Et helt døgn har gått siden sexsjokket som skylte over vårt land! Jeg har følt meg tom og rar i hele dag. Hvordan kan det ha seg at folk har sex med hverandre når de er på tur i et fremmed land?

Jeg gir i hvert fall det patetiske pornoforkledningsprogrammet en ny sjanse og håper på det beste. Kanskje jeg slipper å bli sjokkert. Ellers vurderer jeg å skrive ett eller annet langt og kjedelig i Dagbladet om det.

Æsj, nok alvorsgenerasjonsmeningsytringer – vi er i gang!

«Kjøss meg i rævsoppen», sier Andreas, han ser ut som Dawson (takk, @agnesmaarja). I går ble han  dumpet av Alina til fordel for personlighetsløse Bjørnar. Kristin og Dennis finner tonen. «Eg elsker henne for hun er helt lik meg og øynene mine». Kristin er selger og elsker en god fest. Hun har blitt utestengt fra 7-eleven en gang for lenge siden.

«It’s on baby», sier hun frekt og oppfordrende. Ooh lala.

Andreas syns det var helt sjuukt jævlig å sove alene første natten, så leker han at han har særpreg ved å skryte på seg at han har funnet en gresshoppe i dusjen som han kaller Frode.

Bjørnar syns det var skjipt å sove med Alina. Han forteller at han har fått en sjetteplass i skateboard (!). Hvilket mesterskap han fikk sjetteplassen i, vites imidlertid ikke.

Frokosten blir servert og Are og Iselin angrer begge litt på hva som skjedde i går. Iselin sier at hun ikke skal ha seg mer med det første. «Det er greit å rote litt og sånn, da, men jeg er ikke hypp på å gå all the way liksom». Noe sier meg at hun tar feil. Litt som foreldrene hennes gjorde da de fikk henne? Neida.

Brev! Andreas leser at han skal splitte et par. Bjørnar er seffa nervøs, fordi han splittet jo Alina og Andreas i går. Og for de som måtte lure, reglene er slik at du helst skal få deg en partner under parseremoniene på torsdager. Derfor er det en fordel å ha en alliert som du har bodd sammen med siste uken, eller bare avtalt at dere velger hverandre. Det er altså alltid én som må bo på det fryktede solorommet, for det er alltid enten flertall av gutter eller jenter. Skjønner? Hvis ikke, kan du kanskje melde deg på neste år?

Andreas: «Det er jo vår herre som skapte sex, så da kan man jo ha det». Original vinkling. Dennis syns Andreas er så flott en fyr. Det syns ikke jeg. Makan. Man kan ikke være kristen og nyte alt vi andre gjør. Man må for pokker velge. Han mener han står høyt i kurs hos de andre og derfor har gode sjanser for å sende Bjørnar, den uskyldige skategutten uten personlighet, på solo. Bjørnar tenker at han lurer på hva Alina tenker.

Hun vet ikke helt, hun heller.

«Æ skjønna at du lura på det, æ skjønna at du er usikkert». Han har tenkt til å vise henne hvor sterkt hun eventuelt ville stå sammen med ham.

Det er utrolig rart at ingen av deltagerne har fått med seg at alle tidlige års vinnere er de som skaper god stemning, for å si det harry, og ikke spiller spillet, for å si det på pærraspråk. Alina er den typiske deltageren som tror hun er så forbanna taktisk at hun blir stemt ut. Så kommer det en reportasje i Dagbladet om den vanskelige tiden hennes da hun fjorten, og et par kronikker om at hun er en mobber.

Andreas henvender seg også til Alina. Men hun «vil itj brennj sæ på noko tullj her inne». Dennis kommenterer at hvis Alina har noe mellom øynene så velger hun Andreas. Hun drar den klassiske «koffor skjer det hær mæ» og klager over hvor slitsomt det er å måtte ta valg, eller tenke med nesen, som Dennis ville sagt det.

Her finner Fredrik og Stian ut at Are (t.v) har kjørt den horisontale mambo'n.

Guttene sitter og preiker som bare gutta kan. Are: «Ja, før faan, æ puttan inn». Og Stian ler sånn hæhæ-latter som bare entertainere fra Fredrikstad kan. Fredrik: «Are og Iselin er jo blondinene her, så de utfyller hverandre». Jeg mistenker at han har misforstått enten blondineklisjéen eller konseptet å utfylle hverandre. Stian snorket visst i natt. Klassisk tjukkas.

Nina er derimot litt klar for å ta vare på Bjørnar, den fortapte gutten med sjetteplass i skateboard. Dennis, Are og Iselin ligger på sengen. Dennis spør om de to andre kysset litt kvelden før. Og kommenterer i kamera: «Eg elske dem to». Iselin «Jeg er jo ikke løs, men det vet jo ikke de andre, de driver og spør og det blir bare sånn kleint og jeg bare ehh».

Triana forteller oss at Andreas står overfor et valg, og bruker i overkant mye kroppsspråk på å fortelle dette. Det blir en slags seremoni ut av det hele og Andreas har knirkete sko. Det er faktisk litt morsomt.

Triana spør: «Det er ikke noe klein stemning mellom Iselin og Are eller»? Det er faktisk ikke lov å leke programleder og bruke et sånt språk. Andreas velger Alina. Triana: «Alina, i går valgte du jo Bjørnar, nå står du her med Andreas. Hehe, hvordan føles det». Jeg dreit i å høre på svaret, ble så provosert av spørsmålsstillingen.

Stakkars Bjørnar, hele gjengen er samlet, bortsett fra ham. Det er noe ekstremt stakkarslig og trist ved hans solotilværelse. Han gir Alina en liten klem på vei ut med kofferten. Andreas bare «Ååh, digg ass». Og han forteller at han har et supperhemmelig tegn med Dennis, et ørnetegn med hendene. Det betyr at de skal møtes på rommet. Dennis sitter i baren med Kristin, Nina og Fredrik: «Hadde du bare hørt kor mye eg kødda med Are i dag, så hadde du bare, du hadde bare ledd deg i hjel ass, eg var så løye». De planlegger å pranke Are ohg Iselin ved å si «Eg har aldri hatt sex på Paradise Hotel» i «Jeg har aldri»-leken. Legendarisk.

De syns faktisk spøken er så genial at de sparer den til dagen etterpå.

Are og Iselin ligger med hverandre nok en gang. Men de geniale moroklumpene har tenkt til å tulle med dem. De er på vei opp til Ares rom, men han møtte dem utenfor og lurer på hva de driver med. De lurer på hvorfor han har så mye olje på seg. Dennis: «De får bare pula så møkje dem vil, dem får bare kjøra på». Raust.

Oppsummering: Triana snakker som en fjortenåring, Bjørnar er stakkarslig, men øyner et håp hos Nina. Jeg skjønner ikke hvorfor ikke kassegitaren har blitt dratt frem enda, så gutta kan dra i gang noe god gammaldags Robbie Williams. Det er jo det sånne folk skal gjøre.