Velkommen til en ny uke dere! Jeg er så spent!

Klarer skaperne å overgå forrige ukes megalolle kostymedrama?

Hvor bra kan den nye deltakeren være?

Har Christer lagt på seg?

Er Aurora lagt inn?

Og får vi se mer av dette hjertelige smilet?

#i01

Alt dette får vi kanskje svar på «i kveld».

Først en deilig påminnelse, om at vi er helt ferdig med dette:

#i02

Aahh.

I sin lekne intro-tale forteller Triana at ALT er snudd på hodet hva angår parfordeling.

Søte lille Mats er en av dem som har fått merke dette, og han forteller at han heller kunne tenkt seg å våkne opp med Ann Marielle, enn med Amy.

Det er ikke supersjokkerende. Selv kunne jeg heller tenkt meg å våkne opp med både far og sønn Gislefoss, enn med dette sjarmtrollet:

#i03

Ole Freddy leser et skilt han ikke skjønner noe av, utover at det handler om schkjebnen.

#i04

Heldigvis får Aurora sjansen til å oppklare situasjonen.

Hun setter i gang dagens første episode av «der ingen skulle tru at en setning kunne slutte», og legger ut om at sitatet på skiltet er et bra quote, og at hun elsker den typen holdninger – fordi beskjeden inneholder ordet «destiny», som også inngår i et herlig banalt sitat hun selv tror at hun står for.

Hun prøver å gjengi sitatet, men setningen blir rett og slett for lang for henne, i tillegg til at den er på engelsk, så hun må gi tapt.

#i04,5

Hun håper forøvrig at denne uken «blir en dyyyph ukhe», for da kommer hun til å seiiihre. Det er nemlig ingen der inne som skjønner noe når hun «forklarer noe dypht…»

Er det ironi? Tror hun på det hun sier selv? Jeg begynner å gi litt opp.

Jeg kunne skrevet noe om at det er ikke fordi det er «dypt» det du snakker om at ingen forstår noe osv, men det føles etter hvert litt som å forsøke å forklare en hund hvorfor det ikke hjelper å bjeffe når den er alene hjemme.

#i05

Stemningen er ikke helt på topp hos lorden og udyret. Han savner Labi, Casper og Morten, altså alle guttene som har vært innom hotellet. Søt type.

Simone på sin side har til nå brukt mesteparten av tiden sin i Mexico til å

a) sitte inne i sofaen og prøve å skjønne hva Aurora babler om.

b) gå rundt med hvite strømpebukser kamuflert som hud.

#i06

Vi nærmer oss episodens høydepunkt, og alle sminker seg før møtet med den nye deltakeren.

Christer smører seg inn med tannkrem og later som han skal barbere seg:

#i07

Ole har lyst til å se skikkelig crazy ut i dag, og tar derfor på seg lange sokker og bandana.

Det hadde sett crazy ut hvis du levde i vikingtiden Ole, nå ser du bare ut som en homofil sjørøver, eventuelt en mislykket hipster.

#i08

Han nekter å innrømme at han elsker å gå med disse sokkene, men påstår at det er taktikk som gjør at han har tatt dem på seg. Det er like teit som når jenter arrangerer bad taste–party som unnskyldning for å ta på seg de mest horete klærne de har.

HMS-avdelingen har fortsatt ikke hentet Aurora, som nå raller i vei om et brev de har fått.

Hun forteller hvordan det kan tolkes på to måter, som begge er like opplagte som de er dårlig formulert. Jeg får et intenst behov for å finne alle norskstiler Aurora har skrevet noensinne og utgi dem i bokform.

#i09

Hun fortsetter med å si at hun håper den nye deltakeren sitter i rullestol, eventuelt er en skikkelig sossegutt. Jeg håper hun får begge deler, og må gifte seg med vedkommende.

