•  Les samtlige av Jazzgeirs «Paradise Hotel»-oppsummeringer her

I helgen har jeg irritert meg over at jeg ikke kommenterte Iselins megahøyhælte sko på torsdagens parseremoni. For en jævla parodi.

Høye hæler er fint, men som alle gutter vet, er det ekstremt stor forskjell på jenter som klarer høye hæler og jenter som ikke gjør det. Bokstavelig og billedlig gir det en stor fallhøyde å gi seg selv de ekstra centimeterne og de stramme leggmusklene. Enten blir du mer foxy, eller så blir du mer harry, ustø, usikker, klønete og patetisk.

Jeg tror Iselin gikk for en litt sånn «lillesøster har kledd seg ut i mammas gamle kjoler, sminket seg med klovnemaling og tatt på alt for store sko, som det er tydelig at hun sliter med å løfte»-looken. Det er sikkert mange som syns det er fint. Mange pedofile, altså.

I tillegg har jeg tenkt mye på hvordan Kristian René (sorry at jeg skriver Christian hele tiden, sikkert megairriterende, jeg bare glemmer meg) drar sidehåret fremover. Det er provoserende, det!

Alina har altså blitt sendt hjem til isslottet sitt. Det mest irriterende med Alina er at hun ikke greide å forsvare sitt eget valg da hun og den tjukke motebloggeren sendte hjem Camilla. Jeg tror mye av et menneskes intelligens kan kokes ned til hvor godt det greier å forsvare sine handlinger. Da resten av gruppen klikket på Alina, burde hun bare ha sagt «vi var to mot én, selvfølgelig ble utfallet som det ble», men det greide hun altså ikke. Likevel prøver hun å fremstille seg selv som en intelligent og kalkurende spiller.

Derfor hater jeg henne. Selv om hun ikke er med lenger.

Denne uken skal miss Paradise kåres. I kveld kommer det inn en jente som Kristian René har rotet med tidligere. Gjetter at han vil glemme helt å skryte av det.

Andreas og Camilla koser seg i sengen.

Hun fniser og ler alt for mye. Han får vann på mølla av slikt. Han har lovet seg selv å ikke ha sex på hotellet, men sliter med å holde seg. Andreas til kamera: «Høyrehånda er min beste venn hehehehe». Camilla: «Det hehe blir hehe hardt hehehehe».

Ved frokostbordet kommer et brev som forteller at miss Parra skal kåres og at det kommer en ny jente inn. Alle bare «oh shit, et brev». Hotellets mest og minst kåte gutter får sjekke kofferten til den nye jenta. Det ble Dennis og Kristian. De fant et miniskjørt på rommet hennes.

Camilla: «Hun hadde et miniskjørt, det er det kanskje tre år siden jeg gikk med». Jeg ønsker å minne om at Camilla gikk i truse på sist fest hun var med på.

Gjengen samler seg rundt Triana før jenta ankommer.

Kristin er bekymret for om den nye jenta er en liten barbie som kan strippe. I motsetning til Kristin, trulta med de kraftige kjevene og det trollete ansiktet. Det kommer inn en jente med skjerf foran ansiktet. Hun heter Maria, 20 år, fra Tromsø. «Jeg er en eventyrlysten person som liker å møte nye mennesker». Det pleier å bety en kjedelig innesitter som er innesluttet. Den vitsen stjal jeg fra @heijegerfrida.

Hun beholder skjerfet foran ansiktet og skal kjenne på guttene etter tur, for så å velge seg en partner ut i fra de andre sansene. Nina: «Jeg bekymrer meg ikke i det hele tatt, fordi hun vil ikke velge Stian etter å ha kjent på han». Slemt sagt. Hun velger Kristian René, så hun fikk jo rett. Fortsatt slemt.

Så får vi bli kjent med Maria: «Æ e 20 år, tromsø, servitør, hostess og gogo-danser. På paradise ska vil æ møte masse mænneska, være mæ sjøl, vokse på mæ sjøl og vinne så klart. Æ e usikker på legninga mi, det enste æ veit e at æ e et menneske og e kan vælg ka æ vil. Man kan vær åpen før det mæste. I finalen ska æ slæppe kula. Sånn e det bare. Tromsø e en liten plass, så æ kjenne han Kristian René, vi har rota».

Han er også den nye partneren hennes, så Iselin blir sendt på solo. Iselin: «Fy faen, nå skjer det ett eller annet, jeg blir jo sendt på solo». Og det har hun helt rett i. Ett eller annet skjer, definitivt.

