Jeg har brukt helgen til å irritere meg over at Ariel presterte å kalle Mari for backstabber i dette intervjuet. Det gjør at jeg heier klart mest på Mari nå. Det hadde jeg nok gjort uansett.

Hva har dere gjort i helgen?

Jo, så lagde jeg en liste over hvem jeg misliker mest:

1. Tina har jo selv tatt på seg lederrollen for det slemme laget. Hun er Darth Vader med en tæn, hun er Jokeren uten sjarmen, hun er Marion Ravn uten det rocka imaget. Hun har en irriterende stemme mens hun sier alt det irriterende hun sier.

2. Kristian René har bestemt seg for å dra frem supeheltevnen sin, Paradisetaktikk og «begynne å spelle spellet». Det er bare å gruglede seg til hans konspirasjonshjerne begynner å arbeide på høygir.

Er han smart nok til å være en sosiopat eller er han rett og slett for usjarmerende?

3. Sander, bonden med det selvtilfredse gliset og den lave moralen. Med evnen til å la de mest hårreisende fornærmelser gli ut gjennom tanngarden, så de andre deltagerne ikke forstår hva som skjer.

Sander er en gladgutt som har fått det for seg at de 160 usympatiske uttalelsene han har hatt der inne ikke betyr noe fordi han ser så grei og søt ut. Å sitere en sang som handler om at det er digg å komme inn på en klubb, for så å følge opp med «det er så riktig vett», hvorpå de andre guttene nikker med, er en gave han har fått. En gave han misbruker. En gave jeg håper han mister.

Kristian René kler å ha en skikkelig ræva personlighet, det gjør ikke Sander.

4. Det finnes en tolvåring dypt begravet i Magnes bakende som nå begynner å ta utrolig mye plass i hodet hans. Han er som en valp i den perioden hvor beina er litt for lange og hodet litt for homofilt.

Magne klarer ikke å skjule en eneste følelse han føler, inkludert stoltheten av å kjenne kjendisen Kristian René. Hjernen hans har bare ikke kapasiteten til å ta inn over seg ny informasjon uten å måtte utsondre hva han syns med hele ansiktet.

Han er som regel blid, da. Er tristhet en for kompleks følelse for ham?

5. Birger er den selvutnevnte playeren som har harvet over «et utall av kjerringer, knuuste rekorden til Casanova» uten at han har greid å sjarmere en eneste av jentene på hotellet. Noe som burde være en enkel sak.

Er han så kjekk at vi ikke klarer å se det med våre lekmannsøyne?

6. Oda tøffer seg. Fiser, banner og sigger. Holdningen tilsier at hun er en guttejente som bare ikke bryr seg veldig mye om hva folk syns om henne, akkurat, for å si det mildt, samtidig som det er noe ved blikket hennes som sier at anerkjennelse og beundring er alt hun ønsker seg.

Er fising en måte å fri til det lille publikummet som savner jentepromp i fjernsynshverdagen?

7. Janni har laget seg en forferdelig dialekt, som hun snakker mens hun har en slimboble i halsen som hele tiden hindrer henne fra å si noe fornuftig. Hun mener at hun stilte hun opp i Vi Menn fordi hun var så sjenert.

Selv vurderer jeg å begynne å skrive for FHM fordi jeg føler ikke at jeg er helt harry nok som det er.

8. Isabell kan gå og klemme det provoserende kosedyret sitt så mye hun vil, den lille gnageren.

Jenter som prøver å gjøre seg selv søte ved å stille dumme spørsmål med pipestemme ender som regel opp med å gjøre det motsatte.

9. Karim er en blid trønder som liker å drikke.

10. Mari. Hun er jo en irriterende jente. Men etter å ha sett henne kjempe seg gjennom utestengelse fra gruppen, startet sin egen som ble i flertall, hørt på offentlig utskjelling ved alle seremonier, blitt kalt løgner og fortsatt blir kalt illojal i media av de andre deltagerne, er det umulig å ikke heie på underdogen fra Kolbotn.

Triana forteller at «det er fem sterke jenter på hotellet og Kri Re har tenkt til å begynne å spille.» Back to school er tema for uken.

Kri Re forteller at han var dårlig på skolen. Oda var visst også det. «Skoleuke er sikkert morro det, men det er jævla trist å ikke ha noen å kødde med», forteller Tina.

Brev. «Nerden får lese», sier Magnus og refererer til at Isabell visstnok fikk seks i standpunkt i matte på VGS av en mattelærer med kosedyrklemmesyken og ei litta kaninfetisj.

Gjengen får skoleuniformer som de skal ha på seg for å gå den nye deltageren i møte.

«Tina ser ut som hu kommer rett fra et pornofilmsett», sier Sander.

«Hvis dere hadde spurt meg om jeg var homo ville jeg bare øh, nei, er dere?», svarer Karim på jentenes forslag om å spørre hvilken legning den nye deltageren har.

«Litt av planen til meg og Kri Re er å rævsleike han nye gutten så jævlig og håpe han er en kul fyr som gidder å spille med oss», sier Tina. Han skal være ekstremt kul for å gå på et lag der de blir tre mot seks.

