KriRe planlegger altså å stå bak Oda på kveldens parseremoni og dermed få ut Karim. Karim, derimot, tror at det er Magne som skal sendes ut av vår alles stjernespeller, KriRe, som selv har plantet falske rykter om sin egen plan. «Æ spelle et høyt spell førr å overlev.»

Odas «magefølelse er «fucked up». Kanskje fordi det hun driver med for tiden er fucked up.

Brev ved frokostbordet. «I kveld skal dere stå sammen to og to, tre er en for mye, en skal hjem. Bruk tiden frem til parseremonien på å finne ut hvem som må dra.» Det var altså ingen ny informasjon i det brevet, men det var jo poetisk og flott i formen.

Erik pusser tennene foran speilet, jentene kaller ham jålete.

Ok, kanskje han er litt jålete da, vi får nemlig se ham prøve outfits og sveiser om att og om att. Så lenge vi slipper å høre ham snakke er det egentlig greit med de montasjene.

Oda syns at «ulempen ved å stå med Karim er at jeg er ukomfortabel med ham», uten at det slår henne at det kan være hennes egen samvittighet som prøver å klore ut øynene hennes.

«Prøver Magne å påvirke deg?», spør Karim. «Neida.» De klemmer i sengen. Det er vondt å se på. Judas kniper øynene igjen, men hjertet hennes vet hva hun er i ferd med å gjøre.

KriRe tar Erik inn i varmen og forteller ham planen sin. «Førr din del e det viktig at æ øverleve førr ellers så ryke du neste uka».

Erik nikker med og lar seg overbevise. Så går han og prøver flere klær foran speilet.

Janni innrømmer til Magne at KriRe har fortalt henne at han planlegger å stille seg bak henne (KriRes falske plan), men lover Magne å velge ham. Magne er fornøyd.

«Da går alt etter planen og Janni er ærlig med meg», ler han på den provoserende måten bare Magne kan. Skal han virkelig få slippe unna med dette?

«Det blir nok meg som styrer i neste uke, Janni kan ikke stole på meg», sier Magne etter at hun lovet ham troskap. For en drittsekk.

Oda henger på ryggen til Karim og de koser seg i lag. Hvordan har hun samvittighet til det? Hvorfor driver hun og knytter seg tettere til Karim nå? Vil hun gjøre sitt eget svik enda verre når hun vet hun snart skal gå bak ham og bakstabbe ham i ryggen, rett bakfra, om et par timer?

Magne og KriRe møtes for å fryde seg over utviklingen. «Det er perfekt at alle prøver å redde meg.» Magne hopper og logrer fordi han er så glad for å ha greid å lure alle.

Det er litt som å lyve om at man er dødssyk. Før eller siden så blir man konfrontert.

Triana ønsker velkommen til parseremoni.

«Magne, du har fått deg nytt slips.»

«Ja, jeg må alltid gjøre noe sjukt før parseremonier, så jeg bare chillern i loungen med Tina, så sier jeg at jeg må gjøre noe sjukt da, jeg har jo hatt så mye forskjellig slips, så skal jeg ikke bare lage et palmeslips da, så bare gjorde jeg det, da.» Hold kjeft a, Magne. Ingen spurte om livshistorien din.

Erik, vesle tassen, til Tina.

Sander, bare kødder så jævelig og går til Oda, men neida, hæhæ, han går til Isabell.

Birger glitrer i verdens glitrestrete dress bort til Mari. Er den sprayet med krom? Kan man bli snøblind av å ha den på? Var Birger død da han kjøpte den?

Magne går til Janni, gir henne et palmeblad og gjengen ler seg i hjel av hvor morsom det går an å bli uten å kunne bruke humor.

Karim går til Oda og påpeker at «hu har jo sagt hele uka at æ står trygt, så da har æ ikke no anna valg enn å gå til partneren min.»

KriRe går også til Oda, han danser seg bort til henne, den usympatiske penisen.

Oda holder en eller annen slags tale, som om det er en festanledning når hun leverer newsa om at ryggraden hennes er laget av gele.

«Bak meg står det to dritforskjellige gutter som jeg digger dritmye. Men jeg må følge magefølelsen og ta den jeg stoler mest på, og velger derfor KriRe

Uffameg, hva er det du har rotet deg bort i nå, Oda? Den nye gjengen din kommer til å svikte deg snart, dette bør du vite.

Mari sperrer opp øynene.

Karim kan ikke annet enn å smile, han er målløs en liten stund. Stakkars. «Føle mæ dum som stolt på hu og det viste seg at hu var falsk.» KriRe står ved siden av og rister på hodet.

Oda prøver å forklare at «jeg sitter her med en drittfølelse fordi jeg løy noen rett opp i trynet, men jeg gjorde det for min egen del.» Ja, det gjør jo ikke saken så veldig mye bedre.

Han klemmer alle unntatt Oda og sjekker ut.

Gjengen samler seg i loungen for noen drinker. «Jeg trodde ikke du hadde samvittighet til det der, Oda», kommer det fra de andre deltagerne. Oda syns det er kjempegreit, så lenge ingen er snakker med sint stemme eller roper på henne.

Mari slutter ikke å overraske positivt. «Jeg er litt skuffet over å ikke få vite noe, samtidig hadde ikke jeg noe med dette å gjøre, så det er greit. Men jeg tror nok KriRe og Tina har mindfucka henne helt.»

Av og til ass, så er det så godt når deltagerne selv ser hva som skjer.

Kanskje vi engasjerte seere skal følge Maris eksempel og ikke fortsette å gnuke på dissing av Oda. Benytte anledningen til å hakke litt mer på Magne istedenfor?

KriRe og Magne feirer. «Den beste planen som har blitt utspilt på Paradise noen gang», sier Magne beskjedent.  Lurer på om han føler det samme når han selv er utsatt neste gang, men uffa, nei, det viser seg at de andre ikke har skjønt at han var med på planen til KriRe.

KriRe parodierer Karim og sier med tullestemme «æ vet nu ittj helt, men æ trur æ kan stå trygt bak Janni.» Klassisk, velspilt bad guy-oppførsel. Magne ler ukontrollert som en hyene.

Han prøver å følge opp med sin parodi, selvfølgelig. Uten dialekt, hyperventilerende. «Jeg tror jeg kan stå trygt bak henne, nei, vent, kanskje jeg ikke kan det.» Bra-vo, Magne. Du er så nørd.