• Last ned Comoyo Filters iPhone-app (gratis, såklart) og få tilgang til Jazzgeirs oppsummeringer og en drøss andre saker direkte til din mobil.

Det er tydelig at produksjonen er stolt av telefonsamtalen de har fått til mellom Triana og Paris, så de starter likesågreit dagens program med å vise den en gang til. «Thank you, Paris, you’re a lifesava».

Whoopa! Triana snakker litt espangliso i dag også. Spenstig.

Paris har sjekket inn femten stykker og Triana liker det og Paris visste at Triana kom til å like det.

Hotellet er, som dere vet, nytt og ser helt likt ut som det gamle.

Mette er en promotør fra Hønefoss som hadde lyst til å komme seg til Mexico og få seg venner for livet.

Isabell er 24 og drømmer om om å bli hollywoodfrue med eget talkshow. Flaks hun er flink til å snakke og at det ikke kommer så mye smattelyder fra munnen hennes mens hun gjør det. «Blondiner have more fun», sier hun og blunker.

Den blonde Martine fra Stavanger snakker om «hvor digg det e å drida». Så går hun og rister puppene på verandaen. «God morgen, Mexico».

Caroline er gogo-danser og hennes motto er YOLO. «En jente med en bra story, som jeg absolutt kunne falt for», sier Mads og jeg vet ikke om han smiler.

Gutta spiser frokost og de sliter med å velge hvilken jente de skal ha med videre. Birger nekter å ta del i samtalen. Han kommer til å ryke tidlig.

Brev! Gutta må bestemme seg for hvilke av sine jenter som skal beholdes.

Jentene spiser frokost og mimrer fra kvelden før. Oda klinte med Sander og gnagde på rumpa til Tina.

Hun introduseres som en sexglad og bifil jente fra Brumunddal. Er vi ikke alle egentlig bare sexglade og bifile jenter fra Brumunddal?

Brev! Jentene må pakke koffertene før parsplitten.

Martine har tettet doen på Solorommet og Sander syns hun er en sjarmerende gledesspreder. Han har lyst til å ha henne med videre. «Eg trakk opp ein gong, så gikk det opp halvveis, så trakk eg opp eing gong tel, så ligge alt og flyte oppmed kanten.»

Jentene prøver å finne ut hva som skal skje i parsplitten. Birger forteller Charlotta at han er ute etter en partner han kan stå lenge med. Hun gir ham en fistbump, han tvinger til seg en klem.

Så går hun. Han følger etter. «Du må sove naken», sier han. Så ler han med tungen ute og hun gir ham en sympatiklem.

Han klapper henne på rumpa mens hun går vekk fra ham. Langt vekk fra ham.

Gjengen kommer til Paris og det er tid for parsplitt. Mari blir spurt om hun føler seg trygg og svarer at «It’s a hard decision for him because we are both such cute girls». Jeg venter på latter, men det kommer ikke.

Hun var altså seriøs. I tillegg er det som om hun åler hvert eneste ord ut av seg med et smil som kommer og går tre ganger i løpet av hver setning. Det er rart.

Amir velger Ariel. Isabell står alene.

Birger velger Charlotta. Oda står alene.

Sander velger Martine. Tina er tydelig bitter. «I don’t wish him good luck.» Armene i kors og tramper hvert ord.

Magne velger Thea. Mette står alene.

Mads velger Mari. Caroline står alene. Hun sier at det er dårlig gjort, fordi Mads også lovet henne å få bli. Sant.

Alle de single jentene får flytte inn på solo. Kult! Tre av jentene er fortsatt sinte på gutta.

Men tilbake på rommet må jentene umiddelbart bli enige om én av dem som må dra. Tina bestemmer seg for å ta kontroll over situasjonen med en gang og foreslår håndsopprekning. Ingen vil ha med Mette videre. Stakkars.

«Jeg er kjempelei meg for at jeg ikke har fått gitt mer av det jeg har å gi, selv om jeg har gitt alt jeg har.»

Så blir det fest.

Amir og Mads har veddet 5 000 om hvem som greier å holde seg lengst fra å få utløsning.

Oda og Isabell bestemmer seg for å slå hodene sine sammen til kapasiteten av nesten ett helt. De angrer på å ha stemt ut en av sine egne, og skal nå få ut Tina.

Tina dusjer med Mads. Kanskje det er konkurranseinstinktet som driver henne mot å ødelegge veddemålet, i så fall er hun jo ganske lettlurt. Men Mads, den seksuelle kamelen, lar seg ikke friste. Et aldri så lite slag i trynet hennes, det.

Så er det natta. Natta <3

  • Les oppsummeringen av sesongpremieren på «Paradise Hotel» her