Triana møter gjengen, Tina avslører at hun ble mobbet på skolen og ler av det.Triana stiller endelig noen oppfølgingsspørsmål om Tinas nye tilværelse blant jentene hun ikke liker. «Nei, jeg føler meg jo litt alene, da. Det er hyggelige jenter her, som jeg nå kan bli bedre kjent med. De er ikke så flinke til å inkludere meg.» Bra, Triana!

Isabell «vil ha inn en gutt med skjegg og bart og langt hår.» Birger «vil ha en skikkelig drittsekk førr æ har ikke løst å lag drama, men æ håpe vi får en som gjør det.» Kri Re mener at de «allerede har den spellern, det e mæ».

Den nye gutten ankommer. Erik er 23 år og kommer fra Peru, Sri Lanka og et småbruk i Valdres. Det tar ikke mange sekundene før vi skjønner at han ikke har fått med seg det beste fra kulturene sine. «Ønsker meg ei jente med fast rompe og søte tits, noe å ta i».

Han er forferdelig hes, stakkar, og høres ut som døve ofte gjør.

Har han strekkmerker på puppa?

«Je er smartere enn de fleste, har noko mellom huggo og ønsker meg noen spicy kviger på hotellet.» Og kvigene svarer til forventningene hans, han syns det er mye flott, Isabell har visst «de vakraste augo».

Han blir bedt om å fortelle en vits. «Hva sa sauen til hunden som gikk over veien? Bæ.» Guttene ler.

Gjengen skal få prøver i dag og i morgen, Erik skal holde gjengen i ørene og være ordenselev. Prøvene foregår i par, paret som får flest poeng vinner makt over Erik, og får splitte et par med ham til parseremonien.

«Æ e klar te å bynne å spelle nu», forteller Kri Re til oss. Derfor skal han prøve å få god kontakt med Erik. Måten han gjør det på er ved å introdusere seg og innen tre minutter begynner å skryte, «Da æ kom inn røk tre gutter tre daga på rad». «Ok», svarer Erik.

Gutta viser Erik rundt. «Tenk å ha doggy her a,» sier han om utsikten fra ett av rommene. Han kommer nok til å passe fint inn.

Det blir naturfagsprøve i dag. Gjengen setter seg og leser. Tina klager over at hun «har så ræva minnegreier oppi huet mitt og særlig nå som jeg er skjempenervøs, jeg hater sånn her, det er helt jævlig.»

Parene går på tur inn til Erik, de forklarer fotosyntesen, en setning om nordlyset og en del forkortelser for grunnstoffer.

Så blir det skoleball. Med utkledning. Hvorfor er de så forbanna glad i å kle seg ut? Birger drar i gang Birger Show og tar det på engelsk. Nok en gang må vi sitte og se på han dusten drite seg mer ut.

Jentene synger en stygg sang til Kaptein Sabeltannmelodien, Birger snakker mer engelsk. Så må alle jentene kline med Erik på tur.

Den sjenerte glamourmodellen Janni vinner klinekonkurransen. Hun vinner en lapdance fra den nye gutten, en liten straff som varer litt for lenge, har litt for få moves og er så boring at klipperne ser seg nødt til å ta det i fortfilm. Til og med Tina ble ikke kåt av det.

Magne «føler jeg baounder skikkelig med han. Han er skjekkas og tuller og ikke tar seg selv så selvhøytidelig.»

Måten Magne nærmer seg den nye på, er ved å ta ham med på rommet sitt og vise frem et av antrekkene han har hatt på seg tidligere.

De to blir enige på verandaen om at de liker hverandre megagodt og de syns hverandre er skikkelig sjekke. Er Magne endelig ute av skapet sitt?

Oda og Janni snakker om at de er lei av Mari og begynner å få bedre inntrykk av Tina. Oda tar med seg Tina og setter seg ved bassenget.

«Jeg vil ikke kalle Mari en dulter, men hun er slitsom, oppmerksomhetssyk og står ikke for det hun sier. Hun slikker ræv.»

Hun andre syns at «Mari har en skikkelig god personlighet, det har jeg alltid sagt.» De tror de er enige, men det de har sagt om Mari er så totalt forskjellig. Rævslikker, dulter, innadvendt, sjenert, stressa, streber, det henger ikke på greip.

Og hoisann, Oda går og sier direkte til Mari at hun er en rævsleiker og er slitsom. Shit ass. Det var da voldsomt. Pinlig.

Oda går og legger seg hos Karim og han ber henne tenke seg litt om når hun snakker om sin nye flørt med Tina. Det takler hun i hvert fall ikke å høre. «Ja, men altså hallo da. Jeg går og henter Mari

Så går hun til Mari og hulker at «Karim er dritforbanna for jeg går bak ryggen på deg.» Det er noe av det mest patetiske og dummeste jeg har sett på Paradise Hotel.

Magne gjenforteller kvelden til Janni i sengen. «Jeg har baonda skikkelig med Erik da, jeg tok han med opp hit for å se på sløyfene mine, da, og han bare wow kult.» Som om det er verdens mest naturlige ting for en gutt å ta med seg en annen gutt for å vise frem klærne sine, hva faen? Og i tillegg skryte av reaksjonen han fikk.

Mulig Magne akkurat klatret en plass opp på listen min, ass.

Hvordan ser deres lister ut? Og få på noen begrunnelser a, ikke vær late.