Jeg så gårsdagens episode igjen og så på Tina vise freestyle dans. Det var forferdelig. Hun er forferdelig. Og jeg er forferdelig lei meg for at jeg ikke tok tilstrekkelig notis av det i går.

Janni er altså den nye korpsjenta som blir lurt av gjengen. Alle jentene later som de er hverandre. Hvis Janni gjennomskuer spillet vil det få alvorlige konsekvenser. Gjengen slet i går da de ble fulle og begynte å rote med navn.

Triana forteller at «Det vil koste Janni dyrt hvis hun ikke gjennomskuer jentenes løgner». Kri Re er fyllesyk og nervøs for om han avslørte alt kvelden før. Det tviler jeg på at han gjorde.

Brev til Janni på solo. Hun stønner når hun får det. «Ved mangel på kunnskap mister du makt. Ikke alle er de de utgir seg for å være.»

Janni «syns det er skummelt og vil ikke tro at noen kan være slemme». Så slemme at de kan lure henne? Nei, det finnes vel grenser for ondskap.

Ved frokostbordet sitter gjengen og mimrer fra kvelden før. Sander plomper ut med «I går ble det rett og slett MKMA – Mandagsknull Med Ariel. Nei, jeg mener Isabell, mener jeg.»

Men det aller verste er jo at han sitter der med snowboardlue og solbriller som den provoserende niendeklassebølla han er.

Kri Re mener at Janni spiller en rolle, og at han selv gjennomskuer henne med sin fortreffelige kløkt. Han teller på fingrene: «Ho e jo ikke sjenert, ho går jo med caps og har jo tattisa og e jo modell.»

Sander derimot, nekter bare å tro på at hun syns Karim var den kjekkeste.

Det er nesten trist at denne bondske gutten med dialekten man fort blir så glad i, i løpet av noen få episoder lar fasaden falle og i mine øyne blir en slags overkåt og dopsnortende versjon av Maj Britt Andersen (beklager dialektslingringen der).

Ariel påstår at hun driter i hvem Sander kliner med, noe hun beviste i går ved å legge seg og sutre da han gjorde det. Hun snakker med Tina om at de ikke kan stole på ham fordi han «tenker med pikken».

Janni vet jo at det er ugler i mosen, hun har jo fått beskjed om det i et brev og alltingen. Hun prøver å fiske blant jentene ved å spørre «Hva er det kuleste dere har opplevd?» Hun sliter med oppdraget sitt og er redd for at folk skal bli sure på henne.

Jeg vet ikke hvorfor de skulle blitt sure på henne i så fall, fordi hun greier å gjette noen tilfeldigheter eller fordi hun stiller så kjedelige og generiske nettverkingsspørsmål. Jentene sliter likevel med å holde masken. «Folkehøgskole var kult», sier Isabell i rolle.

«Hvordan folkehøgskole?»

«Folkehøgskole.»

«Velkommen til parsplitt». Janni får beskjed om at jentene har byttet identitet. «Nå ble jeg skeptisk», sier hun med boble i halsen på den merkelige dialekten sin. Det kan nok bli irriterende i lengden, både dialekten og boblen.

Hun skal sette navneskilt på jentene. «Hvis du velger riktig jente kan du splitte dem fra partneren.»

Hun setter alle skiltene feil. Enten er det veldig uflaks eller så er hun litt dum. Jeg er litt usikker, men det er tydelig at hun ikke la så mye hjernekraft i valgene sine.

Tina blir spurt om det var vanskelig å være Mari. «Nei, det er jo bare å sitte og holde kjeft, sigge og drikke cola.» Forfriskende slagkraftig og presist fra Tina, men likevel irriterende, fordi hun er en forferdelig irriterende person.

Gjengen sitter og ser på solnedgangen med Magne i talerstolen. «Det som er så sykt med solnedgangen her er at den er rød og fin, men det er underskyer, overskyer, ved siden av-skyer, bakskyer og foranskyer og det skaper en illusjon. Det er som å se Nesodden fra Asker.»

Ariel «vil pule himmeln».

Det blir Kom som du er-fest og Tina syns det er deilig «å være fri som fuglen og kunne gjøre hva faen jeg vil.» Og når gjengen får gjøre som de vil, spiller de flaksetuten peker på og så kliner Birger og Sander.

Oda stripper.

Kri Re slikker på brystvorten til Ariel. Som hun har fått piercet, tror jeg. Ingenting sier «misforstått syn på sex, mote og kropp» som malplasserte piercinger på jenter fra landet.

Mari blir bedt om å ta en gutt og leke en seksuell stilling med, men nekter. «Paradise Hotel handler om mer enn sex, dette blir for dumt.» Isabell blir med Mari vekk og baksnakker de andre.

Magne og Ariel snakker om å bli partnere på en solseng. Kri Re kommer bort, setter seg ned og blir med i samtalen. Ber dem ikke snakke sammen uten å snakke med ham først om de skulle vurdere å snakke sammen i fremtiden om eventuelle valg.

Isabell og Sander roter. Birger kommer og putter tungen sin inn i Sanders munn. Ariel er lei seg for dette.

Når Isabell kommer tilbake på rommet etter å ha rotet rundt med Sander vil Magne prate taktikk. Han vil ha Ariel der og sende hjem Mari, Isabell vil det motsatte. Magne spør om hun ikke bare skal stå med Magne, og forklarer i intervjuboden at hun har for sterke følelser for Sander. Han er jo ganske smart, han.

Eller, ikke så smart som jeg trodde. For Isabell blir tydeligvis så lei seg av dette at hun går ut for å deppetenke alene og så legge seg for å sove på gulvet. Det var merkelig, jeg oppfattet ingen krangletone dem imellom i det hele tatt.

Magne var vel ikke en så glatt operatør som jeg trodde. Isabell var minst så provoserende liksomsøt som jeg trodde.