Christina er seriens tredje verste menneske. Fordi hun leker så fet og chill og sier sånn «Jeg er bare helt gal og han Gubban i Tåkan vet ikke hva jeg driver med og jeg bare danser så sykt og gir helt faen». Derfor hater jeg henne.

Camilla innehar Havets Hjerte og er fredet, en annen jente må altså gå på torsdag. Litt synd, egentlig, for ingenting ville gledet meg mer enn å se Andreas bli dramturgisk geleidet fra manisk til depressiv til manisk og tilbake til depressiv. Andreas: «Camilla er bare sjukt 180 prosent seg selv hele tiden og har truffet meg rett i hjertet». Så får vi se et bilde av Iselin som kan få ethvert hjerte til å hoppe.

Og så stoppe.

Christian René unnskylder seg ved frokostbordet og Christina bare «Når Christian kom og sa unnskyld, så jeg bare hva faen, så jeg bare holdt skjeft og sa unnskyld. Christian husker ikke at jeg tissa på han i går så jeg bare holdt skjeft». Vi får for øvrig aldri se noe bildebevis fra at dette har skjedd.

Brev! Camilla får ta med seg en gutt på båttur-date. Så danser hun sånn barnslig og synger «jeg skal på da-ate, jeg skal på da-ate» og tar med seg Andreas. Kristin takker for blomstene hun fikk på rommet i går kveld. «Tusen takk, det var veldig fint, Dennis». Dennis: «Va det fint»? Kristin: «Ja, det var veldig fint». «Men va det det»? «Ja, det var fint».

På daten på båten spør Camilla om Alina fikk gjennomgå etter at hun selv måtte forlate hotellet i forrige uke. Andreas forteller at alle klikka på henne.

For nye lesere dreier det seg altså om at Alina, Camilla og en tredje jente skulle kjempe om å få bli, og Alina fikk bli. Etter dette har gjengen fått tromsørusseren til ikke å føle seg velkommen. Paret hopper ut fra båten og kysser i sjøen.

Andreas syns det var så romantisk at «hadde jeg hatt en ring og en prest, så hadde jeg gått ned på kne». For å suge presten, si! Camilla: «Det er best for han at han syns jeg er god til å skysse, for å si det sånn». Faen ta folk som sier «for å si det sånn», for å si det på den måten. Uansett, Andreas syns hun overdriver tungen litt, kanskje fordi hun har en tungepiercing som hun har veldig lyst til å å vise frem. Jeg har det sånn med navleringen min.

På hotellet leker gjengen stolleken, anført av Christina, den grusjævlige jenta som leker så forbanna sporty og rå. Iselin syns det er hysterisk.

Så går de og soler seg og Alina prøver å snakke med Christina om at hun kan stoles på. Christina til kamera: «Jeg sier som jeg har sagt siden dag én, Alina er falsk og jeg er falsk rundt henne». Alina oppsummerer med at «æ har prøvd å snakke med ho, men det var som å snakke i luft».

Når Andreas og Camilla kommer tilbake på hotellet, spiller Andreas full, slik mange av oss gjorde på ungdomsskolen. De går og dusjer sammen, der kliner og klår de. Andreas får ereksjon og henger capsen sin på tissen.

«Jeg håper ikke kameraene fikk med seg alt som skjedde i dusjen, for å si det sånn». Så mimer han suging og ler masse av seg selv. Etter dette gjenskaper han David Brents beste øyeblikk i britiske «The Office», når han peker ned på «litjetassen».

Den som greier å forteller hvilket øyblikk det er, vinner en bit av Andreas sitt øre. Man skulle tro jeg var ferdig med å hate på den mannen.

Så er det Pandoras Eske og Christian René forbereder seg ved å klippe sitt eget hår og snakke om hvor forfengelig han er. I Pandoras Eske får deltagerne stille anonyme spørsmål i plenum. Det pleier å være ganske kjedelig.

Camilla blir spurt om hun har følelser for Andreas og det har hun.

Om Kristin har romantiske følelser for Dennis, ja, det har hun. Gjengen jubler. Hun lovte å svare med bare ett ord, og sier følgende: «Ja, det har jeg, definitivt, absolutt, det har jeg». Bergensere ass.

Noen lurer på om hun er sexfrustrert og nei, det er hun ikke. Eller, joda, kanskje litt. Hva betyr det egentlig å være «sexfrustrert»?

Hvem vil Tommy helst ha som partner? Det kunne blitt hvem som helst, men kanskje Nina.

Hvilke jenter Christina stoler mest og minst på? Hun stoler mest på Kristin og minst på Alina. Alina selv tror at Christina «prøve å få mæ i dårlig lys».

Andreas, hva syns du om Alina? Han syns hun er snill og søt og grei.

Hva syns Alina om at Camilla er tilbake? Hun syns det er fint og hun er glad på hennes vegne.

Hvor utsatt føler Iselin seg? Ikke så utsatt.

Hvem av jentene vil Andreas helst at skal ryke? Iselin, fordi han ikke kjenner henne. Hun bare dusjer hele dagen og snakker ikke med noen. «No offense, Iselin, jeg sier det fordi vi ikke har snakket så mye sammen, men det har vi jo snakket masse om».

Joda, det var ganske kjedelig.

På vei tilbake til festen blir Kristian René anbefalt å stå sammen med Alina, fordi hun er en sterkere partner enn Iselin. Jeg kan virkelig ikke skjønne hva Kristin mener med det, en deltager er jo ikke sterk når den deltageren ryker. Men ja, samma det.

Men Iselin dusjer mye, da. Og ser ut som et barn mens hun gjør det.

Christina og Tommy planlegger å bli et par. Og Christina konspirerer som en hes russejente som prøver å ditsje en av de andre jentene når de skal ut og rulle. Tommy vil ditsje Alina fordi de har kommunikasjonsproblemer. Det vil si at Alina ikke skjønner hva Tommy sier. Hun skjønner det når Tommy spør om hun ikke skal stille seg bak Kristian René, da. Så nå er hun forbanna på Christina som vil bytte partner med henne. Eller noe.

  •  Les samtlige av Jazzgeirs «Paradise Hotel»-oppsummeringer her

På en eller annen måte som jeg ikke orker å oppsummere, så kommer vel gjengen frem til at de skal sende hjem Iselin. Så går Tommy og stryker på Nina på sengen. Stryker henne lett som en fjær over rassen.

Alle surrer rundt med konspirasjoner ingen helt forstår. Inkludert meg.

Iselin: «Jeg er så glad for at vi bor i et land hvor vi ikke stikker fingeren vår opp i vårt eget rumpehull». Stian: «Det er ikke sånn i noen land». Iselin: «Joda, mamma har sagt det, det er jo helt analt».

Nina og Tommy kliner og avslutter med det kveldens episode. De få gangene Christina dukker opp på skjermen gjør hun sitt for å bevare sin posisjon høyt oppe på min hatliste. Jeg ser for meg at hun stiller opp sammen med russen hvert år, bare for å kunne danse litt sammen med dem og så gå til siden og himle med øya, tenne seg en sigg og ikke syns det er noe stress i det hele tatt. Chill.