Programlederen Triana Iglesias, kjent fra blant annet tidligere sesonger av Paradise Hotel, åpner hele «sulamitten» med å si at Heidi Alexandra må ta et valg.

m1

Tittelen til episoden er «Amy don`t you go». Greit nok, da er det vel ett eller annet som skjer med Amy, da.

Men dere, det er noe mye viktigere jeg må si om denne tittelen, og nå må alle følge med.

m2

I denne setningen er det begått en kemboirriterende feil som forekommer satans ofte. De har brukt aksent i stedet for apostrof.

Det skjer DRITofte, gjerne når små til mellomstore bedrifter skal kalle seg noe «lekent» som for eksempel «Pølsemaker`n» eller «Ann Guri`s lille muffinsbakeri».

Til og med større bedrifter begår feilen, for eksempel kjøkkeninteriørkjeden Kitch´n.

m3

Hvordan man ser forskjell på aksent og apostrof? Apostrofen går nokså rett ned, og etterlater ikke masse luft på hver side. Aksenten kan aldri stå alene, den må alltid ligge og chille’n maks over en bokstav.

Synes dere jeg er mer irriterende enn besserwisser´n Siri nå?

Vi må videre. Heidi Alexandra blir umiddelbart behandlet nokså dårlig av klipperne da de velger dette som en av kameravinklene vi får se henne fra.

m4

Hun lever opp til casternes ønske om å hver sesong ha en blond jente som liksom er avhengig av kosedyret sitt (jamfør Isabell forrige sesong). Tro meg, hun gir så faen i den bamsen.

Quiz: tror du Amy er glad eller lei seg i denne synken?

m5

Sorry, vet det er umulig. Svaret er at hun er lei seg fordi Mats var med Heidi i hele går.

Aurora sitter og er stolt over at hun har fylleangst.

m6

Også viser hun plutselig selvinnsikt for første gangen i sesongen der hun står og sier til seg selv at hun har mistet sin etikette.

I synken får hun dette ufrivillige ansiktsuttrykket, og en stakkars assistent i Cerebral Parese-foreningen må gå inn på nettsidene deres og gjøre språket på innmeldingsskjemaet enklere i påvente av medlemmet de kommer til å få innen et par år.

FROKOST! Alle har lættis fordi de snakker om ting de gjorde dagen før. Men ingen hadde sex, dette er tross alt ikke en hvilken som helst annen sesong av Paradise.

Heldigvis har alle lættis fordi Aurora faket en orgasme kvelden før.

m8

Heidi får et brev der det står at hun skal velge en gutt, og at jenta til gutten må på solo.

m9

Amy mener at det verste som kan skje er at hun og Mats blir splittet. «Jeg har jo lyst til å være her så lenge som mulig».

Hvor får hun denne setningen fra? Jeg tipper hun siterer bestselgerboken «Åpenlyse utsagn og andre finurligheter» fra 2005.

m10

I hver eneste synk som Heidi gjør, sitter hun liksom og skriver på bloggen sin.

Jeg skjønner TV3 er kjempestolte over å ha råd til å betale en 20 år gammel blogger for å være med, og det er en småartig gimmick, men jeg håper ikke det blir sånn hver eneste episode til hun må hjem.

m11a

De tre jentene på hotellet som har høyest sannsynlighet for å på ett eller annet tidspunkt i livet få seg jobb i en Bingohall ligger i sofaen og er trøtte.

«Man må ha en partner her for å overleve», sier Simone og siterer fra den samme boken jeg nevnte over.

m11b

Det er parsplitt. Heidi forteller vitsen «det var gøy at vi festet i går, de er veldig morsomme», og Christer vet å sette pris på humoren i utsagnet.

Aurora forteller Triana om orgamsesekvensen fra kvelden før.

Hun sier hun ikke kommer til å gjøre noe liknende igjen, også plutselig spoler klipperne fram til en fremtidig sekvens i episoden! Det er gøy med tidsmaskin 🙂

m13

Heidi velger å splitte Mats og Amy. «Jeg har ikke lyst (til å dra) hjem i det hele tatt, og derfor synes jeg det er veldig kjipt å havne på solo» er Amys femte kommentar totalt blottet for faktisk innhold denne episoden.

Hva er greia?

m14

Også ser jeg det. Toppen hennes. I tillegg til å ha en chill sortfarge, står det inngravert «BASIC TRUTHS». Det forklarer jo alt.

Hun er et menneske som er lidenskapelig opptatt av at alle sannheter hun sier skal være sykt grunnleggende og åpenlyse. Nå er det jeg som føler meg dum.

m15

«Jeg vil jo være her lengst mulig og akkurat nå må jeg spille for å komme meg inn igjen», sier Amy etter å ha flyttet på solo. Basic truths, baby. Basic truths <3

m16

Chris sier til gjengen at han synes det var uchill å være partneren til Amy, så han ække keen på det.

Han likner for øvrig på en sykt aktuell «dude». Jeg snakker om en ung Vladimir Putin.

m17

Christer tenker at han burde få damene til å le så hardt at de faller nakne ut av badekaret, så han bruker det nyeste trikset fra 1983 og trer et kondom over hodet sitt.

m18

Reaksjonen deres er som følger:

m19

Det er fest. Standard opplegg. Men så plutselig skjer det drøyeste. En promp høres.

Og alle tenker simultant «det må være han feite, hva heter han igjen, du vet, han nye som er dritkjedelig, ja, Håkon var det», men så viser det seg å ha vært Jeanett.

Hva i helvete, da. Det er det mest nasty jeg har sett en jente gjøre på fest siden Tirill-Andrea i klassen min sugde en død uteligger på leirskolen i 1999.

m20

Amy har på seg et belte der det står «Rudegurl».

m21

Den er sikkert fra www.coolshop.no. Her er noen andre beltespenner de selger:

m22a

m22b

Amy prøver så å tørrjukke alle guttene, men selv de vil ikke falle for den slags. Slapp av, Amy, de leker sikkert bare hard to get 🙁

m23

Vi får omsider se Aurora-sekvensen som ble teaset i stad. Hun ligger på treningsbenken og har en liten introduksjon til showet.

«Det er ikke alle i livet som har partnere, og DA må man gjøre noe for seg selv. Og det er jeg en mester på.»

Hun viser så hvordan man kan suge en manns kuk ved å suge på en kondom fylt med vann. Får håpe mannen som en dag fyller henne opp uten kondom har noe annet enn vann i rognpåsan, så får vi kanskje se Aurora Jr. i Pærra sesong 26.

m24

PULING! Jaaaaaaaa! Jeg er så sykt takknemlig for at jeg har ansvar for den første episoden med deilig sensuell sex. Se på det her, da:

m25

Og dette:

m26

Mats og Heidi Alexandra tar omsider blomsten til den pripne sesong seks. Jeg er heldigvis gammel nok til å laste ned videoer fra nettstedet www.sex.com, så jeg dropper å onanere til det, men det er deilig å avslutte episoder med en halvkram røver nedi «Herr Joggebukse», eller hva gutta?

Så er episoden ferdig. Den var eeegentlig nokså midt på treet siden den var i overkant preget av Amy.

Litt som å se en Lisa- eller Marge-centric Simpsons-episode, det kan liksom ikke bli så himla fett uansett hva som ellers skulle skje.

Men serr, sexen trekker opp til terningkast 3.

Yeps. Hva synes dere om sex, da? Generelt også, ikke bare i Paradise.