Helgen har jeg brukt til å prøve å komme over den kreative kneika jeg har på Snapchat for tiden. Jeg har også lest gjennom alle hundre millioner kommentarer på torsdagens referat. Jeg er evig takknemlig for engasjementet. Så fornøyd nå at jeg kommer til å ligge på latsiden de neste to ukene. Men det kan dere takke dere selv for, med det jævla engasjementet deres. <3

Anbefalt soundtrack til dagens referat er Emile The Duke-sangen i denne saken. Det er forbanna sinnsykt å tenke på hvor mye populærkultur Martin Bjørnersen må fordøye. Det burde vi alle nyte godt av, og late som vi selv har oppdaget ting til de enda dummere vennene våre.

Nok smisking. «En farao skal kåres og han skal ha en kvinne. I dag sjekker Cleopatra inn og sammen skal de regjere hotellet,» forteller Triana. Og flakser med armene.

Oda, Erik, KriRe og Tina koser seg på rommet. Blir avbrutt av at Erik må gå og fikse håret enda en gang før frokost. Han burde øve seg mer på å snakke.

Deres allianse kom seirende ut av forrige uke etter at Odas svik gjorde det mulig for deres mindretall å få til noe slikt som å sende hjem Karim.

Altså allianse og allianse. De er ett par med hver sin dilter som står og ser på at paret kliner.

Ved frokosten er det en statue på bordet. Tina freaker ut og bare «Hva.er.det.der?» Oda fryder seg og håper på egypisk tema. Oda, som ofte omtales som dum her, treffer spikeren på hodet og lurer på om det skal kåres en farao og en Cleopatra.

Slapp helt av, jeg er bare en statue

BREV!et som kommer bekrefter dette. De får kostymer. «Jeg er hærfører Markus Antonius,» sier Magne og ler. Uvisst hvorfor.

Erik er Julius Cæsar. «E e en person som like å ha makt.» Tror jeg han sier.

Birger, Sander og Isabell savner Karim og blir enige om at «Oda er ikke til å stole på, og Tina er smart som går etter den svakeste.» De føler at deres gjeng skylder Karim å få ut Oda.

Den forvokste babyen Birger, BabyBirger, «Ska påvirke Erik til å velge den nye jenta, og med det sende Oda ut.»

Så begynner selvfølgelig Birger og Sander med den jævla neggingen som alle bør kjenne igjen fra boka «The Game». I hvert fall vi som har lest den. Og bør skamme oss litt for å ha lest den.

«Je trur dem sende inn noen skikkelig pene damer for fyste gongen.» Isabell «Fy faen så slemme dere er.» «Neida, alle er pene på hver sin måte, men det e mitt problem som ikke klare å se det pene i alle.»

Det er også mitt problem, jeg kan ikke skjønne hva som er tiltrekkende ved Birger. Det gjør ingen på hotellet heller. Ikke så mange IRL heller.

Gjengen samles i loungen og Triana informerer om at de nå er i antikken, i Romerriket. Oda har sminket seg på en uforklarlig måte. En minihistorietime følger. Gjengen soner ut. De begynner heller å snakke om hvem som er mest sexy i kostyme.

Så blir den nye deltageren introdusert. Å, lø! Man hører det på stemmen. «Det å være mæ er utfordrende, men først og fremst spennende. Æ e kvinne. Født som gutt.» Dritfett.

Hun blir Cleopatra. Men husker hun hennes skjebne? Jeg tror hun drepte seg selv med slanger, etter å ha vært sammen med både Cæsar og Markus Antonius. Jeg vet bare dette fordi jeg har sett TV-serien «Rome», altså. Håper jeg ikke driter meg ut nå, forresten. Kanskje jeg blander med alle de andre som pulte i den serien.

Louis blir båret inn på en stol. Hun introduserer seg selv.

Deltagernes reaksjoner er ubetalelige.

Birger ser ut til å være klar for litt penis i munnen.

Louis liker øynene til Magne. «Louis er som et ukjent kapittel for meg,» sier Magne. Et uferdig kapittel i historien om Magne. Kapittelet hvor han endelig innrømmer hvem han er.

Louis blir satt sammen med Cæsar (Erik), så Tina må på solo nok en gang.

Tina påstår at hun visste at Cæsar måtte få en kone. Saklig. Jentene viser Louis rundt. Mari «Har aldri sett en transe før.» Det er ganske godt gjort.

«Det er rart ingen har spurt meg enda», sier Louis til Tina. «De tør ikke sikkert, men jeg digga det!» Sier Tina. Så setter de i gang med baksnakkingen av Erik. Han er jo veldig spesiell, men vi har vel alle våre meninger», sier Tina i et tappert forsøk på å virke sympatisk.

Erik tømmer hjertet sitt til de andre. Han er litt redd for å bli voldtatt. «Kanskje hennes oppdrag er å få meg til å forandre mening fra begynnelsen til slutt,» undrer han. Tror han at han må skifte legning?

Cleopatra må vente på sin i overkant forfengelige mann før festen. Cæsar ser ut til å bruke lenger tid på badet enn partneren, som bare må skjule det at hun er født gutt. Det er jo ganske forbanna sykt.

«Cleopatra comin at ya!» Faen for en fet låt. Så viser det seg at Erik har tatt Louis og sitt eget bilde fra hverandre. Sikkert redd for aids, pedagogikkstudenten.

Gjengen har fest.

Tina tror at egyptisk dans ser teitere ut enn freestyle.

Men tar feil.

Erik stopper Isabells improviserte drikkelek for å kommandere at «Magne må slikke balla til KriRe» og et fantastisk vakuum oppstår. «Herregud» er det eneste ordet som penetrerer den øredøvende stillheten.

Tina blir kåt av det. «Jeg må ha sex snart jeg, dette går ikke,» sier hun til en uinteressert KriRe.

«Skal vi ha sex?» Spør hun.

«Kan vi godt.»

«Nei. Det vil forandre på alt.»

Sander leker med en nesten (helt?) naken Tina i bassenget.

KriRe svarer med å kline med Isabell. Da klikker Tina. «Æ e egentlig veldig lite tiltrukke av Isabell,» innrømmer KriRe, som altså egentlig vil ha Tina, da. Det er dette som skjer når for mange mennesker leser sjekkelitteratur.

De to begynner å få følelser for hverandre. «Jeg liker deg mer enn noe annet og jeg vet ikke hvorfor,» innrømmer Tina direkte til KriRe. «True story, bro,» stemmer Magne i. Hvorfor sitter Magne der?

Hans insisterende, men fullstendig unødvendige nærvær minner om P. Diddy hos Notorious B.I.G.

«Trur du æ har det bra når æ sitte og kline med andre der nede?» spør KriRe retorisk og passivaggressivt som en utro ungdomsskoleelev på kokain.

Louis tvinger Erik til å ha bildene sine sammen.

Sander og Oda puler i bassenget. Jeg vet ikke om det er tiss i tiss, men jokking er det.

Janni og Birger puler, men blir avbrutt av Isabell. Jeg vet ikke om det er kjøtt i tacoen, men det virker som han må lirke seg ut.

KriRe og Tina puler. Det kan vi si med rimelig stor sikkerhet.

Tenk, om ett år er de gift. Det har de lovet, så sånn blir det.

 

BONUS! En av leserne, Petter P, har laget denne tankevekkende illustrasjonen til glede for oss alle!