• Les samtlige av Jazzgeirs «Paradise Hotel»-oppdateringer her

I dag har jeg tenkt på hvilken av deltagerne kjæresten min likner mest på. Og kommet frem til Camilla. Hun har kanskje ikke Camillas gode sans for humor, men dama har et dødssexy trampstamp og er jævla grov i målet. Elsker deg, baby. Digger når du spiller luftgitar til Paradise-låta.

Triana oppsummerer poetisk. «Et låst par og et kyss fra en fremmed. Men det stopper ikke der. I kveld blir det firkantdrama».

Her er så underlig, tenker jeg, men vet når jeg ser Triana at jeg har landet på riktig klode. Eller feil, alt ettersom.

Alina får et brev under dørsprekken. Der står det at hun, for å få bli på hotellet, må få Tommy til å velge seg på torsdagens seremoni. Oppdraget er hemmelig og hun får en sjanse til å be Tommy på date for å overbevise ham.

Ved frokostbordet ber Alina derfor Tommy  med på date. Tommy så av en eller grunn dette komme, men skjønner ikke hvorfor hun valgte ham likevel. «Vi har itt no til felles i det hele tatt», sier han. Iselin mistenker at Alina har en plan i hodet sitt.

Stian bare «det verste er at jeg ikke har angst for at jeg slikka Dennis på pungen i går, det er ett eller annet med hotellet som gjør at jeg bare hva faen, er jeg homo liksom?» Og så simulerer han analsex med Dennis.

Alina og Tommy er på date i noe som ser ut til å være hagen nedenfor hotellet. De spiser og drikker vin. Tommy spør henne hvorfor hun valgte ham, hun svarer at hun tror Camilla er usikker på Tommy. Og at «du bør velge mæ, men det vet du jo». Nei, det vet han ikke. Ved bordet får de et brev. Hun får fortelle ham om planen, og at en ny jente kommer inn i dag.

Alexandra ankommer hotellet og alle bare «å fy faen, er det Snooki fra Jersey Shore», før de skuffet innser at neida, det er bare en moteblogger fra Ålesund. «Jeg er modell, make up artist og personlig fashionshopper i tre forskjellige land». Jeg har mine tvil om det.

Hun informerer om at hun nå er Tommys nye partner, og at Camilla må på solo.

Et brev kan fortelle at både Alexandra og Camilla må få Tommy til å velge seg for å få bli. Det må også Alina, men det er det ingen som vet. Bortsett fra meg, da. Og deg, min kjære leser. Og de andre som ser på programmet. Og sikkert noen flere. Men dem kjenner vi ikke, så det har ikke noe å si. Ok?

Tilbake på daten prøver Alina seg på å si at hun har vært ærlig med Tommy hele veien og at Camilla er svak. Tommy kjefter faktisk på henne og sier at Camilla ikke er en svak spiller og ikke er dårlig likt. «Det har med folkeskikk og respekt før andre mennesker å stå og ljuge på den måten».

På hotellet kommer Iselin og Alexandra godt overens, fordi de begge har hair extensions.

Tommy og Alina kommer tilbake til gjengen, han får hilse på den nye jenta og får beskjed om at hun er hans nye roommate. Alina løper til Kristin og Andreas for å få dem til å påvirke Tommy. Det virker det ikke som Andreas har tenkt til å gjøre. Noe Alina selvfølgelig bruner helt for. «Du skylda mæ, æ har redda rææva di og du får redde rææva mi». Alt med den samme oppramsende stemmen som går litt opp i stemmeleie på slutten av hver bisetning.

Andreas og Dennis masserer Nina, koser med henne på ryggen og masserer henne.

Og så klapser de henne på rompa, da, seff. Dennis: «Det e så jækla vanskeleg å holde Pluto i buksa». Andreas går og onanerer.