#i10

Så kommer hun endelig.  Kjendisen. Get ready to be Star Trekked

Hold dere fast…

Den nye superkjendisdeltakeren eeeeeer…

#i11

En blogger. En helt vanlig blogger. Herregud, så kjedelig.

#i12

Helt vanlig utseende også. Jeg har ikke tenkt på annet enn hvem dette kunne være siden Mats sin startrucked-teas forrige torsdag, og har gledet meg til å få inn alt fra Liv Signe Navarsete til Jennifer Lawrence.

Når vi da får servert en fattigmanns-Voe med ufortjent god selvtillit, er det lov å bli skuffet. Faen.

#i13

Heidi Alexandra som hun heter melder seg raskt på Mexico Open i idiotsitater, og påstår blant annet at man kan få frostskader av å se på henne, at hun elsker å feste og shoppæ, og at hun «har begynt å hate politikk litt, fordi det er en konkurranse i å lyve mest». Wow.

Les mer om hennes sterke meninger rundt politikk i Si:D neste uke. Hadde denne dama visst hvem Putin var, eller hva OL var, så hadde hun nok boikottet Sotsji ganske knallhardt.

I stedet satt hun hjemme og pønsket ut et nytt parti, et Pink Party, som skal feste og bruke mer oljepenger.

#i14

Ole og Simone har lest bloggen, og er litt skeptiske.

Søte Mats blir imidlertid forelsket. Igjen. Fort forelsket, har aldri sex. Kanskje han bare trenger en skikkelig god venninne?

#i15

Suksess-casten ved siden av ham sier ingenting, som han heller ikke gjorde hele forrige episode.

Men han utmerker seg likevel, med å se enda dummere ut enn Ole:

#i16

Christer sitter på info om at bloggeren har vært med på «Idol», og konfronterer henne med dette. Bra Chris!

Vi får se hennes audition, en forsøksvis sensuell versjon av «Ooops I did it Again», sunget utelukkende på utpust.

#i17

Janett synes det er sykt at det er en blogger på hotellet. Jeg skjønner ikke hvorfor det er så sykt, men det er selvsagt mer uvanlig enn diffuse yrkestilter, megaslappe kroppsholdninger og skikkelig stygge tatoveringer.

#i18

OOOOOHHHHH my God! Så viser det seg at Aurora har vært med på norske talenter!!! Med stand up!!! Kan vi se det! Finnes det!? Jeg vil se?! Nei! De har det ikke.

I stedet får vi en liten smakebit fra synken, og det er helt sykt. Hold my Mac, den dama er ute og kjøre.

#i19

Så kliner hun til med parodier på alle deltakerne. Dette er så bra.

Simone-parodien hennes er ikke sååå gæern, men det er spennende å se at de fleste parodiene først og fremst går ut på å åpne kjeften mest mulig.

#i20

Dette er Aurora sin dag, og hun forteller den nyankomne bloggeren at hun FAKTISK er arbeidsløs. Sjokket er til å ta og føle på.

Mats har også en stor avsløring å komme med, nemlig at han er lord han også. Denne avsløringen får null reaksjon. Absolutt null.

Gjengen bader. En person fra produksjonen har sneket seg opp i bassenget, forkledd som Amy, men hun blir avslørt av dette bildet:

#i21

Lordene prater om at bloggeren har digge aue, og den lordeste lorden kommer med et frekt forslag:

«Snakka vi en potensiell trekant, eller?»

Søte-Mats vil ikke. Han snakker om temaet trekant som bare folk som har hatt lite sex kan gjøre det, når han sier at han heller vil ha seks jenter på en gang.

#i22

Chris er «superstoka til også få feste nå», fordi han har «stoka seg opp lenge».

Han er den der inne som får meg til å føle meg mest som en skikkelig gammel nørd som ser på noe ulovlige greier. Og det respekterer jeg deg for, Chris.

#i23

På en skala fra 1 til 10 gleder Heidi Alexandra seg 23 til å feste. På en skala fra 1 til dritirriterende synes jeg hun er 1 million.

