• Les samtlige av Jazzgeirs «Paradise Hotel»-oppsummeringer her

Tommy har fredning og Are har makt, forteller Triana. Enda godt vi har henne der, slik at vi får denne livsnødvendige informasjonen. Hun kunne jo ikke blitt byttet ut med en tekstplakat i det hele tatt.

Hehe, neida.

Iselin har følt seg utenfor, «ikke vært helt meg selv i det siste. Har kanskje noe med Are å gjøre». Det er så rart at Are vil sende hjem seg selv og ikke Iselin. Men han har vel dårlig samvittighet. Og som noen kanskje har fått med seg, går det rykter om at Are har kjæreste her hjemme, en eller annen moteblogger som kaller seg Miss Trondheim, (takk Kong Halvor).

Men hun har slettet innlegget om at hun var sjalu på Are mens han var borte. Fint om noen kan oppklare dette mysteriet.

Tommy vil gjerne til Christina, så han slipper Alinas sure tryne. Og snakker om det med Andreas. Men Andreas tror ikke at Tommy har så mye valg, annet enn å fortsette med Alina. Helt til det går opp for ham at det er ham selv som ikke har så mye valg. Tommy har jo fredning!

Gjengen leker flasketuten peker på, og Dennis må drikke to flasker vann med to tamponger i munnen.

Det går fint. «Vi gutta er faen ikke pripne, har du sett vi lager liv, eller!?».

Andreas slikker Nina fra helen og opp til halsen etterfulgt av at Dennis tørrpuler henne mens hun ligger på solsengen og føler seg brukt, mens gjengen ler sånn «hæhæ».

Dennis tar Alina på puppene.

Så gjengen er kanskje barnslige, men de er veldig usjarmerende også.

Christina irriterer seg over Kristian René, fordi det er «ett eller annet som ikke stemmer på en femmer». Kanskje fordi han ikke innrømmet at han var homo. «Det er ett eller annet med måten han går og snakker på, som er helt jæævelig».

Hele gjengen spekulerer mye i hva som kan skje, siden Tommy og Are har så mye makt. Mens Tommy og Kristian vil kanskje sende hjem en sterk spiller, fremfor Are, som selv ønsker å dra. Dennis: «Kristian er en luring, tror eg, men du lure faen ikkje en luring».

Iselin har selv begynt å innse at hun har blitt for mye for Are og at han er lei. «Han kan jo snakke med meg og ikke unngå meg, på en måte, på den måten».

Av en eller annen grunn retter Are ut håret sitt før han krøller det. Jeg blir nesten like forvirret som Iselin.

Parseremonien er i gang!

Alle unntatt Iselin vet jo at Are har tenkt til å sende seg selv hjem. Bare så du vet det, kjære leser.

Andreas går til Christina

Kristian går til Iselin og hun blir veldig overrasket

Dennis går til Kristin

Stian går til Nina

Tommy (med fredning) går til… Reklamepause!

Hehe, neida, han går til Alina.

Are er sistemann og går til Iselin, han også. Iselin: «Dette syns jeg er overraskende, for å si det sånn». Men hun velger Are. Det ser ut til at Kristian må dra. Helt til Miguel kommer ned trappen. Nå er det opp til Are hva som skjer. Han velger at Miguel skal til Iselin, Are skal hjem og Kristian skal på solo. Iselin har «faktisk ingen ting å si akkurat nå».

Grunnen til at Are vil dra, er fordi «det e viktigere ting i livet enn pænga, status og luksus». Jeg vil her minne om at han lesper. Det eneste han angrer på, er at han hooket opp med Iselin.

Men alle gråter masse, i hvert fall. Gråter og gråter.

Mens Are forteller til kamera at Iselin ikke «e en person æ kunn trivdes med i det hele tatt».

Gjengen skåler og Andreas bare «skål for verdens beste fyr, en moroklump uten like». Nok en gang tar Andreas feil. De skåler også for den nye deltageren, Miguel. Som også snakker veldig rart, en slags svensk, bare med færre ord til rådighet. Kristian tenker at Iselin er sårbar og at han kan komme seg tett innpå henne, sleipe luringen. «Æ skjønne at du er lei deg, æ kan vær her før dæ om du trenge noen å snakk me». Men det er altså Miguel som fikk bli romkamerat med den lille prinsessen fra Gardermoen.

Miguel og Dennis bonder på badet. Dennis: «Eg har omdøpt hotellet til Galskapens Hotell, hæhæ, for me runke kvarandre og Stian slikka meg på ballene. Miguel: «Hæhæ, fy faen, det er crazy ass». Så går de hver til sitt. Miguel syns han er så flink til å komme inn i grupper, «de har fått sånn sykt godt inntrykk av meg». Klipp til Dennis som går og banner og er forbanna, han hater visst sånne gutter og sier til Kristin at han har så dårlig erfaring med sånne typer.

Miguel forteller at han har så lett for å komme i kontakt med jenter. Dennis: «Han ekje kjekke, eg e kjekke». Så snakker Kristin og Dennis om hvor fete de to er: «Ja, vi to e jo litt sånn knoll og tott på tur, da».

Jeg ønsker alle lesere en riktig god påske og som et lite påskeegg fra samboeren min og meg, har vi satt sammen en liste rangert etter deltagerne vi hater mest. En familieaktivitet alle kan ta med seg på hytta.

Kom gjerne med deres lister og eventuelle begrunnelser i kommentarfeltet.

1. Andreas
2. Miguel
3. Christina
4. Dennis
5. Alina
6. Kristin
7. Kristian René
8. Iselin
9. Nina
10. Tommy
11. Stian