•  Les samtlige av Jazzgeirs «Paradise Hotel»-oppsummeringer her

I dag har jeg prøvd å finne ut hvorfor Maria ser så narkoman ut. Det er litt vanskelig å sette sprøyta på, men jeg tror det er ett eller annet med munnen. Den går nedover når hun snakker. Og når hun lukker munnen får hun en litt markert hake og kort avstand mellom den og nesa, så det ser ut som hun mangler tenner. Bortsett fra det er hun en skikkelig søt jente, altså. Absolutt.

Bortsett fra de livstrøtte øynene, da.

I dag skal jeg også prøve å forsvare hvorfor Kristian René er på åttende plass på listen over deltagerne jeg hater mest. Han er helt forferdelig fordi han tror han er så forbanna smart.

Alle tidligere sesonger har vist at det er gladfolka, de som ikke prøver å leke taktiske, som kommer lengst i denne serien og det er derfor ekstra driti ut når folk som ham prøver å leke lure. I tillegg har han det samme liksomsensuelle tonefallet som Alina, som bare høres ut som en trøtt og kåt katt.

Det ser ut til at Marias siste håp er at Nina går til Tommy. «I kveld skal en jente hjem, men ingen vil miste en gammel traver», sier Triana og slår ut armene, skikkelig naturlig og vanlig og avslappet og helt chill.

Christina ser ut som jenta i The Grudge når hun står opp.

Stian trives med Iselin. Guttene sitter og snakker om hvordan Iselin og Are er ufrivillig morsomme. Og Andreas er faktisk nesten morsom, helt til han drar Are-parodien for langt. Selvfølgelig. Og så ler han av seg selv. Den mannen vil aldri lykkes med noen ting.

Camilla klager over at Andreas er for kjedelig i senga.

Men Kristian konspirerer med Nina og Iselin, de skal få ut kjærlighetsgjengen og vil starte med Dennis allerede i neste uke.

Iselin forteller at hun sover med G-streng på om natten, fordi hun er «redd for at edderkopper skal gå inn i fi**a og legge egg. Det verste ville vært om jeg måtte føde masse edderkoppbarn. Selv om de ikke hadde vært i slekt med meg, for jeg ville jo aldri i livet pult en edderkopp. Det blir litt som å være surrogatmor».

Og jeg er faktisk dødsimponert over at hun kunne ordet surrogatmor.

Maria prøver å overbevise Kristian om at han skal danne par med henne, men kommer ikke langt. Hun vil lure Nina til å tro at hun har en makt, og dermed presse Nina til å stille seg bak Tommy.

Iselin er gulere enn noen gang, mens Kristian forteller om sine mesterplaner.

«Æ gjør de rette valgan hele tia og æ får bedre og bedre kontakt, æ må beholde de beste folka og så bæng, så ryk dæm og».

Og der sa det seg vel egentlig selv hvorfor jeg syns han er så forferdelig å følge med på.

På bassengkanten snakker folk om sex. Hvor mange har Dennis hatt sex med på en gang? Seks, svarer han. Saklig. Hvis han blir konfrontert med dette, kommer han sikkert til å si at han bare gjentok spørsmålet.

Nina stresser i forkant av seremonien. Og det slår meg hvor akutt personlighetsmangel hun lider av. Og det er faktisk veldig irriterende. Hun er fullstendig pregløs. Christina «liker ikke dette for en femmer, det er jævlig skjipt». Nå vil jeg ha henne ut i stedet. Hun blunker hele tiden når hun snakker.

Kristian «digge at æ kan brife litt med at æ har så mye makt her. Det er greit at Maria stælle sæ bak mæ, da sende æ hjæm min andre tromsøjenta». Han har også en rar munn, i likhet med Maria. Er det noe litt typisk for tromsøværinger?

Triana ønsker oss velkommen til parseremoni. Hun snakker om hvor mye sex det har vært på hotellet og at Nina er utrygg for første gang.

Iselin går til Stian.

Camilla til Andreas.

Maria til Kristian.

Kristin til Dennis.

Nina til Tommy.

Christina går også til Tommy.

Camilla begynner å gråte allerede før valget er tatt. Tommy velger Christina, og sender med det sin livs realitykjærlighet hjem. Jeg lurer veldig på hvorfor han gjør dette. Kanskje det er noe i det mange har sagt hele tiden, at Tommy blir lett påvirket av gruppepress. Så det er kanskje forvirrende og opprørende for meg, men verst er det nok for Kristian, som ikke får ta sjefsavgjørelsene han ønsker så sterkt å ta. Han får ikke skinne i maktens lys, likevel. Han tror fortsatt at «æ e den viktigste spellern på hotellet», da. Psykopaten.

Alle gråter.

Helt til det er fest og alle skal kline med hverandre! Til og med Iselin har bestemt seg for å være mer seg sjøl. Dette gjør hun ved å kline med en jente, for så å se seg rundt i rommet for å sjekke om folk fulgte med. Så forteller hun hummerhistorien til gjengen. Produksjonen har også tatt seg bryet med å animere den.

Så sier Iselin i intervju at «Det er godt at teknologien har kommet så langt at man slipper å bruke hummer» og det er så provoserende tydelig at hun har fått beskjed av intervjueren om hva hun skal si.

Til slutt: Neida, jeg er ikke så forbanna opprørt. Nina var bare nok en jente uten personlighet.

Jeg håper vi sees på mandag, bitches, waddap!