«Velkommen», ønsker Triana oss. Sprer armene som en spurv som skal til å lette.

«Historien om Cæsar og Cleopatra handler om romantikk, makt, kjærlighet. I kveld kan deltagerne styrte sin hersker.» Ooh la fucking la. Kan dette bli en artig onsdag?

«Jeg har en demon inni meg som jeg ikke klarer å styre.» Slik forklarer Isabell at hun har hatt sex med Sander. «Jeg klarte ikke styre meg, for å si det sånn. Helt seriøst, jeg trodde jeg skulle være den siste til å ha sex her inne, men ble den andre.»

«Doktorn ska ta en titt på dæ», sier Birger og ber henne ta av seg trusa. Så tar han henne på puppen og sympatiserer med hennes anger.

Birger forteller Sander at Isabell angrer. «Næ hæhæhæ.» Sander forteller at han har røket strengen.

«Når æ ikke har spritbrillan på, så snakke æ ikke med Janni, men på fylla, så vil æ pule ho.»

Ved frokostbordet driver jentene og gauler på en eller annen nittitallshit og KriRe holder på å spæde.

Brev. Cæsar og Cleopatra skal på date. Men den rare stemmen med Gausdalsdialekten er ikke noe glad for det. «Je håpet at når det ble date, at det skulle bli med en av jentene.» sier luringen.

De stikker på spa og har det ekstremt kleint. Louis er den eneste som har vettet til å påpeke det.

På hotellet soler gutta seg, bortsett fra KriRe. Han ligger på rommet og blir pjusket på brystet av Oda, kåt som hun er. Selvgod som han er.

«KriRe er godt likt, for jo mer han vise a sæ sjøl, jo bedre blir han likt.» Sier KriRe.

Oda er imponert. «Du er så guruen til Erik

Brev! «Deres hersker har forlatt dere og dere har mulighet til å styrte ham.» Tinas leseferdigheter gjør det ganske spennende, fordi hun legger inn en perfekt kunstpause som minner om mistenkelig om dysleksi før ordet «styrte». To ganger.

Hvis gjengen vil styrte dem, tar Markus Antonius over. Magne er ikke hypp på det ansvaret.

Tilbake på daten er det «har du vært i Mexico før?»-stemning. Erik er misunnelig på de som ikke er på date. Og sier det til daten sin. «Hadde vært kult å vøri på hotellet med dagsfylla.»

«Er du misunnelig på de andre?», spør en fornærmet Louis. «Det er alltid kult med dagsfylla, da.»

Så får de beskjed om å dra tilbake til hotellet. «Kanskje det blir dagsfylla likevel, da», undrer lufthodet. «Håper det ikke har skjedd noe alvorlig nå.» De to deltar i hver sin samtale. Louis sin er noe mer relevant.

«Håper det blir dagsfylla», sier Erik ut i luften mens han trasker hjemover. Fjerde gang han sier ordet «dagsfylla».

Litt artig at daten var hans eneste sjanse til å drikke denne dagen, men han kastet bort muligheten på å drømme seg tilbake til hotellet.

De returnerer til hotellet. «Da kan jeg overta, da, siden jeg er Markus Antonius. Vi skal ha avstemning om Cæsar skal holde sin posisjon. Med ett nei blir han styrtet.»

Sander styrter ham og Magne får makten. «Je elsker dette. Slipper å dele rom med Louis

«Det blir deilig på solo, å slippe å dele rom med en vettskremt påfugl.» Så utrolig deilig formulert.

Så er det Pandoras. Fader, det hadde jeg glemt. Hadde vært deilig å slippe den teite seremonien som aldri får frem noe gøy.

Datt du ned i buksa på Sander, Isabell? Ja. Sånt skjer i blant.

Hva syns du om Louis, Erik, og hvordan har det vært å dele seng og rom? Uvant for en bygdegutt. Paradise Hotel er ikke daglig kost for oss bygdegutta.

Hva er det mellom deg og Birger, Janni? Nei, det er viktig å kose seg, da.

Hvem er den perfekte partner for deg, KriRe? Tina, treff meg god som partner.

Begynner du å få følelser, KriRe? Æ e blidd kjæmpeglad i ho, ho kan vær snill og barsk og søt. («Endelig er det noen BRA spørsmål», syns forelskede Tina)

Ser du på deg selv som en som bestemmer, Magne? Akkurat nå kanskje. Men tja, jeg vet ikke hvor mye andre bestemmer, jeg bestemmer hvem partner jeg ønsker.

Er du til å stole på eller en luring, Magne? Sneaky, sneaky, hehe, neida, jeg er sånn som hvis jeg sier det så mener jeg det og hvis jeg ikke mener det så sier jeg det ikke.

Boring.

Brev til Cleopatra. «Historien forteller at da Cæsar ble styrtet, var hun alene, så kom Markus Antonius. Du kan velge å knytte til deg Markus (Magne) eller gi fra deg makten og klare deg på egen hånd».

Deilig at ingen har sett på «Rome», for hvis de hadde det, hadde de visst at de sammen tar selvmord. Og at alle puler hverandre i skikkelig dyre kulisser.

Magne går til Louis og ber henne ta seg selv til partner så han kan bli kvitt Janni.

Isabell fremstår først dum, så smart. Liksom hennes greie, det. «Jeg har endelig skjønt hva brevet betyr. Hvis hun beholder makten, så ryker hun, hvis hun gir den bort, må den som får makten gå.»

Det tror jeg også. Sander tar henne på puppen mens hun prøver å tenke.

Det virker som om magefølelsen til Louis sier det samme og det er fryktelig spennende. Det er forresten så artig at det er Louis og Isabell som har mest oversikt over hva som skjer, og greier å uttrykke seg mest presist.

KriRe, Tina, Louis, Magne sitter på sengen og blir enige om å gi makten til Isabell, fordi det har lite å si for dem om hun blir sterkere, for hun står bare sammen med Sander. Og om hun ryker, så er de kvitt en sterk spiller.

«Men æ fortelle ikke de andre alt om ka æ tænke», sier Louis. Bra.

Nok en avventende onsdag med denne unødvendige Pandorasseansen.

Ganske blæ, ass.