•  Les samtlige av Jazzgeirs «Paradise Hotel»-oppsummeringer her

I dag skal jentene oppfylle alle gutters våte drøm, forteller Triana. I min siste våte drøm spilte jeg amerikansk fotball og ejakulerte mens jeg lå i en klynge av gutter. Noen merket det og lurte på hva faen som rant nedover leggen deres og jeg endte med å gå skamfull av banen.

Kanskje det er det vi skal få se i dag? Eller kanskje jeg bare skal fortsette å skrive om drømmene mine?

For en stund siden så drømte jeg at folk faktisk brydde seg om hva jeg hadde drømt. (Den vitsen stjal jeg fra @jimswann)

Andreas og Camilla har sex. «Vi elsket», sier Andreas.

«Selv om det ikke varte så lenge», sier Camilla. «Jeg syns det er veldig moro å ha sex med Andreas, jeg ler i hvert fall masse, for å si det sånn». For å si det sånn, så pleier ikke det å være en veldig positiv ting, for å si det sånn.

Iselin dusjer og dusjer. Ser ut som et barn. Og dusjer videre.

Gjengen syns hun bruker alt for mye tid på badet. Iselin kommer beinhardt tilbake i intervjuet: «Jeg er meg selv, da, jeg gidder ikke å være som Alina, som bare går rundt og smisker».

Kanskje man kunne funnet en permanent plass til henne i en varmtvannstank?

Guttene og jentene spiser frokost hver for seg og snakker om sexen mellom Andreas og Camilla. Det er nydelig kryssklipping mellom guttene som skryter av «rå moves og bare hæhæhæhæ», til jentene som er mer «det var helt ok, ikke noe spesielt». Det minner veldig om filmen «Kids».

Nina prøver å benekte at det skjedde noe mer enn klining, mens Tommy forteller gutta at «je tok a på musa en tre-fire gonger, så snudde je me i døra og sa je måtte gå». Nina får fortalt hva han har sagt. Og hun blir irritert, fordi hun fremstilles som det ikke var henne som avbrøt den gryende sexen. Dennis syns at «nå er det faen meg min tur snarte».

Nina går for å kjefte på Tommy. Og prøver å oppklare at han ikke har fingra henne. De blir enige om at det skjedde en mellomting, han klådde henne på dåsa utenpå shortsen. Han demonstrerer, tydelig uaffektert av hvor pinlig dette burde oppleves. Godt å få dette på det rene.

Så lager Stian en sjømannsbrud ut av en flaske. Han kutter av toppen og fyller den med glidemiddel og mango.

Dennis syns «det er det sykaste eg har sett». Den ble visst laget til Dennis, men Stian flørter med tanken på å elske med den selv.

Brev! «Jenter, i går fikk Camilla og Kristin flest stemmer, men ingenting er avgjort. I kveld skal dere oppfylle guttenes våte drøm». Og Andreas ler sånn «hæhæhæ». De skal være cheerleadere. Jentene skal lage en felles cheer og en solocheer med tekst. Christina syns at «vi ser ut som et russisk landslag i ett eller annet». Hun ser ut som en lett tilbakestående stokk. Som tror den er morsom.

Jentene sminker seg og gjør seg klare for kvelden. Det samme gjør Kristian René.

Guttene samler seg og venter spent. Triana intervjuer guttene, jeg sovner litt mens hun gjør det. Så våkner jeg når jentene kommer inn.

De danser, rister på rumpene. Spiser en banan.

Dennis forteller at han fikk ereksjon.

Jentene danser så solo til hver sin gutt. Det er så pinlig at jeg nesten ikke orker å se på. Spesielt Nina setter rekord i å være ræva.

Guttene deler ut to sedler hver og det blir uavgjort mellom Kristin og Camilla. Guttene må da diskutere og bli enige om hvem som skal vinne. Den gjeve tittelen går til Kristin, den lille indianerjenta med den kraftige benbygningen og det grove ansiktet.

Camilla spøker og later som hun er bitter, men det er ikke noe morsomt. Kristin skal visst få en del makt nå, dette tolker Iselin som negativt for sitt eget vedkommende.

Så går gjengen og fester. Iselin lurer på hvilken stilling fluer sover i. Dennis: «Eg e så stolte av partneren min og eg gleder meg sånn til å få gå på date.» Nina og Maria, den nye smått narkomane tromsøværingen, snakker om hva Maria skal gjøre på torsdagens parseremoni. Hun går så til Kristian for å sjekke terrenget. Han sier at han kunne tenke seg å velge henne. Men sannheten er at han ønsker verken Maria eller Iselin som partnere. Mest fordi de begge maser sånn på ham. Og kanskje litt fordi de begge er kvinnelige deltagere på «Paradise Hotel».

Tommy og Nina kliner på festen. Nina: «Punkt en: Æ e ikke full. Punkt to: Du e full. Punkt tre: Æ må ha mer vin. Punkt sæks: Æ må gå ned trappa». Stian blir irritert på at Tommy og Nina bruker så mye tid sammen. Dennis håper på å få ligge med Kristin, men det får han ikke. Det er fint. Jeg er så lei av trynet hans nå, at jeg har lyst til å dra til tv’en. En fattig trøst å se ham bli avvist. Maria prøver, prøver og prøver å få ligge med Kristian, men han gidder ikke.

Kanskje det er noen sprøytestikk som gjør at han ikke tenner? Eller er det at det ser ut som hun ikke har tenner? Hvem vet?

Til slutt: I morgen skal Kristin få ta med seg Dennis på stevnemøte, og der får hun vite hva hennes nyvunne makt innebærer. Hva slags date ville dere ha dratt på, hvis dere visste at dere skulle få masse makt? Jeg ville hatt et romersk tema.