• Les alle Jazzgeirs «Paradise Hotel»-oppsummeringer her

I dag har mange sin første fridag i påsken. Jeg har allerede hatt to. Dette til info.

Men jeg anbefaler alle å benytte påsken til å ta mange bilder med mobilen, med en spansk øl i forgrunnen og fjell og sol i bakgrunnen. På den måten får vi alle en litt bedre hverdag og akkurat litt mer troverdighet til livsnyter-tittelen vi alle liker å smykke oss med. God påske og husk at «litt god drikke i solveggen er faen ikke feil, det»!

Nina dusjer og Stian klør seg på balla. « Når det kommer til meg og nakenhet, så er jo jeg naken støtt og stadig». Så onanerer han. Det blir zoomet inn på Stians rumpe.

Andreas har ikke lenger motivasjon til å stå opp om morgenen. «Det er ingen som ler av vitsene mine, det er ingen som sier at jeg er morsom, det er ingen som sier jeg er søt, det er ingen som sier at de er glad i meg». Så får vi se tilbakeblikk av at han presser komplimentene ut av Camilla. «Er du glad i meg, er jeg morsom, er jeg deilig?» Mens hun svarer unnvikende på gravingen. «På en skala fra en til ti så savner jeg Camilla… 60!»

Den satt.

Are la seg med ryggen til i går kveld og prøver å unngå å snakke med Iselin om følelser, fordi hun er mer hypp på ham enn han er på henne. Men hun starter dagen med å mase likevel. Are vurderer å bruke Mister Paradise-tittelen til å sende seg selv hjem.

Are sitter på en gigantisk stol ved frokostbordet med tittelen mister Paradise.

Brev! Han skal ta med partneren sin på date. Are skal også få vite hvorfor det lønner seg å være hotellets hotteste. Han gruer seg og «vil itt ha en romantisk date og se Iselin i øyan, æ trur de fleste i min situasjon ville følt det samme med det maset».

På daten får de kjøre firhjuling på stranda, det passer Are fint å slippe å preike så mye. Greit nok, ettersom Are har en uforståelig dialekt og lesper så det er faktisk helt umulig å skjønne hva han vrøvler frem. Han burde være tekstet.

Men Are slipper likevel ikke unna, og blir tvunget til sitte ved et bord sammen med Iselin likevel. Pluselig plasserer kelneren ned et tredje fat ved bordet og setter seg ned på en stol. Kelneren er en ny deltager! Det er Miguel, som heller ikke kan snakke. Han er vel halvt svensk, men ser ikke ut til å kunne uttrykke seg hverken med svenske eller norske ord. «Jeg føler jeg har en selvtillit som nesten alltid er 10 av 10. Det som er spesielt med meg er at jeg har en sterkere personlighet enn de fleste. Og jeg ser veldig bra ut og har lett for å sjarmere damer. Jeg er Guds gave til kvinnen».

Bortsett fra at han er litt chubby og ikke har noen brystmuskler.

Tilbake på hotellet skryter Kristian på seg at han tar mellom 50 og 100 push ups hver dag, heldigvis viser klipperne oss at det ligger på mellom 7 og 8 om dagen.

Han ser for seg at Are vil være hans nøkkel til et videre opphold. Fordi Are gjerne vil at Kristian skal overta rollen som Iselins partner. Dennis og Kristin snakker om at Kristian er en luring.

På daten har Miguel «ikke planert å komme på hotellet for sex» når Iselin spør på trekant-daten. De tre koser seg og syns det er god mat, men de vet ikke helt om det er fisk eller kylling. Miguel sier: «Du har et brev under tallerkenen», og så fniser han på en måte som folk med 10 av 10 i selvtillit ikke gjør. I brevet står det at Are skal bestemme hva som skal skje med de tre guttene som havner i faresonen etter Miguels entré i morgendagens parseremoni. Miguel forlater åstedet og Are prøver å spille skuespill, men sliter veldig. Han bøtter vin og er tydelig nervøs, fordi han tenker å sende hjem seg selv i morgen.

Are og Iselin returnerer til hotellet. Iselin til kamera: «Det er jo skjipt om Are må ta noen skjipe valg i morgen, men jeg vet jo at han ikke vil gjøre noe skjipt mot meg, for vi er jo partnere». Men joda, det er akkurat det han har tenkt til å gjøre.

Christina mener «det er noe som skurrer i mosen med Kristian, skjønner meg ikke på han. Det er ett eller annet som ikke stemmer med prikken over i’en her». Når hun spør hvorfor han har med seg sminke, svarer han at han gjør det til «special occasions og sånt».

Så er det tid for Pandoras eske. Det er anledningen der alle deltagerne samler seg på onsdager for å stille hverandre spørsmål anonymt i plenum. Spørsmålene er skrevet på lapper i en boks.

Stian, har du følelser for Nina? Ja, definitivt, vakreste jenta i hele mitt liv. Hun har et perfekt ytre og et ikke så perfekt indre. Gjengen ler.

Kristin, har du følelser for Dennis? Jeg har vel ikke akkurat følelser for Dennis. Men ingen tror på henne. Og hun bruker opptil flere minutter på å forklare seg, men lykkes ikke. Til og med Dennis tror hun har det. Men Dennis har jo ekstremt høye tanker om seg selv, da.

Iselin, har du følelser for Are? Ikke følelser i den forstand, men jeg er litt betatt, da.

Iselin, er du trygg på Are som partner? Ja, jeg stoler 100 prosent på ham.

Kristian, er du homofil? Han rister på hodet og pruster som en hest, tydelig oppgitt. «Æ er allt anna enn homofil, for å si det mildt».

Kristian, hvem av jentene liker du best og hvorfor? Helt klart Nina. Hun blir stresset for det. Jentene syns han er en lurifaks.

Gjengen går og fester på en sånn sykt fet måte. Mens Kristian sier til kamera at maset om legningen har han lagt opp til selv. Christina og Kristin går og snoker på rommet hans og finner løsvipper, mascara og diverse annen sminke.

Samtidig står en intetanende Kristian og danser på en sånn Melodi Grand Prix-måte som ingen hetero menn gjør.

Christina: «Han kan være homo, bi eller transseksuell, det har ikke noe å si, men det er sykt irriterende at han ikke kan være seg sjæl». Nei, det er jo tydelig at det ikke har noe å si.

Endelig kliner Dennis og Kristin.

På rommet avtaler Are og Kristian at Kristian må velge Iselin, slik at Are forlater henne i gode homohender.

Så går Are på rommet med Andreas og klemmer lenge, mens Are griner. Han griner og griner. «Det e gøtt å kunn prat med gutta når æ har en stor klump magen». Dennis kommer inn i rommet og blir oppdatert på Ares situasjon. Alle griner. Alle klemmer.

Så går Andreas og forteller det til Kristin og Christina. Nå vet nesten alle det, bortsett fra stakkars Iselin. «Jeg vil jo være partneren hans, og jeg håper at han snakker med meg og er ærlig». Stakkars, stakkars, dumme, lille, harry, løse, solbrente, dårlig sminkede bimbo.

I morgen fortsetter Are å kjederøyke som en emosjonell ungdomsskoleelev på hjørnet som står og spytter, røyker, spytter, røyker, er oppgitt og henger rundt og syns synd på seg selv.