•  Les samtlige av Jazzgeirs «Paradise Hotel»-oppsummeringer her

Kjære brevvenn!

I dag er det onsdag. Det pleier å bety at «Paradise Hotel»-episodene blir ganske kjedelige og fulle av preik om morgendagens utstemming. Heldigvis har produksjonen lagt inn noe som kalles Pandoras Eske. Det er en lek der deltagerne får skrive ned spørsmål til hverandre som legges i en kiste, som så leses opp i plenum, for å sikre anonymitet. Det pleier også å være kjedelig.

Jeg har skriblet ned noen spørsmål som jeg ville stilt om jeg var deltager nederst i saken. Typisk oss seere, egentlig, å tro at vi hadde vært så forbanna smarte hvis vi hadde vært på hotellet. Det hadde egentlig vært en skikkelig god idé til neste år; å la noen som ser på «Paradise Hotel» få bli med som deltager.

Andreas gjorde seg tydeligvis arveløs ved å ha sex på hotellet. En skulle tro den rosa OnePiecen han poserer i på bloggen sin, ville holdt i massevis.

Triana slår ut armene i en helt naturlig og ikke innøvd bevegelse og forteller oss at miss Paradise (Kristin) sin nye makt vil være kjip å takle for en av hennes aller beste venninner.

Camilla dusjer. Stakkars ryggen hennes har blitt misbrukt på det groveste av en tatovør et sted i syden.

Stian småkjefter på Nina på rommet.

Hun har nemlig rotet med Tommy fire kvelder på rad, og stakkars Tommy har jo ikke fått ført penis inn i vaginaen hennes. Nina forsikrer Stian om at hun verken vil ligge med Tommys penis, eller bytte ut Stian som partner. Stian er faktisk litt sjalu, for dette er det mest seriøse forholdet han har vært i. Altså en romkamerat i 19 netter.

Ved frokostbordet har Kristin fått en stor stol til ære for sin tittel. Og et brev. Hun skal på date med Dennis i dag.

Hun er så forbanna irriterende. Alt hun sier høres ut som dårlig innøvde replikker. Det virker ikke som hun tror på seg selv en gang. Kanskje fordi det hun lirer av seg er så hårreisende.

Daten deres befinner seg i et lite uthus femti meter fra hotellet. Kristin og Dennis er enige om at «det er et nydelig sted, en helt fantastisk plass for en date». Det er til og med en tavle på stedet. Med et pledd over. En helt nydelig tavle, med et helt fantastisk pledd over. De drar av pleddet og det avslører at hun må rangere jentene etter hvem hun mener er sine største konkurrenter.

Betydningen av rangeringen får de vite senere. Dette er faktisk veldig spennende. Det ender med Nina, Camilla, Christina, Maria, Iselin, der Iselin er den minste trusselen. Og den minste jenta. Og den minste personligheten. Og den minste smartingen. Og den med minst sminke. Hehe, neida.

På hotellet leker gjengen en lek der de løper gjennom hotellet i to rekker med en ballong mellom hver person. Og så må de sprenge ballongene på slutten.

Idyllen blir brått avbrutt da de får beskjeden: Nina må gå på solo og Iselin flytter inn til Stian og kan ikke splittes under morgendagens seremoni. Stian syns det funker greit å havne på rom med den lille sklutta. Det er verre med Nina, hun syns det er ensomt og hun er redd for sin posisjon.

Dennis og Nina kommer tilbake. På solorommet kommer Camilla, Christina og Kristian bort for å finne en måte å få henne til å bli.

Kristian har klippet en dypere utringning på sin egen t-skjorte. Jækla fjols.

Maria, partneren hans er bekymret, med rette. Ikke fordi hun har en partner som kler og oppfører seg som et fjols. Hun tror nemlig at det blir et høyt nivå på spørsmålene under kveldens Pandoras Eske. Jeg gjetter at vi får noen bedre forslag i kommentarfeltet 😉 Hehe, neida, nå bare maser jeg. Uansett, Pandoras ballekukk er i gang:

Andreas blir spurt om livet som player er over nå som han har møtt Camilla? Ja, seff, nå skal han kjøpe seg stasjonsvogn, sier han med sitt innbilte glimt i øyet.

