Triana forteller at KriRe får ta med seg en jente på date. Lurer på om han benytter anledningen til å slappe av og ha det hyggelig uten å tenke så mye spill. Neida, jeg lurer ikke på det i det hele tatt.

Tina benytter første mulighet til å løpe bort og trekke morgensiggen ned i lungene i lag med KriRe etter å ha tilbragt natten med bondegutten som har så mye resonnans i ganen. De håper de har med seg Oda i sin lille allianse. Det bør være en enkel sak, bare å sørge for å være sistemann til å manipule henne før parseremonien.

Erik står og speiler seg. «Det er jo bare en gang i livet man er med på det her, så da er det jo bare å prøve å se som best ut», sier han med sin døvaktige stemme og tar på seg en hatt.

Tina rekker akkurat å skjelle ut jenta hun prøver å manipulere (Oda, dummen. Følg med a) ved frokostbordet før et BREV ankommer. Bygg dem opp, riv dem ned. KriRe får ta med seg en jente på date, men ikke Tina. Han tar med seg Isabell så ingen skal få snusen i at han tenker seg til Oda på parseremonien, nå som hans Tina er låst med Erik på parseremonien.

Sander ler sånn «hæhæ» med mat i munnen og med lue og solbriller på ved frokostbordet, før han avslører til gjengen at han ble runket dagen før. For en uspiselig type han er. Hørte jeg noen si urunkelig? Hæhæhæ.

Magne er opptatt av at Janni ikke må gå til Karim og sladre «Hvis hun får fjerten i at KriRe skal til Oda

På skoleturen får KriRe og Isabell se på krokodiller. De klapper en liten en og Fisabell snakker babyspråk til den.

På hotellet shaver guttene beina sine. Sprøtt hvor gæærn man kan bli. De syns det er deilig å ta på hverandres ben.

Oda og Mari snakker sammen, noe Oda syns er vanskelig nå fordi hun har blitt manipulert bakfra så mange ganger at hun ikke vet opp fra ned og jente fra gutt.

Nå har Oda fått for seg at Mari ikke er til å stole på og er «en slarvekjerring.» Det er altså hennes tur til å projisere (takk for nytt ord, Fiselin) sine egne dårlige egenskaper på Mari.

«Hvis KriRe steller seg bak meg er det rett ut ass,» sier Oda til Mari og Janni, lyver vennene sine i ansiktet.

Isabell og KriRe kommer tilbake. «Det blir førr innvikla førr alle å fatte ka æ drive med nu,» sier KriRe. Han prøver likevel å forklare det for Magne og Oda.

«Nå mistenker jeg at KriRe påstår at han steller seg bak Janni, mens han egentlig skal ta Oda for å sende ut Karim,» undrer Isabell og treffer seffi spikeren på føkkings huet, det lille geniet.

Hun deler det med Sander og Karim, de virker overbeviste.

Karim går og setter seg ned sammen med Oda for å se an reaksjonene hennes, og har en lang pinlig stillhet.

Hun prøver å lette på den trykkede stemningen ved å spre beina. Noe jeg tror hun gjør titt og ofte. «Har Tina og gjengen vært på deg?» Lurer Karim. «Njææ, føler ikke det,» sier Oda.

Tid for Pandoras.

Janni lover at Magne står trygt med henne.

KriRe avslører ikke hvem andre enn Tina han kan tenke seg å stå med, «men det kan bli et kjipt sted.» Hinter altså om å sende ut Magne.

«Tina, hvem gutt håper du at skal sjekke ut?»

«Håper ingen, men man er mer glad i noen enn andre.»

«Mari, hvem hadde du sendt ut i forrige uke, hvis du ikke hadde sendt ut Ariel

«Tina

Tina spør «Hvorfor? Fordi jeg sier sannheten og du tåler det ikke?» og ler den psykotiske latteren sin etterpå.

«Nei,» svarer Mari til det.

«Tina, spiller du et dobbeltspill?»

«Nei.»

«Oda, hvilken side står du på? Mari eller Tinas?»

«Jeg vil ikke si at det er noen lag, jeg liker begge.»

«Oda, står Karim trygt bak deg?»

«Ja.» Den løgnaktige lille slurva.

Ok, som noen påpekte i gårsdagens kommentarfelt, så skal vi kanskje være forsiktige med å dømme Oda før hun har valgt på seremonien, men fyttigrisen, det ser ikke bra ut.

«Æ føle mæ trygg no og nekte å tro at Oda e så dum at hu sende ut mæ nu,» sier Karim. Han skulle bare visst. «Da ryk hu rett ut neste uke.» Det er nok sant.

KriRe storkoser seg mens alt ser ut til å gå hans vei. Han går og sier til Janni at han vil stå med henne. «Det var det jæ frykta, men jæ har lovd Magne at han står trøgt,» sier slimboblen i halsen hennes på den merkelige dialekten.

Det gjør vondt å se Karim tro at Magne blir rundlurt, mens Oda egentlig forråder ham på verst tenkelig vis fordi hun mangler all form for ryggrad, integritet og perspektiv.

Så var det dette med å dømme henne for tidlig, da.

«Du står trygt bak meg» går som et ekko gjennom hodet mitt mens jeg ser henne legge seg over ham og jokke løs. Han avviser henne.

Han tilbyr seg å kose litt, men «Det er ikke greia mi,» sier Oda. «Greia mi er å knulle.»