Hvis dere er glad i recaps, som dere strengt tatt er, siden dere leser dette, så les dette.

Vi har altså romer-uke på hotellet. Tina og KriRe sitt forhold har reist seg som en løvetann gjennom asfalten. I den metaforen representerer asfalt utroskap, intriger, løgn, kjønnssykdommer, dårlig personlighet og en helvetes historie om parets første møte.

Jeg er ikke så god som en soloppgang over hengslete gressletter på metaforer.

«Cæsar og Cleopatra skal splitte imperiet og det kan skape vrede.» Triana sprer armene på hver sin side av kroppen sin. Som en sol med stråler.

«Jeg har ikke peiling på hva jeg gjorde i går,» sier Mari til Birger og har angst. Hun klinte med Oda i hvert fall. Som en gal hundeeier og bikkja. Nei, jeg gir meg nå. Slutter cold turkey på metaforkjøret. Visste dere forresten at metafor ble oppfunnet som en erstatning for heroin?

KriRe overnattet på solo med Tina. Litt som å bryte seg inn i et fengsel. Er det lov? Begge deler?

«Joda, formen er kjempesuper,» sier Tina og er tydelig ironisk, smartingen.

«E det for mye å forlange å få inn non skikkelig pene kvinnfolk her inn el?» spør Sander partneren sin, Isabell. Pent. «Gjennomsnittet er kanskje litt høgere blant gutta enn blant jentene,» følger han opp med.

Deilig at Isabell tar til motmæle, litt trist å se at hun lar seg kose med av Sander mens hun gjør det.

«Rart å måtte dele seng med et intekjønn», sier den fremtidige læreren Erik. Han blander kanskje norsk med O-fag, men likevel. Hvordan skal han kunne stå foran en klasse? Og snakke? Lois barberer seg.

Jentene og guttene spiser frokost hver for seg. «Sander hæhæhæ, hva skjedde i poolen?» Både han og Oda er usikre på om de hadde sex. Jeg tror de hadde det. «Den heldige utvalgte i går var Oda», sier den snakkende penisen fra Gausdal.

Erik sier at «Lois tok hånda mellom beina mine, jeg trodde at jeg fortsatt var partner med Tina» til de andre guttene ved frokostbordet. Det virker veldig som han lyver, at han bare har lyst til å dra en historie han også.

Gjengen har aerobics og trener litt ved bassengkanten. Tina har på seg den classy bikinien sin.

Så slokner alle. Erik spør Lois om noe skjedde dagen før når de er på tomannshånd. «Æ var full også, men det ble vel litt fotstryking, kanskje.»

Brev! til Cleopatra. «Cæsar og Cleopatra skal omrokkere alle parene.»

Morsomt at de to med minst oversikt over hva som skjer skal bestemme dette. De setter seg for å parre parene og blir til slutt enige. Virker som om Lois sine retoriske evner er hakket skarpere enn Eriks.

Det gjelder også hennes evne til å ordlegge seg, observere, tenke og få oversikt over situasjoner på én dag som Erik ikke har klart på en uke.

Gøy at Erik understreker dette ytterligere ved å påpeke selvfølgeligheter som at «Dette er viktig makt.»

«Jeg håper jo å bli satt sammen med KriRe, så vi kan gå tilbake til å snakke om ting igjen», sier Tina og håper overraskende nok at Mari havner på solo.

Mari håper bare at hun ikke havner sammen med KriRe eller MagneIsabell dusjer og sørger for ikke å vise puppene.

Triana frister med folkeopprør før gjengen samles for parsplitt.

«Hvordan har det vært å bli kjent med Cleopatra, Erik

«Jo, det har vært … veldig … ålreit, det. Me har blitt kjent … og det er en ålreit spiller …»

«Hva legger du i ordet spiller?»

«Nei, nå har vi fått utdelt våre roller og det har blitt et spill.»

«Hva syns du om det a?»

«Jo, sånn er Paradise.»

Lois: «Jeg har akkurat sjekket inn, så for meg er det litt tidlig å snakke om spill.»

Erik: «Da tenker jeg på at man har en rolle som Cæsar og … (husker ikke navnet selv) Cleopatra. Nå skal vi tenke spill. Og omrokkere parene.»

Han klarer virkelig ikke å snakke.

Triana, derimot, er ekstremt god nå!

«Vi har lagt mest vekt på trivsel og taktikk, hvordan man skal bli lengst mulig på hotellet.» Heller ikke så lurt å si.

Men det er veldig morsomt at deltagerne må knele foran Cæsar og Cleopatra når de blir satt sammen.

Birger og Isabell.

Magne og Oda.

KriRe og Tina.

Sander og Janni.

Mari må på solo. «Jeg vet ikke om det har med gårsdagen å gjøre, kanskje de ikke vet hvor de har meg.»

Jævla Sander lirer av seg at «Isabell har gått ned i standard på rom og partner» og mener da Birger. Jeg blir litt sint på alle jentene som opp gjennom har gitt Sander denne ekstremt overdrevne troen på sin egen fortreffelighet.

Tina er overlykkelig.

Så blir det fest. KriRe hater syngingen til de andre deltagerne. «Jeg vil gratulere deg med et godt valg,» sier Magne til Lois. Han anser henne som en potensiell partner. Kanskje en livspartner?

«Hvem velger du av meg og Mari?» Spør Lois Erik på sengen. «Jeg tror kanskje Mari.» «Magne gir meg mer trygghet enn du.» «Ja, men det er litt forsjell, da,» smeller det fra Erik.

Sander roter med Isabell, som han syns er så stygg. «Jeg kommer ikke til å ta av meg trusa for Sander,» avslører Isabell, så går de på rommet og legger seg ved siden av Birger med tydelige planer om å ta av seg trusa.

Janni hopper også opp i sengen, Birger tar med seg henne til et annet rom og de klarer begge akkurat å styre seg uten å ha sex. Jeg hadde vel greid å kontrollere meg i Jannis situasjon jeg også.

Det gjør ikke Isabell og Sander. De puler fort, Sander kommer, så går han på do. Isabell ligger og hører på ham tisse. Lenge. Sprut etter sprut. Det er ganske trist. Han fiser. Han kommer tilbake. «Jeg revna strengen.»

Magne løfter Oda inn på rommet. Hun stønner. Hun må være ett av Norges kåteste mennesker.

Isabell forteller Birger at hun hater Sander.