Ja! Noen gjorde meg oppmerksom på at jeg bør ha med litt sladder fra kommentarfeltet i innleggene her. Det lureste dere gjør er jo å følge med i kommentarfeltet, men her er litt fra Vida Lill: « (Sander) stakk en fitteluktende finger under nesen min på premierefesten av pärra med replikken «hilste på vennina di på dassen». jeg gråter litt.» Vida Lill ser for øvrig ut til å ha blitt internettbestevenn med Gammel Dame, en av våre ivrigste og mest poetiske kommentatorer <3

Kanskje verdt å få med seg at Oda svinger seg rundt i kommentarfeltet her titt og ofte også, mest for å påpeke at hun faen ikke har sår i trynet, men vaskeekte og verkende kviser.

Blir spennende å se hvordan hun forsvarer den løse fiseringen sin etter kveldens episode.

Jeg har også blitt gjort oppmerksom på at jeg ikke skriver nok om hvor patetisk Magne er.

Dette overvurderte og naive fjolset i homoskapet eller dette meteroseksuelle og misforståtte taktiske geniet, alt etter hvordan man ser det. Det er jo påfallende hvordan han har snudd seg 180 grader siden guttedaten på stranden hvor han skrøt (eller løy) om å ha «skyssa Isabell fordi atteee.. hun syns jeg er pen», til nå å skulle bytte partner fordi Sander snappet den åtte gamle partneren han hadde så god skjemi med rett foran det ivrige trynet hans.

Det kan også være verdt å se mandagens episode på nytt for å se Magne konfrontere Isabell med at hun roter med Sander, hvorpå hun svarer «Vi bare klina, da.» Pause. Magne stammer frem «S-samma for meg.»

Ok, til kveldens episode. Janni greide altså ikke å gjette noe riktig, så hun har ingen fordel til morgendagens parseremoni. Men det virker avgjørende hvilken side hun står på, nørdejentenes eller skrikejentenes.

Triana forteller at jentene kan sikre seg til morgendagens seremoni ved å lyve. Ooh la la.

Ariel påstår at Sander og Isabells roting ikke påvirker humøret hennes, «Men det får mæ til å tvile på han som partner», og virker potte sur mens hun sier det.

Jentene og guttene spiser frokost hver for seg. Karim (hun tror hun er morsom og kaller ham Kesam) og Oda hadde visst kranglet kvelden før, stakkars Karim. I tilbakeblikket får vi høre Oda rope «Jeg er fyllesjuk og dårlig, kan ikke du bry deg, da», mens Karim ligger i sengen og prøver å sove.

Isabell søler ved bordet og bare «Jeg er så trøtt» og jentene ler seg i hjel. Hvor fjollete går det an å bli, liksom?

Jentene får brev. Janni får ta med seg en gutt på date. «Yey», sier Janni. Hun går bort til guttene og tar med seg Magne. Ansiktet hans greier ikke å skjule verken stoltheten eller gleden han tydeligvis føler.

Isabell går for å snakke med Sander om å bli partneren hans, fordi Magne vil ikke ha henne lenger. Hun ler visst ikke nok av vitsene hans. «Det tar aldri stopp», klager hun. Sander trener, Isabell sovner mens hun ser på. Virker ikke som de får til å snakke.

Janni og Magne får champagne og jordbær på daten og «Skål for date». De lirer bare av seg selvfølgeligheter som «Koselig at du valgte meg», «Koselig at du syns det» og «Bra å få litt tæn» med lange pauser i mellom. I skarp kontrast til Jannis forventninger, «Magne er jo så livlig og snakker så mye at jeg begynner å snakke mye».

Jentene sitter og prater. Oda promper høyt. Jeg har ikke lyst til å beskrive det, for jeg syns det er så ekkelt. «Vi fire andre jentene vil ha ut Ariel fordi hun sender ut negativitet, folk kan være i kjempeglad humør og så bli påvirket av Ariels humør», messer Isabell mens Oda promper i takt, som for å understreke stavelsene i det de andre sier.

