Det ble litt som jeg visste at det kom til å bli, uten at jeg skal leke en eller annen forbanna spåmann eller rope «jeg visste det» slik noen deltagere gjør hver gang det er en tvist i spillet.

Men det var jo veldig fint og litt vanskelig å lese deres fantastiske lister etter at jeg hadde spikret min i stein, for å si det på en litt paradisisk måte. Det er så mye jeg vil gjøre om på og begrunne bedre. Dere som ikke har gjort det enda, les gjennom gårsdagens kommentarfelt.

«Sånn som situasjonen er nå..» hyler Oda, er at Tina står alene uten allierte jenter, bortsett fra Oda som begynner å snu, fortsetter jeg. (Var ikke det smart gjort? Takk.)

Deltagerne har hatt en skoleprøve og skal ha en til. Paret som får best poengsum sammenlagt kan velge hvem den nye deltageren, Erik, skal stå sammen med på torsdag og dermed bestemme en hel del for parseremoniens utfall.

«Jeg våkna opp i dag og skjønte faen ikke hvor jeg var. Aldri vært så lykkelig i hele mitt liv», forteller ungstuten fra Valdres. «Svartingen klarte det, jeg er endelig på Paradise.»

«KriRe holdt seg i tøylene på skoleballet i går, for å fokusere på det som kommer i dag», forteller KriRe.

Oda føler seg som en idiot fordi hun oppførte seg som en idiot i går kveld. «Jeg tror jeg ble påvirka av Tina i går.» Flott at hun selv klarer å se det.

«Oda trenger litt realityslap i trynet», sier Mari. Det kunne vært et fint navn for innleggene mine her.

Ved frokostbordet skryter Tina av at «KriRe fikk hard tiss i går.» Lurer på hvor mange speil som trengtes for å få til det. Hun forteller videre at «Erik drev og kastet seg rundt og snakket til seg selv ved leggetid», noe han gjorde og som er ganske rart.

«Æ har løst å bitchslappe Oda», stemmer Birger i.

Hun løp jo gråtende over hele hotellet fordi Karim påpekte at hun var barnslig kvelden før. Trist at Karim ikke husker noe, så han får ikke dratt en fortjent unnskyldning ut av henne i dag.

BREV! «I dag er det prøver i matematikk og gym.» Tina syns «Det er viktig for meg og KriRe å vinne fordi atte de andre er liksom en spleisa gruppe som snakker mye og vi er dritutsatt, liksom, så vi føler oss ganske utsatt, ass».

«Håper vi ikke får noe algebra eller noe sånt», sier Isabell, seksereleven.

«Siden fæmteklasse har æ fokusert for mye på damene, så æ fekk melding med hjem om det», forteller Birger. Lurer på om KriRe fikk en lignende en, om at han måtte slutte å fokusere sånn på seg selv.

Taktikerparet Tina og KriRe sitter og sigger utenfor rommet i påvente av gymprøven. «Karim fortælte ikke koffor han klikka på Oda i går te oss guttan, så det var tydeligvis noe han ikke ville alle sku vite.» Tina går inn og plutselig sitter Erik der og er creepy.

Dagens prøve består av tre mattestykker etterfulgt av en gymstafett med armhevinger, mageøvelser, spensthopp og svømming. Tina «Har ikke noen spesiell stragi akkurat».

De skal blant annet dele 806 på 13, noe jeg ikke syns er så lett selv, egentlig. Men Karim starter med å tolke deletegnet som gangetegn. Magne og Janni sliter også, fordi Janni ikke får lov til å snakke høyt.

Janni nekter videre å ta push ups på knærne, selv om det er lov. Det er jo ikke så lurt, da det tar ganske mye lenger tid når hun skal være så sta i trynet sitt. Magne er mest opptatt av hvordan han så ut mens han svømte.

Erik klarer ikke å huske på navnene til noen av de andre deltagerne.

Parene må bli enige seg imellom om hvem de vil splitte hvis de har vunnet skoleprøvene.

KriRe er overbevist om at han vil bli sendt hjem denne uken. Det ville jo være leit om den som syns han selv er flinkest til å spille et spill som dreier seg om å bli et sted, må dra.

Janni prøver å si at hun «Syns Karim e jævla ålreit», det er faen ikke Magne med på på. «Det er rimelig føkka å høre på deg drite i det jeg sier og late som du har vært her i fem uker, liksom, når jeg vet hvilke kvaliteter man bør ha her inne.»

De begynner allerede å gli fra hverandre. Janni går med på Magnes plan, men gjør det tydelig for Magne at hun er uenig. Det er synd at Janni går tapende ut av diskusjonen, for hun har gode poenger.

KriRe, husk at han fortsatt ikke aner noe om utfallet av konkurransen, haster opp til Oda for å smiske seg inn på henne. Det gjør han ved å fortelle at «Æ ska ikke lægge ut om han Karim, men han har vært irritert førr at dere har krangla.»

Magne kommer inn og stemmer i, at Karim slenger dritt om henne ved hver frokost med guttene. Oda er jo selvfølgelig verdens lettest manipulerbare person og bruker ikke mange tidelene av et sekund på å forklare gutta at «Det er ikke rart jeg føler meg som dritt når han er sånn.»

Og dermed er Oda tilbake på Tinas lag for andre gang i dag. Oda overgår seg selv fra gårsdagens episode og setter nok en gang dumhetsrekord på hotellet.

Magne klipper håret på KriRe som den lille apetjeneren han er, mens de forbereder seg på å samles for å gi en partner til Erik.

Triana spør Erik hvem han kunne tenkt seg å bli partner med. «Tine», svarer han. Tina sier at hun ikke vil dele seng med ham.

Janni avslører at hun ikke var med på hvem de har valgt å splitte. Med det setter hun Magne i et dårlig lys og han blir bitter.

Isabell og Sander vinner. Jævla Sander.

Innen Magne får høre at de tapte, sier han «Jeg tviler på at jeg er den dummeste her, det var jeg som forklarte masse til de andre etter prøve og de bare shit, du er god.»

KriRe er stressa. Med god grunn, for Sander og Isabell splitter dem. Blir vi så heldige å få se KriRe bli sendt hjem gang på gang i år også, samtidig som han overbeviser seg selv foran kamera om at det er fordi han er så flink?

Erik får altså bli partner med «Tine».

Tina føler at hun blir kvalt fordi hun må dele seng med den nye gutten. KriRe begynner å grine fordi han får høre at han er en så god partner.

Tilbake i loungen overbeviser KriRe Oda om at «Hvess du står med mæ, så står du trøgt med mæ te du får en trøgg partner.» Og Oda er selvfølgelig ikke vond å be.

Oda, vær så snill å forklare deg. Jeg kan se at det blir litt mer action om den lille alliansen styrkes, men virkelig, stolte du på dem? Så du på fjorårets sesong?

Og kan noen fra produksjonen fortelle om det var Sanders eller Isabells fortjeneste at de vant? Dårlig at vi ikke fikk se det i episoden.

Les alle Paradise-oppsummeringene fra Jazzgeir!