I natt har jeg ligget søvnløs og bekymret meg over at det går en morder løs på hotellet, og gruet meg til nok en sløv runde med Pandoras.

Mari og Isabell har mistet partnerne sine, forteller Triana mens hun åpner begge armene og får meg til å føle meg like velkommen som om jeg skulle tilbake til mammas mage. «Men dagen har masse fine overraskelser».

Armene hennes spriker videre enn jeg trodde var mulig. Jeg føler meg så velkommen at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre av meg.

Magne ble altså uskyldig dømt i går. Isabell er fortsatt «i sjokktilstand og savner min Pumba», et lite nikk til kjenningene fra «Løvenes konge». Så sutrer hun over hvor alene hun er.

Heldigvis syns Mari at hun «tar det sykt bra». Og prøver med det bare å få sympati for at hun selv har mistet Thomas, noe hun ikke får.

De andre deltagerne går forbi de to jentene som sitter og snakker om hvor mye falsk smisking de kommer til å oppleve. Ingen prøver å smiske med dem.

Ved frokostbordet snakker de om hvor dum Magne var som ble så stresset at han ble beskyldt for å være morderen. Det vil si, de snakker ikke om hvor dum Magne var, men hvor genial morderen var, som slapp å gjøre noen ting for å snakke seg ut av det. Fordi Magne var så dum.

Gjengen spekulerer mye nå. Og det er de ikke så flinke til, det blir nemlig helt stille rundt bordet og alle bytter på å stirre på hverandre i håp om å finne ut noe som helst.

Ved frokostbordet skryter Birger av å ha fått spoone med Charlotta natten før. Han er en kåt gris med en selvtillit som han enten har kledd på seg eller fått fra moren sin. Kåtheten har han nok fått fra faren sin, men det er ren gjetting fra min side.

Mari og Isabell får beskjed om at de skal ha teselskap med hverandre. I anledning teposingen får de hver sin sommerkjole og sommerhatt. Jeg unner faktisk Mari å få noe fint. Hun fikk de styggeste klærne ved siste utkledning etter å ha blitt backstabbet bakfra i ryggen av de hun trodde var vennene hennes.

Ja, det er generelt litt synd på henne.

«Det er fantastisk å komme seg bort fra hotellet, det har vi trengt.» Hotellet som er helt nytt og ingen har vært på og alltingen? På et bord satt opp for teselskapet sitter Thomas og venter på jentene.

Han gidder ikke å reise seg for å hilse på dem.

De er enige om at det kan være Tina som er morderen. De får et brev ved bordet og får lage spørsmålene til Pandoras eske. De vil gjerne grille Tina, men kommer ikke på et eneste spørsmål å stille henne. Som egentlig er forståelig. Jeg vet ikke hva jeg ville spurt om.

«Mari, fikk morderen selv velge hvem den ville myrde eller ba Mads deg ta Thomas?» Bedre forslag?

På hotellet får gjengen et brev av en tjener i norske påskeklær. «Ingen påske uten påskeegg. Rundt omkring er det gjemt påskeegg med hint om hvem som sjekker inn.»

Oda skal sjekke inn igjen. Det er hun med extensions og herpes på haken, som ikke syns det er så nøye dette med kjønn.

Hun ankommer i et påskeharekostyme. I håp om at noen ikke syns det er så nøye dette med utseende.

Enda et brev ankommer. «Kjære Oda, du flytter inn med Karim på solorommet. Dere er altså to single som deler rom. Karim «Glede mæ te å ha ei jente å ligge sammen med.»

Oda drar på seg den påtatte attityden sin med en gang hun er inne, irriterende som hun er. Karim digger henne, da. «Ikke rart vi har funni tonen, førr å si det sånn.»

Jentene baksnakker Oda på verst mulig måte, kaller henne beinrangel, en tynn og fæl heks med ekle fingre. En slags baksnakkingsversjon av Admiral Ps «Kallenavn». Jeg kaller deg for beinrangel, kaller deg for stygge hore. Kaller deg for ting ingen har turt å si deg før.

Isabell og Mari kommer tilbake på hotellet, forteller at de har møtt Thomas, men nevner ingenting om oppdraget de har fått, nemlig å skrive spørsmål til Pandoras.

For nå er det igjen tid for leken der deltagerne har mulighet til å stille hverandre spørsmål. Noe de jo egentlig har hele tiden.

Charlotta, du har virket nervøs. Er du skyldig? Nei.

Birger, hvorfor syns du Thomas var et enkelt valg? Æ e ikke mordern. Æ ville ikke valt Thomas.

Tina, hvorfor var du så rask til å påpeke din uskyld? Det var ikke meg.

Så viser det seg at morderen var KR. «Kristian René e mordern.» –Kristian René, 2013. (Herfra)

Ikke for å skryte noe helt for jævlig, men jeg kjente igjen ringene hans på tilbakeblikkene fra mordet.

Æ klare ekstremt bra å holde på løgnen, men grua mæ te å innrøm det, før det kommer te å gå mot mæ. Det svei ekstra at Magne ble uskyldig dømt.»

Morderen blir tvunget av Pandoras til å bekjenne sine synder. KR reiser seg til slutt og sier det, etter en ekstremt lang dramatisk pause fra divaen han er.

«Det svei ekstra i magen når kompisen min ble uskyldig dømt.» Birger bare «Æ så det på dæ, æ så det.» Hvorfor sa han ingen ting da?

Når KR endelig innrømmer det er hele gjengen forbausende storsinnede og berømmer ham for evnen til å unngå mistanke. Det hadde vært interessant å se hvor rause de hadde vært om det ikke hadde vært en kjendis som sendte ut den mest sympatiske av årets deltagere og deretter løy alle rett i fjeset om det.

Gjengen fester og danser. Isabell, Oda og Mari går på do sammen mens de synger hits fra Timon og Pumba.

Mari konspirerer med dem fordi «jeg digger Oda veldig godt.» «Det er en gniss som kræsjer og ikke fungerer mellom meg og Charlotta», forteller Oda.

De vil ha ut henne og Tina.

Charlotta sitter på balkongkanten og repeterer seg at hun ønsker å få inn en fyr som hun kan være partner med. En mørk og høy med tatoveringer.

Pokker så plagsom hun er. «Birger er som en bror som irriterer meg hele tiden.»

Charlotta, du irriterer meg hele tiden og er ikke som en søster for meg.

Mari og Isabell får med seg Birger i alliansen sin. Sier til ham at han må holde kjeft til Charlotta. Det håper jeg han gjør. Jeg håper virkelig Charlotta ryker. Hun er så forbanna kjedelig og sur. Slem mot Birger, masete og personlighetsløs.

Nok en ventete onsdag er over. Og jeg venter spent på morgendagen. Hva skal dere i morgen?