Maria ser bittelitt narkoman ut, bare surere.

Kristian hjelper Iselin å flytte og lover at hun kan stole på ham.

Et brev ankommer og alle bare «Brev! Brev!» Jentene skal holde et foredrag om noe de er interessert i. Morsomt. Iselin bare «jeg kan ingen ting om sånne temagreier». Dennis vil at Kristin skal snakke om alkohol. Stian vil at «Nina skal snakke om luremus, siden det er en konkurrangsje og du er luremus». Så parodierer Nina Iselin og bare «jeg tror jeg skal snakke om chihuahua» og det er morsomt, fordi det er nøyaktig det hun gjør, hun skal faktisk snakke om den lille hunderasen med det sjarmerende blikket og de sympatiske eierne!

Jævla Dennis tror han er så lur, så han kommer på regelen om at ingen har lov å stemme på sin egen partner. Mens han går i rosa OnePiece og matchende hatt. Jeg kaster opp, svelger, kaster opp igjen. Maria: «Det e litt vanskelig å hoppe rett inn i en konkurranse, men æ håpe at æ kan være meg sjøl og de kan respekter at æ e mæ sjøl».

Så holder hun følgende foredrag:

«Æ ska snakke om det å jobb som vertinne i utlandet, for det har æ erfaring med. Når man e vertinne, så må man sørge førr at gjestene har det bra. Det kan være vanskelig, men hvis man har litt oppi her (peker på hodet), så går det som regel bra. Det var det æ hadde å si om det å være vertinne». Sterkt.

Iselin: «Chihuahua er verdens minste hunderase og kommer fra Mexico. Før i tiden var de villdyr i ørkenen og levde av… ørkendyr. Så ble de husdyr, for det er greit å bruke dem til det. Og så er de litt sånn motedyr for jenter og homser og sånn. Og så er de en av de smarteste hunderasene. Det har jeg lært på Animal Planet». Det var faktisk ikke så verst. Eller, det var det, men ikke så dårlig som man kanskje skulle tro.

Nina: «Æ ska holde et foredrag om sjarm. Andreas, du er flink til å få oss jenta te å le. Men du e en penis». Enig.

Christina hopper sånn «morsomt» frem og har på briller: «På nordpolen, dere, så er det jævlig kaldt og julenissen bor i et slott der, med alver. Og så flyr han». Ræva.

Camilla: «Jeg skal snakke om pupper, silikonpupper». Og tar av seg skjorta og har tegnet på sånne operasjonstusjstreker. Alle får ta på dem og guttene er fornøyde.

Kristin: «Eg skal snakke om Paradise-deltagere. De er mellom 20 og 30 år og kan ikke være redd for nakenhet. I tillegg skal du, hvis du er gutt, gi en annen gutt en hjelpende hånd». Alle guttene syns det er helt sykt morsomt og bare «fy faen så sykt morsomt».

Camilla og Kristin leder altså etter første runde av miss Paradise. Så går gjengen og drikker i baren og jubler over å få vodka og battery. Iselin og Maria bonder. Fordi Iselin forteller at hun er «en skikkelig kåt person og sånn». Men egentlig vil Iselin ha henne ut, fordi «hun har partneren min og sånn».

Så leker gjengen flasketuten peker på. Så kliner de. Alle kliner.

Så danser de. Stian og Nina fylleprater om hvor glad de er i hverandre. «Vi er bare tidenes Paradise-par».

Selv om hun kliner med Tommy. Og beveger seg opp i sengen. Nina prøver å si at det er strengt forbudt, men så bare går de rundt og jakter hverandre, fnisende. Men de har seg ikke i sengen.

Iselin: «Hør nå, gjengen, jeg er så kåt og er på solo, hva faen skal jeg gjøre og sånn»? Så går hun og Stian på solo, fordi han tilbyr seg å utføre oralsex på henne. Men de gjør det ikke, da.

Det var kveldens episode oppsummert, sånn omtrent. Skulle jeg ha holdt foredrag på «Paradise Hotel», ville jeg holdt et foredrag om meg selv, for det er det eneste jeg kan noe om. Det og «Paradise Hotel», men jeg kunne ikke snakket om «Paradise Hotel». Eller? Nei, det ville blitt for dumt. Noen forslag? Hva ville dere holdt foredrag om?