Iselin kler seg som Shakira pleide å gjøre omtrent på det tidspunktet da hun hadde sin første hit («Heronda, sheronda, you got me head over heels»). Tommy klager på Alexandras skravling som hun bedriver for å være hyggelig. «Ho har mange spørsmål, e har dårle med svar te a». Og det er sant, hun spør om alt mellom himmel og jord. Han vil fortsatt helst stå sammen med Camilla. Selv om hun er harry og banner altfor, altfor mye. Og har pupper som hun kjøpte i Sverige. Da hun deltok i et annet realityprogram på TV3.

Så er det tid for Pandoras eske! Gjengen får skrive spørsmål på lapper til hverandre, som blir stilt i plenum. Det høres gøy ut, men blir ofte veldig kjedelig, fordi de bare nekter å svare og ikke tar leken seriøst.

Nina, hvem av guttene er du keen på å ha sex med? «Ingen». Andreas maser og spør, hva hvis hun måtte? Hun nekter å svare.

Andreas, hvilken jente er du mest keen på? Gutta bare «håhå». Hvis han skulle velge en, så måtte det blitt Camilla.

Alexandra, hva var førsteinntrykket av gjengen? Sammensveiset, som en big family da. Dennis liker henne ikke, forteller han til kamera.

Are, hva var ditt førsteinntrykk av Alexandra? «Da tenkte æ at sirkuset hadde blitt slept ned trappa». Så sier han til kamera at hun fremstår som en «øversminka dverg, en sigøynerspådame, kanskje»?

Alexandra, hva er din plan fremover? «Bli kjent med alle, så alle kan få et inntrykk av meg». Stian mener det ikke skal mange timene til for å bli kjent med henne. Andreas syns heller ikke at Alexandra er hans type. «Ser ut som hun har ramla ned trappa og landet med trynet først i en sminkebøtte».

Kristin, hvem tror du reiser hjem i morgen? «Alexandra, for hun er nyest».

Alina, hvor langt er du villig til å gå for å sikre deg selv? «Nei, det kommer jo an på». De andre deltagerne er mistenksomme, for hun sa tidlig at hun ville spille spillet. Tommy kaller henne noe som høres ut som «kjærring» på uforståelig dialekt.

Alina, spiller du et ærlig spill? «Selvfølgelig gjør jeg det, men skjønne at folk lurer».

Alina, hvorfor går du hele tiden med en og en jente for å snakke? «Æ har bare gått på do. Prøblemet er at folk er så mistenksomme». Det er jo litt urettferdig. Ingen skal bli mistenkt for konspirering, bare fordi de går mye på do.

Som jeg mistenkte ble Pandoras eske veldig kjedelig, fordi de nekter plent å svare på vanskelige spørsmål.

Andreas oppsummerer med at gjengen vil ha Camilla der fremfor Alina. Så går han og drikker i baren med Alina. Hun prøver å få ham til å få dårlig samvittighet og sier at hun ikke kan stole 100 prosent på ham. Og at han skylder henne. Men han dolker henne i ryggen. Han sier til kamera at han blir trist hvis Camilla ryker.

Alexandra skal fortelle en historie og kaller Einstein for Frankenstein. Iselin skjønner henne godt, for hun var heller ikke sånn megaflink på skolen. De er skikkelig enige om at man ikke trenger å være dum selv om man gjør det dårlig på skolen. Iselin: «Jeg er en sånn som ikke er noe skolegeni, jeg er mer fysisk. Altså mer fysisk enn psykisk. Og det syns jeg er mye bedre». Kristin og Dennis går på rommet og er oppgitte over hvor dumme de er. Iselin: «De som er skikkelig nerder er ikke så smarte på en måte, for jeg blir helt sånn ehh.. når jeg snakker med dem og da er de kanskje ikke så smarte likevel».

Så er det lulletid. Are sniker seg inn på badet til Tommy og Alexandra. Han skrur på vasken og løper vekk. Tommy er så redd at han ikke tør å sjekke. Det gjør Alexandra derimot. Og da skremmer Are henne. Det er gøy.

Til slutt: I morgen kommer det, hold dere fast, et brev! Alina, Iselin og Alexandra diskuterer en historie der et eple falt på bakken ved siden av en mann. Og kommer frem til at det skjedde med Adam. Natta, bitches.