Mats er superforelsket, og viser oss hvordan en semi-lord sjekker ladies:

#i24

– Ka skule har du gått, allmenn eller idrett? (grei start, snakk om noe trivielt.)

– Allmenn. Men med språk. Fransk og engelsk… (vanlig allmenn altså.)

– Je’mapelle Mats. (applaus)

– oiiii

– kjenner du noken fra Ålesund? (bra, nå er du på hjemmebane)

– Ja, en kompis bla bla… Dagsfylla er dritkult i Ålesund fordi det er det ingen som gjør. Klokka 11; En øl please, og alle bare hæ? (Mats du fortjener bedre enn dette).

Dagens lille episode av jakten på kjærligheten blir avbrutt av en ekte Lord, som nok en gang vet hva som er det eneste riktige å gjøre, når han nonchalant slenger ut: «Men ee, blir alle med å twerke etterpå eller?»

Ja takk. Kan vi få mer Simone-twerk i monitor please? Sånn ja.

#i25

Aurora har ikke sluttet å innbille seg selv at hun er på audition til neste sesong av «Downton Abbey», og hun forteller at Ann Marielle burde dra hjem fordi hun ikke går med BH eller ordner håret før parseremoniene.

Hun prøver å få bloggeren til å splitte Ann Mariell og hvem nå hun sover med om dagen, i stedet for Amy og Mats.

Dette kan bli vrient, da de to små menneskene er i ferd med å bli griseforelsket.

#i26

Mats har vært på badet og sølt på seg selv for å ha noe å prate om, og for å få en unnskyldning til å ta på seg t-skjorta si til nesten fem løk.

Lorden sitter og chiller forbilledlig mellom de to turtelduene, samtidig som han tar seg tid til å anerkjenne Mats sine dyre klesvaner.

#i27

Så sier han at han savner katten sin, Dennis. Jeg blir litt varm om hjertet, helt til Aurora Von Misforstått Selvbilde dukker opp igjen.

Hun synes festen er jævlig dårlig, fordi den er lite kreativ … Igjen gir jeg opp å skjønne hva hun mener, før jeg mister mac-en i gulvet når hun går over til neste fase i psykosen.

Hun legger seg nå ned på en solseng helt alene og «simmulerer et slags samleie med seg sjøl», som Ole sier det.

#i27,5

Det er helt sykt å se på. Hun fortsetter å ta på seg selv og lage dyrelyder foran guttene, og hele opptrinnet stemmer perfekt med imaget hennes som 60 år gammel hertuginne.

#i28

Er det på tide å gjøre noe? Er ikke dette en «case»? For politiet? Barnevernet? Jehovas vitner? Noen må ta ansvar nå.

Auroras drømmedag slutter med at hun må hjelpe Christer med å få av seg de stramme buksene hans. Dette paret burde få barn sammen, og så burde noen dokumentere barnets vei mot suksess, fra dag én.

#i29

Helt avslutningsvis tar vi med oss Amy sin første setning siden besteheksevenninnen hennes dro. For mens Amy slapper av på rommet sitt alene, ligger Mats og stryker sin nye favorittblogger over leggen.

#i30

#i31

Hun sier det er leit at Mats ikke er på rommet deres, og selv ikke det – som kunne vært ganske trist – gir meg noen som helst reaksjon.

Det kan ha noe å gjøre med at jeg begynner å bli immun mot dette følelsesladde ansiktet:

#i32

Det var det, og en svært varierende episode er over. Terningkast 4. Heidi Alexandra fremsto som en helt vanlig blogger, hun får terningkast 2.

Mulig hun kan vokse litt, men i dag kom hun fullstendig i skyggen av det sykeste mennesket som har blitt sluppet løs foran kamera siden dokumentarfilmen om Charles Manson fra 1973.

Jeg gleder meg til i morgen, og kommer til å drømme om disse fire ordene i natt: Hvor er ETIKETTEN hennes?