så latterlige ut.

Så er det tid for middag og Mads oppsummerer så fint: «Det som er, er at det paret jeg sitter sammen med, får liksom snakket med meg om hvorfor jeg ikke skal sende dem hjem, da, men det er vanskelig for jeg kjenner ikke parene». Han setter seg med Iselin og Stian, etter Dennis og Kristins anbefaling. Kristian syns det var lurt å ikke sette Mads med seg, «før når æ e full, kan æ snakk mæ ut av verdenskrisa førr å si det sånn». For et jævla selvbilde han har. Psykopat.

Jeg glemte å nevne at parene sitter på hver sine bord for to, langs bassenget.

Det oppstår et helt utrolig pinlig øyeblikk når Kristin sier til Dennis «Du er helt fantastisk» og han svarer «Du e helt… smikk». «Hva betyr smikk»? «Det e bare at du e helt… smikk. Altså fantastisk».

Iselin gjentar hummerhistorien nok en gang til Mads.

Så samles gjengen, danser og drikker. Men Kristin tar Stian til side for å forklare ham hvorfor hun sendte Mads til ham. «Fordi du e den kuleste, den mest originale, den som lager aller mest god stemning og e den viktigste spillaren» og jeg hater Kristin helt sykt nå.

Kristian forteller til Mads at «Casen e at dem to kjærlighetsparan e så jævlig tight. Dæm må ut».

Mads er ikke overbevist, han vil bare feste. Dennis liker den nye bedre enn Kristian, så i baren blir Kristian fortalt at Christina har tisset på ham, den gangen han lå og var ekkel og lå i dusjen med barberskum over seg som en nyfødt, ekkel liten realitydeltager. Kristian klikker og er sint. Og oppfører seg generelt merkelig.

Så går de og setter seg i loungen. Maria syns ikke at hun får gitt nok av seg selv, så hun og Iselin går på et rom. Så hun får tømt seg, si!

Christina følger etter dem inn på et rom og stiller seg i døråpningen. «Hva er det dere driver med? Er du usikker på gruppa, Maria? Gå ut og drikk og ha det fett, det er ikke vits i å sitte her og være alvorlige i et rom og diskutere. Kom ut til oss andre og ha det fett»!

Hun klikker altså fordi to jenter går på et rom og tar en røyk sammen.

Til slutt: I morgen skal Kristian ta opp at han syns det var over streken at Christina tisset på ham i en dusj. Jeg skjønner ikke hvorfor det er så farlig. Høres ut som noe Rolness burde skrive en kronikk om, sammen med alt mulig annet han ikke har peiling på. GeelmuydenKiese burde selge tisserådgivning. Og Trine Grung burde legge ut tissebildene sine. Tiss tiss tiss!