•  Les samtlige av Jazzgeirs «Paradise Hotel»-oppsummeringer her

Dennis er en selvgod tufs. Det kan vi alle være enige om. Det er forklaringen på hvorfor han er på fjerdeplass på hatlisten min over årets deltagere.

I kveld skal en jente ut. Christina oppsummerer og høres ut som en hes russejente som bare «man vet aldri hva slags tanker folk tenker her inne» og bringer tilbake minnene fra en serie som heter «Russejentene» som gikk på TV 3 for noen år siden. Er det noen som husker dem? De var på forsiden av Dagens Næringsliv her forleden. Det var jo fortjent og aktuelt.

Uansett, Triana forteller at Titanic-uken nærmer seg slutten og en jente må hjem, uavhengig av hva som skjedde med James Cameron i den gule, fjollete lille ubåten sin.

Iselin ser helt ødelagt ut i ansiktet sitt. Jeg angrer alle kommentarer jeg har kommet med om Iselins sminke, jeg syns hun er kjempeflink.

Christina er sånn halvsyk som alle jenter er mot slutten av en helt syyyk russetid blir.

Hun har laget en deal med Tommy. Men hun er så forkjølet og usexy at jeg lurer på om han kan snu utelukkende på grunn av det. Alina er også irritert på Christina, bare så dere vet det, lix, det er ikke bare meg. Stian strekker på flesket og tar seg på penis.

Gjengen chiller vilt i loungen og Andreas får beskjed om at Camilla har hatt trekant. Han syns det bare er for vilt. Mens Camilla forteller alle som viser et snev av interesse om sin crazy fortid.

Christina er nervøs, ryktene går og Alina prøver å igle seg inn på Tommy. Hennes styrke er at hun ikke forstår sosiale signaler. Til og med når hun spør Tommy hvem han helst vil stå med og han sier at han helst ikke vil stå sammen med henne, svarer hun at «kanskje æ kan stå med æ og da slippe æ å flytte på mæ, førr æ e så lei av å ta vanskelige valg nu», med den oppramsende, trøttkåte stemmen sin.

Kristian René digger «å bare dajns løs i sola, me utsikten og musikken, da e det bare en fullkommen opplevelse».

Mens Andreas føler seg som en n00b fordi Camilla har ligget så mye rundt, selv om hun er tre år yngre enn ham. Det er jo det man pleier å se etter i en potensiell kjæreste.

Kristian må kanskje velge mellom Alina og Iselin: «Æ føla de e øpp te mæ nu, det e æksjen rundt mæ, æ føla det har værd æksjen rundt mæ siden æ kom». Jeg vet ikke om jeg kan kalle det et paradoks, men det fremstår ganske ironisk når Iselin nå går og slenger dritt om Alina, den eneste jenta som fortsatt vil ha Iselin inne. Hun håper at «Kristian velger meg og ikke går og hører på det alle andre går og smisker om».

Parserris!

Camilla går til Andreas

Nina går til Stian

Kristin går til Dennis

Christina går til Tommy

Iselin går til Kristian

Alina går til Kristian

Mens Kristian tenker, holder gjengen pusten.

Kristian velger Iselin, og sender dermed Alina hjem til Sibir.

Hun viser faktisk litt følelser, men greier selvfølgelig å holde gråten tilbake. Det gjør også alle de andre. Så kommer det en montasje med best of Alina og gjengen skåler.

Andreas og Camilla er glad for at de endelig er sammen og alle respekterer valget til Christian og alle er fornøyde med hver sine partnere. Blæ, ass. Kjeder meg i hjel. Andreas onanerer.

Selv om Paradise-uken bare varer i fire dager, og vi treffer ham igjen på mandag – som egentlig er i morgen for ham – så håper jeg ett eller annet grusomt skjer med Dennis.

Hvis ikke så snakkes vi igjen på mandag, bitches!

Forresten, det gjør vi uansett.