• Les samtlige av Jazzgeirs «Paradise Hotel»-oppsummeringer her

I går vant Are første del av Mister Paradise, i kveld skal det avgjøres hvem som får den gjeve tittelen som Dennis syns «e så status ass, det e så status». Triana forteller at gårsdagen ble avsluttet med snørr og tårer. Men i kveld er det en ny start. Stian drømte om Alina i natt og våknet av at han kom i bokseren. Med Nina ved siden av seg. Han er glad de ikke lå i skje, for det var sæd overalt.

Tommy spiser frokost med jentene og trives godt med å få være med på jentepraten. Jentene syns det gikk litt for hardt ut over Alina kvelden før. Alle på hotellet har dårlig samvittighet, bortsett fra Are, som ikke har tenkt til å be om unnskyldning.

Andreas går og prøver å bygge opp Alinas tillit ved å legge seg ganske langflat og sier at det var «dumt at jeg klikka sånn».

Are ligger fornøyd og preiker med Kristian René om at Iselin er for klengete. Han vil gjerne at Kristian skal sende ham på solo, så han får en pause. Han syns ikke det har vært verdt tryggheten å holde ut med en så jævlig masete og dum jente. Are vurderer rett og slett å sende seg selv hjem. «Førr å si det sånn, æ føle itt oppholdet e verd det».

Tommy er fortsatt jente og sliter litt. «Desse bikinitrusane e litt vanskele før det e ett beregna førr å ha to digre balljesteine og en stubb nedi der». Han gruer seg til å komme hjem til Gausdal når gutta får se det her.

Brev! Andre og siste del av Mister Paradise skal kåres. Guttene skal strippe i politi-uniformer og gi to jenter en lapdans hver. Stian skryter av å ha hatt sex på en scene en gang. Andreas: «Det er egentlig ingen ting jeg liker ved den oppgaven her. Jeg må ha på meg uniform, det er skjipt, jeg må strippe, det hadde jeg lovet meg selv å ikke gjøre og jeg savner bare Camilla hele tiden og jeg må ha en g-streng som går langt opp i rævva». Han er så utrolig patetisk.

På rommet sitter jentene og quizzer Iselin. «Hva er hovedstaden i USA»? Iselin tror New York, men neida, Christina og Tommy forteller at i USA er det stater og at det derfor ikke er noen hovedstad. Som selvfølgelig er feil. Det er moro.

Tommy syns det er gøy at jenter over 20 har så lite peiling. Jeg syns det er gøy at han har så lite peiling. Han skal nevne noen stater i USA, «for eksempel Las Vegas er en egen stat». Feil igjen. Enda gøyere. Så spør jentene om hva som er hovedstaden i Tyskland? «Germany», svarer Iselin. Så spør Christina om det ikke er Berlin, men ingen vet det og kan ikke bekrefte eller avkrefte. Christina: «Geografiegenskapene til Iselin er ganske føkka».

Hovedstaden i Spania? Alle er enige om at det er Barcelona.

Guttene øver på koreografien, der har Dennis ansvar. Fordi han har gått på dans. Men Are utfordrer sjefen og vil gjøre en piruett. Men da rakner det for gjengen. «Det er best å ikke gjøre noe hokus pokus, for koreografi betyr jo egentlig at alle gjør noe samtidig». Feil igjen.

Guttene dusjer og forbereder seg på strippenummeret. Stian: «Det er jo viktig for meg å levere uansett hva slags konkurrangsje det er». Andreas: «Nå er jo jeg en ganske hårete fyr, for å si det sånn og det gror jo der hvor sola ikke skinner også for faen i helvete. Og når jeg i tillegg har på meg en tanga langt oppi orkesterraden, så blir det ikke digg det, vet du». Han drar på seg det gliset han alltid har når han syns at han selv er morsom.

Endelig skal Mister Paradise kåres. Jentene sitter klare og venter på gutta. Tommy er jo nå en av dem og syns det er koselig med jentepraten. Christina sier at hun «forventer seg et helvetes show». Guttene tar en solo lapdance for hver av jentene.

Stian forteller at han er «velsignet med større pung enn pikk, men prøver å gjøre det beste ut av det».

Are er vel den beste/ekleste av dem, og Andreas taper.

Dermed har Are vunnet den gjeve tittelen. Håper han skriver det på CV-en sin. Iselin holder på å sprekke av stolthet.

Gjengen går for å feire Ares seier. Og Tommy kan endelig bli gutt igjen. Men festen virker som det blir et antiklimaks. Ingen har noe å snakke om.

Noen bryter stillheten ved å snakke om runking.

Så legger alle seg og Iselin maser om hvorfor Are ikke vil ligge med henne. «Men Iselin, æ har vært på fylla i mange dager no, så æ har ingene energi. Kom hit med en halvkilo kokain og 30 viagra, så snakke vi». Iselin blir lei seg, syns det er unødvendig, og kjøper ikke at unnskyldningen. Han legger seg med ryggen til.

Iselin går og fletter håret sitt fordi hun er så lei seg.

Dennis er så kåt at han holder på å sprekke. Kristinber ham skru av lyset, men han har ereksjon, så han får ikke gjort det. Men han gjør det til slutt likevel.

Nå skal jeg slå av lyset og håper du, kjære leser gjør det samme. Og hvis overvåkningskameraene på rommet ditt er like dårlige som mine, så bare løp skikkelig fort forbi hvis du har ereksjon. Det pleier å funke.