Triana «Jeg heter Triana Iglesias» Iglesias introduserer episoden og sier noe om denne såkalte skjebnens øy der noen deltakere har blitt kjørt over i speedboat et kvarter før de skal filmes.

1

Episoden heter «A blast from the past».

2

Mats drømmer i sort/hvitt om hvordan det var å få lov til å bli kjent med en så bra jente som Heidi Alexandra. Det at hele drømmen er fra det samme 30 sekunders tidsrommet, skal ikke ta fra ham at han faktisk digger den jenta der.

3

Han våkner og sjekker om han har morrabrød, som tross alt er det nærmeste man kommer sex i denne sesongen av Pærra.

4

I synken sier han at han har lært at han ikke må bli betatt av jenter så fort fordi «ting kan snus på haudet og døgnet», hva nå enn det betyr.

5

Aurora og Christer, de to deltakerne som i gårsdagens episode fikk et besøk av dementorene fra Harry Potter, sier ett eller annet energiløst om whatever.

6

Aurora sier at det har vært grusomt de siste dagene, «det er ikke noe normalt menneske i hele verden som er vant til å ha det så jævlig», sier hun.

Nikotinmangelen har fått henne til å miste sin inngående kjennskap til situasjonen som pågår i Den demokratiske republikken Kongo der folk blir brent levende kun fordi de eksisterer.

7

Til lyden av «Chariots of fire» oppdager deltakerne at de får en sykt chill frokost. God idé, produksjonen, jeg orker serr ikke mer blodfattige paradise-folk.

8

«På bordet er det alt jeg kan ønske meg, jeg ser eggehakken», sier Christer, og bruker et ord han nettopp fant på som skal beskrive eggerøre.

9

«Men er det her liksom frokosten hver dag, kødder du?», sier Nicoline og gjør alt hun kan for å fylle rollen sin som en som skal ta avstand til alt inne på hotellet fordi hun har vært med på to sesonger av Robinson og vil vise folk at hun er vant med HELT andre boller.

TV-vante Nicoline, vi digger deg 🙂

10

Ole tar på seg rollen som karakterhumorist og drar en liten sketsj til glede for alle oss her hjemme.

BREV! Det står at de har fått digg frokost fordi de kommer til å trenge det. Og alle bare «shiiiiiiet» hehe.

12

Vi får litt deilig etterlengta konflikt da Mats konfronterer Aurora med at hun stemte på Heidi til tross for at han hjalp Aurora uken før.

«For meg var det 50/50 mellom alle», svarer Aurora, og tar i bruk sannsynlighetsregningen hun lærte da hun tok et friår på Massachusetts Institute of Technology etter videregående.

13

En meksikaner kommer med et brev han har skrevet selv.

14

I brevet står det at Christer har valgt ut to deltakere som skal komme tilbake.

Så kommer de. Og det er………… ikke Labi. Faen. Men hei, det er den nest beste som kunne kommet inn, det er jo for faen Nicolai!

Det der trengte vi. Han er ikke noe fyrverkeri, men akkurat nå tar jeg hvem som helst som skiller seg ut.

16

Også Ann-Marielle. For tredje gang. Er dette greit?

Jeg vet at deltakere tidligere har kommet inn flere ganger, men på SÅ kort tid?

17

Nico sier at han er kjempefornøyd. Jaja, ikke det råeste man kunne sagt, men HEI, det er Nico! Det er Nico. Nicooooo.

18

Jeanett kommer med en innsikt som er overraskende kreativ: «Det er så irriterende når en person kommer med fredning for da kan du ikke gjøre en jævla drit».

NÅ snakker vi.

19

«Det er på tide å pynte dere til kveldens parseremoni», står det i brevet, i stedet for «pynte seg», som ville vært så sykt riktig å skrive siden det er det det faktisk skal stå, men så står det ikke det, også blir det feil.

20

Jeanett står på rommet sitt og tar en herlig aktuell trall der hun synger ”What Does the Fox Say».

Vi må jo huske at dette ble tatt opp i mars, og da var fortsatt «The Fox» på alles lepper.

PARseremoniiiiiiiiii!

22

Hehe, Nicoline ser ukomfortabel ut med å velge sitt eget antrekk, noe man ikke må i Robinson.

23

Nico sier det er bra å være tilbake igjen. Antrekket han har på seg er inspirert av Jet Li-filmen «Romeo must die» fra 1999 og jeg vet et par tusen jenter som sikkert blir nokså gærne i nickersen av å se en mann tørre å se helt døv ut på tv.

24

25

Triana spør Christer om han er nervøs.

«Man vet jo aldri hva som skjer på Paradise Hotel», svarer han, og velger å si «Paradise Hotel» på en NOKSÅ annerledes måte enn hva som er normalt.

De andre deltakerne vet å sette pris på den lettbeinte humoren. Herregud, så lenge de ler.

I parseremonien skjer følgende:

Audun går bak Nicoline.

Christer går bak Aurora.

Håkon går bak Simone.

Mats går bak Ann Marielle.

Ole går bak Jeanett.

Nico går bak Jeanett.

OH! Ole må altså dra. Neeeeeeeeei. Ikke Ole. Æææææ. Neeei. Uff, tenk hvordan han vil reagere!

«Sånn er det bare», sier Ole helt uaffektert. Sterke følelser er sweet TV.

27

I en flashback ser vi at Oles største støttespillere Christer og Audun begge ville ha hjem Ole siden han er en sterk spiller. Sneaky Freaky 😛

29

Ole sier at de har vært en flott gjeng.

Han fremstår som en 15-åring som er helt komfortabel med å måtte hjem fra konfirmasjonsleir én dag før alle andre og som egentlig ikke kjenner de andre så godt og bare gleder seg til å dra hjem til kjellerstua og spille Playstation 2 og drikke energidrikken Burn.

30

Christer gjør ALT han kan for å trøste Simone ved hjelp av den mest mekaniske strykingen på rygg jeg har sett.

Utover kvelden skjer det absolutt ingenting som er verdt å skrive om. Ingen krangling, ingen sex. Me likey 🙂