• Les samtlige av Jazzgeirs «Paradise Hotel»-oppsummeringer her

En spøkelsesaktig montasje starter kveldens sending, til minne om Camillas tid på hotellet. Andreas forteller at han «savner Camilla sinnssykt mye og det å bytte ut Camilla med Alina var det dårligste byttet – totalt sett». Kristin syns også det er vanskelig.

Vi må huske at dette er en gjeng limt sammen av minnene fra ekstremt mye fyll på 12 dager. Et samhold vi vanlige dødelige bare kan prøve å forstå.

Gjengen spiser frokost og det er dårlig stemning. Helt til de får et brev om at Mister Paradise skal kåres denne uken!

Raskt var alt av savn og tristhet glemt. Nina håper på å få se noe muskler og hud. Tommy kan velge å gi bort fredningen han vant på torsdag til en annen gutt for å få delta i konkurransen, eller beholde fredningen og bli en jente. Med alt det innebærer.

Jeg hater egentlig sånn «humor» som oppstår når gutter skal kle seg i jenteklær, det har kanskje noe med at moren min er lærer og jeg har sett litt for mange lærere med sommerferien rundt hjørnet, som endelig skal vise klassen at de også har en «crazy side».

«Mister Paradise er status ass, det er status», sier Dennis. Men Andreas er fortsatt lei seg og «kan maks strekke meg til å fortelle en vits, men jeg er lei meg og savner Camilla».

Alt han greier å lire av seg nå vitner om at han syns så utrolig synd på seg selv, og ønsker seg offerrollen og oppmerksomhet fordi han «Er. Så. Ensom..» Tommy går på rommet. Der er det en koffert full av jenteklær som han må ha på seg, fordi han valgte å beholde fredningen sin.

Nytt brev til gjengen. «Kjære deltagere, snart kommer en ny utfordrer til mister Paradise-tittelen». Gjengen ankommer loungen og Tommy går i jenteklær. Det er faktisk ganske mye morsommere enn forventet.

Kanskje fordi Tommy ikke er typen som prøver å lage show ut av det. Hadde vært en hel del verre om enn viss Andreas skulle gjort det. Det er det verste. Når folk som syns de selv er så crazy går og fisker etter kommentarer om hvor morsomme og lite selvhøytidelige de er.

Uansett, Alina håper «at dænne uka blir avlsappandes førr min del, æ er sliten». Med oppramsende irriterende stemme. Andreas «savner den sprudlende personligheten til Camilla». Triana spør om Are er redd for at det kommer en kjekkere deltager enn ham selv. «Nei, e e it trædd før det sjø».

Iselin håper det kommer en som er morsom ooog…» og så kommer hun ikke på flere kvaliteter man kan tillegge et menneske.

Den nye gutten kommer ned trappa. Dennis håper det kommer «en fete gutte med kveser og breller».

Det kommer en 21-årig blikkenslager kalt Kristian René fra Tromsø.

Kristian får en «tøff» intro med rockemusikk. Han har på seg en gul topp og hilser med en knekk i håndleddet.

Christina lurer: «tror kanskje han er homo, assa ikke det at det gjør no assa»

Iselin syns «homser er så kule». Triana spør om han syns noen av jentene er fine. Han liker Kristin. Triana preiker videre med ham uten at man kan påstå at intervjuteknikken holder mål.

Det hersker full forvirring rundt hans legning, også i hodet mitt, men så tenker jeg bare – ikke at det gjør no assa.

Tommy må henge med jentene hele tiden, med grorudpalme, jentetopp og liten hotpants. Det er faktisk artig.

Brev! «Guttene skal forberede seg til første del av konkurransen og skal montere et møbel. Jentene får hver sin gullbillett som de kan gi til gutten som fortjener det. Og den gutten får mye makt».

Guttene skal snekre, så de tar på seg sånn handymanbelte og går ned for å lage en slags slakterbenk mens jentene ser på. De er smurt inn i olje og skal være som han kjekkasen i cola light reklamen som sikkert alle er for unge til å huske. Andreas tar handybelte skikkelig høyt opp og gæsser med shortsen og tror han er morsom. Ingen ler, bortsett fra Alina, som syns han er så flink til å «kødde og tulle og sånn». Andreas syns oppgaven var så «urettferdig, for å si det mildt, fordi noen av guttene driver med sånn håndarbeid til vanlig». Prøver seg på offerrollen også her.

Dennis vinner, kanskje litt fordi han er naken mens han gjør det.

Kristian René fikk gullseddel av Kristin, fordi han gikk ut i spagaten mens han strippet som en jente. Iselin avgjør dagens Mister Paradise ved å gi Are sin stemme, ikke fordi hun er partner med ham, men fordi «jeg ble bare såå kåååt».

Gjengen forbereder seg til fest, Tommy er helt forjævlig sminket som en partyjente. Alle kommer i partyhumør, bortsett fra Andreas, som synger Ronan Keating på rommet. Han elsker offerrollen, og drar den så utrolig langt.

Og Kristin kjøper det, hun går og trøster ham. Sammen med Dennis skriver de «savner deg mer enn alt, Camilla» på speilet og synger høytidelig sangen fra «Camilla og tyven».

Fy faen. Hvordan kan man savne noen mer enn alt?

Så går gjengen og leker en drikkelek basert på alfabetet. Iselin: «Da de sa det var sånn drikkelek som gikk på iq og sånn, så tenkte jeg bare fuck my life, nå kan jeg bare drite i alt som heter skole og sånn. Ikke at jeg skal gå på det uansett».

Gjengen danser, mens Andreas fortsetter å henge med geipen, han sitter alene i sofaen. Så klikker han fordi han mener Alina tror hun er bedre likt enn Camilla. Tommy snakker med Kristian og klager over hvor dum han var som valgte Alina, som ikke snakker med ham og er sur hele tiden.

På rommet går Are, Stian og Andreas og snakker om hvor ræva Alina er.

Guttene er altså i to gjenger og begge klikker på Alina.

Are: «Med alkohol i huet, så eksploderer det seg litt». Andreas konfronterer Alina og spør om hvorfor «hun prater seg ut av det når hun blir konfrontert mot det». Dennis klikker også. Alle mobber Alina, hun får ingen sjanser til å forklare seg. En hel haug med drittunger som kjefter og kjefter. Alina gidder ikke mer og går.

Da skriker Dennis at «ved å snu ryggen til så beviser du akkurat det vi sier». Det gjør hun absolutt ikke.

I morgen skal Mister Parra kåres. Og Iselin er mer hypp på Are enn han er på henne.

Til slutt: Alina er helt jævlig. Men det hun har gjort er ikke kritikkverdig. Alle hakker på Alina fordi hun gjorde noe alle ville gjort. Men fordi Alina har en så usympatisk utstråling syns alle det bare er helt «sjuukt dårlig gjort og hun må stå for det hun har gjort».

Men oppgaven er umulig, fordi alle klikker når hun forsøker å forklare hvorfor hun valgte som hun gjorde.