Akkurat hvor langt er du fra å gi etter for sex, Kristin? På en skala fra 1 til 10 er hun på 8,5, forteller hun.

Maria, liker du Kristian? Han er jo kjekk, men jeg liker ham bare som venn. Det er helt tydelig at hun er helt desp etter ham. Han hater for øvrig henne.

Bør Iselin begynne å gi mer av seg selv? Ja, jeg bør jo det. Så følger det et utrolig pinlig øyeblikk når alle skal snakke om hvor herlig det er at hun er mer med i gjengen nå enn før.

Hvordan tror Stian det blir å dele seng med Iselin? Han tror det blir gøy med partnerbytte, det blir koselig.

Hvem ser Christina på som sin største konkurrent? Det er nok Nina.

Hvem vil Kristian helst stå med? Æ har lovd Iselin 100 prosent. Men hun har jo partner nå, så æ har ikke tænkt så my på det.

Hvor trygg føler Maria seg? Ikke så mye i det hele tatt.

Gjennom hele forbanna seansen leker Christina en veslevoksen vagina. Hun sier til Iselin sånn «det er bare en vei herfra, og det er oppover» og til Maria så bare «det er skikkelig viktig å gi jernet fra starten av», mens hun nikker bekreftende til seg selv med lukkede øyne som om hun trenger tid på å fordøye sin egen jævla klokskap.

Gjengen går tilbake og Maria klager over at det er vanskelig å komme inn i gruppa. Da bestemmer de seg for at hver og en av deltagerne skal gå til side sammen med Maria og bli kjent. Det kan oppsummeres ved at Maria sitt eneste håp for ikke å bli sendt hjem i morgen, er å smiske seg inn hos Kristian.

Men vi seere vet jo at hun ikke har en sjanse til det. Så følger verdens kjedeligste samtale mellom henne og Nina, om hvordan de kunne blitt venner på utsiden av hotellet, hvis de hadde møttes på byen for eksempel. Rått. Not.

Iselin forteller, mens hun blotter den ene puppen, en historie til Stian, om «en dame som brukte en hummer som dildo inni tissen sin og tente på den for å få den til å sprelle. Så falt det en reke ut fra hummeren og inn i tissen hennes, som la egg. En måned senere gikk damen på do og fødte en haug med reker. Da skvatt hun så fælt at hun falt, slo hodet og døde».

Hun forteller at historien er helt sann fordi hun «har hørt den to ganger, av to helt forskjellige personer».

I morgen er det parseremoni! Og etter frampeket i kveldens episode vil jeg gjette at noe mer uventet skjer, enn at Maria (det slår meg at hun passer bedre til å hete Marita) drar hjem. Her følger en liten liste over spørsmål jeg ville stilt i kveldens Pandoras Væske:

Andreas, tror du at du kunne klart å la være å lage den provoserende grimasen din hver gang du tror du er morsom?

Iselin, har du noen gang vurdert å bare akseptere at du ikke vil få en karriere som modell?

Dennis, har du tenkt på at mennesker ofte ser etter andre kvaliteter hos folk enn at de har pene øyne? –og at det at du har pene øyne blekner veldig når du prøver å kun bruke dem til å oppnå alt du vil?

Camilla, har du tenkt på at jenter i din situasjon ofte blir mødre i ung alder? Hvordan har du tenkt til å forsvare hele deg når barnet ditt en gang blir gammelt nok til å konfrontere deg med ditt vesen?

 

Hva ville dere spurt deltagerne om?

XOXO Jozzip Girl

 

Bonus: Som min kjære leser Amanda Wewik ønsket, så skal jeg fortsette å forklare listen vi lagde i påsken. Da er det Kristins tur, hun er på syvende plass på listen fordi hun har så provoserende jibbestil. Og fordi hun minner om Siv Jensen. Både ansiktsstruktur og den der litt for bråkjekke «du tar feil, her er min riktige forståelse, legg den til grunn ukritisk»-måten å legge frem sin mening på. Takk, RingMeg. Og fordi hun har et irriterende tonefall. Og fordi hun er helt sykt irriterende.