Hei folkens! Hvordan i helsike har påsken vært? Jeg har kost meg. Snorklet med havskilpadder og det føltes ut som noe av det største jeg har opplevd. Kanskje er jeg bare påvirket av «Enlightened», som Asbjørn Slettemark skrev om her.

Eller så er jeg bare emosjonelt ustabil fordi det har blitt noen dager siden siste Pærra. Eller så er jeg fortsatt starstruck av at Oda kommenterte på et av forrige ukes blogginnlegg. Uansett, herlig å være tilbake.

Hva skjer med dere ‘a?

«Denne uken gjelder det å lyve og bedra og det sjekker inn en ny jente. Skjønner hun at ting ikke er som de skal?», lurer Triana.

Hun sprer armene for å vise at hun ikke vet helt om jenta skjønner ting eller ikke.

Birger «våkna opp med ny partner, Mari, og et bredt glis om kjeften». Så glad at han måtte ha på de stygge solbrillene sine i senga.

«Ho e veldig hyggelig og grei. Prate så mye at æ måtte be a holde kjeft før vi la oss. Superhyggelig.»

Frokost og brev. «Til jentene. Hvem er du? Fyll ut og legg tilbake i skålen.»

Nytt brev. «Kjære jenter. Det sjekker inn en ny jente. Dere har nå mulighet til å sikre dere mot parsplitt i morgen. Trekk en konvolutt i skålen. Der finner dere deres nye identitet. Bytt klær og lær av hverandre. Hvis hun tror på dere vil hun ikke splitte dere.»

Det morsomste er vel at Mari blir Tina og omvendt, de to hater hverandre og Tina ba Mari «dra til helvete ovenfor meg» i går. Tina parodierer Maris dialekt, selv om hun er en av dem som snakker mest harry selv.

Isabell må leke bifile Oda, men er redd for å «få prestasjonsangst og bare hei, jeg er Isabell».

Sander er «lei jenter som ligger på fem til seks på skalaen, jeg vil ha en som nærmer seg tiern, med fint smil og heile pakka.»

Triana møter gjengen i loungen. «I dag sjekker det inn en ny jente på hotellet. Yey!», sier hun og ler avvæpnende.

Herregud, hun skal liksom ha kontroll i disse situasjonene. «Ler hun avvæpnende» burde være tittelen på biografien hennes

Janni «er 22 år, spontan, liker å leve livet, er glamourmodell og spiller fløyte i korps».

Hun liker Karim best og Karim spør om «du e hypp på å ha sex på Paradise Hotel.» Oda er bekymret for å miste sin plassering som hotellets løseste.

«Jeg er egentlig veldig sjenert, men har meldt meg på for å lære meg å bli kjent med nye mennesker og komme inn i grupper, for det er det verste jeg vet». Kult.

Birger har tenkt til å pule henne.

Guttene vitser om at Janni spiller i korps. «Langt inn i brassen» og «passe på så ho ikke går ned i tubaen din» er eksempler på morsomme vitser som guttene sier til hverandre.

To jenter dusjer sammen. Gjengen gjør seg klar for Jannis bli kjent-fest.

De skåler, danser og får brev. Brev! Gjengen skal fortelle litt om seg selv, så Janni blir kjent med dem. Jentene er jo i rolle, vet dere.

Og det skulle man tro Magne også er når han sier «jeg kan kanskje bli oppfattet som gay, men jeg er veldig selvsikker på meg selv og hvor hetero jeg er.»

Isabell later som hun er Oda, som er bifil. Janni sier at hun også er det. Min teori er at det ikke er så mange bifile. Jeg mener at de fleste bifile gutter er på vei ut av skapet og de fleste bifile jenter er ute etter oppmerksomhet fra gutter.

Og Oda bekrefter teorien min ved å føle seg truet av tøsetronen sin og bare «hva faen, jeg skal liksom være hun jenta som puler gutter og skryter av å pule jenter.» Liksom greia hennes, det.

Jeg mistenker at Oda kunne ligget med Kristian René fordi Tina syns han er deilig. Hun klår litt på puppene til Mari, som virker å syns det er helt ok.

Birger lager show for de andre deltagerne. Hvis det å lage show betyr å be de andre deltagerne gjøre ting og tang foran de andre. Magne danser med Janni og Kristian René skal gjøre grimaser foran jentene og de som ikke ler får en lapdance.

God humor straffes, altså.

«Kristan René «like å strippe, æ har noen hoftebevegelsa som jentene digge.» Han er en jævla parodi på seg selv når han uttaler dette. Og det skal en del til, da personligheten hans allerede er en parodi på seg selv til vanlig.

Nå kan vi begynne å snakke om prosenter på godt over 200, faktisk.

Så danser gjengen og Sander kliner med Isabell.

Det liker ikke Ariel så godt.

Så hun går og griner på en solseng. Magne føler seg også usikker av dette. Han er interessert i å bytte partner til Janni. «Isabell er ikke der når du trenger henne sterkest», oppsummerer Tina for ham.

Kristian René driter seg ut når han skal oppsummere deltagernes historie til Janni og bruker jentenes ekte navn. Jeg tviler på at hun oppdager det. Men det hindrer ikke Kristian René fra å grine om det. Han griner faktisk, og får trøst av Isabell. Den selvtilliten hans går som en berg- og dalbane.

Han står jo som regel med steinansikt i parseremoniene, så litt morsomt at det eneste som kan få frem tårene hos ham er når hans eget selvbilde slår sprekker.

Mari og Oda holder rundt hverandre og flørter mens de prøver å spy. Det er utrolig merkelig og minner meg veldig om en kjent internettvideo om to jenter som deler én kopp.

Sander og Ariel ligger sammen. Ikke et veldig stolt øyeblikk for Ariels del, tror jeg. Jeg merker jeg blir litt oppgitt over hennes mangel på viljestyrke.

Er han virkelig så forbanna kjekk?