Tilbake på verdens pinligste date får de et brev, «Det er ikke de samme som dro som kommer tilbake til hotellet». Men det viser seg at Janni og Magne ikke skal byttes ut, de skal bare sminkes og styles om.

Gjengen har poolparty. Masse leker og alkohol og store solbriller. «Dette er min dag, med Justin Bieber og kokosnøtter», sier Isabell mens hun holder en ananas.

Ariel mener at «Hvis en gutt har liggi med ei jente, så ville æ ikke klina med han, får æ bruke ikke skitne klea». Hun syns det er fryktelig at Isabell kliner med Sander, altså, men bruker ganske mye tid på å argumentere for hvorfor hun ikke er sur for det eller bryr seg om det. Hun ligger på en oppblåsbar leke og depper mens Sander og Isabell flørter.

Det datende paret kommer tilbake på hotellet utkledd. Magne er stylet som en meksikaner og tolker det til at han er en diskoelskende mann på 70-tallet. Jeg vet ikke helt hva som er poenget med dette, kanskje bare en gøy ting å gjøre på date. For dem, altså. Ikke oss som ser på.

«Pandoras Ekse er fylt med sannheter og løgner om dere. Hvem blir hotellets beste løgner?»

Kri Re hatt sex med mer enn 120 jenter? Nei.

Har Mari blitt kastet ut av et utested fordi jeg danset av meg klærne? Ja, det tror de. Nei, sier hun.

Har Janni vært forlovet? Nei, tror Birger. Men det har hun vært. Med en jente. «Tøft», utbryter Oda. Pleier jeg også å si når jeg hører at folk har skilte foreldre. «Stilig».

Har Sander vært sammen med en jente som ble lesbisk etterpå? Det tror Oda, og det er sant.

Kri Re, fikk Isabell sekser i matte i standpunkt? Ja, tro Kri Re, og det er visst sant. Det kan jo alltids skyldes en pedofil lærer på Hønefoss.

Magne har festet kølla i et glass med gele. Sander gapskratter.

Har Ariel vært stripper? Nei.

Har Oda hatt sex med en pølse? Nei, hun har ikke det.

Har Birger hatt hår ned til skuldrene? Ja, det har han hatt.

Har Karim vært med i Hotel Cæsar? Ja, han har vært statist.

Gjengen må bli enige om hvem som er hotellets beste løgner. Vedkommende skal få et smykke.

Det blir Mari, fordi Tina og Ariel er bitre på henne og håper hun skal få straff. Hun får et brev og blir fortalt at hun får makt. Det var jo litt driti ut av Ariel og Tina, da. Og ganske tilfredsstillende å se på.

«Det stresser meg at hu har makta, fordi jeg har vært direkte med henne. Hu er bedritent kjedelig for tiden og makten hennes kommer til å gå ut over meg», roper Tina til kamera. Hun er virkelig alltid i ropemodus, hun.

Oda, Mari, Isabell og Janni går og konspirerer på rommet, men Isabell «syns ikke det er noen allianse». «Ariel er jo kronisk sur. Og som hun smisker med Birger», sier Isabell og blir sittende og måpe etter å ha sagt det.Jentene nikker til hverandre og er skikkelig enige, som gode venninner alltid er.

Kri Re virker å være på lag med Tina, men man vet jo aldri med han luringen der. Hun går inn på rommet der jentene konspirerer og drar med seg Oda ut derfra mens hun klør seg i rompa. Hun er virkelig alltid i rompemodus, hun.

«Hør her, Oda. Jeg er drittlei Mari.» «Å ja? Jeg hater Ariel», svarer Oda. «Ariel ødelegger for deg, Tina

Magne vil ikke stå med Ariel nå, fordi da vil Kri Re, TinaAriel og han selv skille seg ut fra flertallet. Kri Re, derimot, vil gjerne ha Ariel på hotellet, fordi hun er hans back up. Ingen andre vil ha henne der. Til og med Sander ber Ariel slutte å skille seg ut fra gjengen. «Æ har faen ikke gruppert mæ», er svaret hennes på det.

Vi sees i morgen, venner, ikke gruppér dere innen den tid.