I går skulle jeg egentlig vært på Rick Ross-konsert. Det var jeg ikke. Fordi jeg satt hjemme og så på «Paradise Hotel». I går fikk jeg også beskjed om at vi har kakerlakker i bygget. Så det var kjipt da, hva med deg?

Tilbakeblikk: I går hadde Iselin store planer om å få Christina, den nye jenta, til å sende Alina på solorom ved å få henne til å innse at Alina er en falsk person. Hun bedyrer selv at hun er en helt ekte person. Greit å holde styringa på det.

Triana ønsker oss velkommen på en helt uanstrengt og proff måte. Hehe, neida.

Christina er fortsatt i rolle som 50-tallskristen foran de andre deltagerne. Hun er ikke klein til frokost, kanskje det flaueste man kan være i en sånn crowd, en crowd som ikke går av veien for å fortelle ofte hvor drita de var kvelden før og hvor jæævla fyllesyka de er i dag (husk å stikke ut tunga når du sier ordet jæævla). Christina legger liksom også trykk på ordet klein og bruker det hele tiden. Syns tydeligvis det er et tøft uttrykk. Det og ordet «jæævla».

Kristin er betatt av Dennis fordi han har fine øyne og ser du ham inn i øynene så bare «oh shit». Han sier han er glad i henne, men ikke følelsesglad i henne.

Gjengen stoler ikke helt på Christina og får ikke tingene hun sa dagen før til å henge på greip. De spiser en jæævlig chill klein frokost sammen.

Brev! Christina skal splitte et par. Og så rett etter frokost ‘a gitt. Iselin resonnerer seg frem til at hun sliter og må på solo om Christina velger Are. På rommet får Christina et brev som sier at hun kan bli seg selv igjen før parsplitten. Hun gleder seg for hun dævver helt sykt av å være i rolle, det er så KLEINT.

Gjengen samles rundt Triana for en presplitt-preik. Are tror alle er fornøyde med partneren sin. Gjengen får jo helt sykt sjokk når Christina kommer utkledd som 110 prosent seg selv og bare «neida, jeg drikker jo noe jæævlig jeg og!».

Klein blir hun sikkert også, si. Hun forteller til kamera: «Morsomt å se de andres reaksjon, for jeg tok dem på senga». Noe hun strengt tatt ikke gjorde, men samma det for faan. «Æ har skjønt at det var en muffins i hele greia», kommenterer Alina. Andreas skjønte det med en gang. Han får nemlig «pækkern» rundt sånne ordentlige jenter.

Christina får to armbånd, ett til seg selv og ett til partneren hun velger. Hun velger Andreas og sender med det Alina på solorom. «Det hær ække mulig. Det her er æ fette lei av. Det her skjer mæ hele tia», reflekterer Alina med sikkert språk.

Christina valgte Andreas fordi han var mest «lættis» i går og syns han virker så fet å stå med. Det nye paret får en ukes fredning. Triana lurer på hva Andreas tenker? «Nei, du, nå har det vært så mye split meg her og solo meg der og hei og hå, så du kan begynne å kalle meg Gratislaila for her skal alle ha en bit for å si det sånn». Til stor latter fra gjengen.

I kveld er det «Kom som du er»-fest på hotellet. Deilig for deltagerne å endelig kunne være 110 prosent seg selv på fest. Christina syns Andreas «virker som en person som er skikkelig seg selv». Det passer jo fint til festen. Andreas er seg selv og forteller en vits om at det er perverst å skulle KOMME som seg selv-fest. Det er ikke noe morsomt.

Alina bærer bagasjen ut og Andreas spør om han skal hjelpe henne. Og hun roper at «Ja, nå har æ hjulpe dæ en gang, så kanskje du kan det!» og mens han gjør det, slenger hun dritt om at han hadde vært for lett å snakke med for Christina.

Gjengen danser og det zoomes inn på et kvisete lår.

Alina reagerer på bitrest mulig måte, og sier til Andreas i baren: «Æ har fådd dæ ut a solo to ganga, nå skylde du mæ». Kristin, Alina, Andreas og Dennis konspirerer om å få ut Iselin i stedet, så Are kan bli kvitt maset.

På rommet snakker Andreas med Christina om at Alina har digg kropp. Hun parerer med at hun selv ikke har så strenge sengeregler som Stasi-Alina. Han øyner vel straks muligheten for et noe bedre samboerskap enn med Alina. Camilla kler seg som en fransk stuepike på festen og gjengen bare «what, vet du hva som SKJER i buksene på gutta når de ser sånne støkker som flyr rundt»? Så topper Alina det hele og ankommer festen i BH.

Mens gjengen sitter og fester skikkelig som seg selv ankommer et brev.

Gjengen skal en leke en lek: Når kelneren blåser i fløyta skal alle sammen fryse helt, helt til han blåser en gang til. Leken er i gang! Tommy var så tissetrengt at han måtte «klemme på makkaronnien for å holde ut frysen». Camilla: «Jeg var griseredd for å bevege på meg, for jeg tenkte at det kom til å skje noe helt sykt føkka, liksom, hva faen skal jeg gjøre ‘a»? Mens gjengen fryser kommer enda en jente inn!

Hun ser ut som en sigøyner og høres ut som hun kommer fra Ålesund, går rundt og danser og skriker mens gjengen er fryst. Hun spytter vann på dem, klapper til folk i trynet og oppfører seg ufyselig mens gjengen ikke kan gjøre noe tilbake. Gøy!

Kelneren blåser i fløyta for andre gang og gjengen kan endelig bevege på seg. Alle er starstruck fordi de tror dama er Snooki fra «Jersey Shore». Are syns hun ga verdens dårligste inntrykk. Camilla tror sigøynerdama er på vei inn på hotellet: «Faen i helvete nå kommer jeg til å bli så jævlig splitta med partneren min» Så legger de merke til at Tommy har fått et kyss på kinnet med rød leppestift, og lurer på om det betyr noe. Men Christina bare «det er godt mulig det betyr masse, men jeg tror ikke det, men det betyr sikkert masse».

Men gjengen bare drikker seg «bæsjings» og fester skikkelig. Helt til Andreas og Alina prøver å overbevise Are om at han må velge Alina og ditsje Iselin. «Det er ganske så lurt a dæ å velge mæ, det er veldig lurt. Da er vi enig». Are sier at han blir med på dealen, men sier bak ryggen hennes at det er en god sjanse til å få ut Alina. Det er noe utrolig overraskende og gøy ved at det tydeligvis dummeste paret skal få lure alle trill rundt. Altså Are og Iselin, følg med ‘a. Så virker det som om Iselin kan komme til å fucke alt opp, hun kan jo umulig greie å holde kjeft om dette.

Andreas har med seg Camilla på rommet og bare: «Vet du hvor høy IQ jeg har? 134. Vet du hvor mye penger jeg har? Mer enn du tror? Syns du jeg er sjarmerende? Er du glad i meg? Hadde du begynt å gråte hvis jeg hadde dæva?» Camilla lager noen ubestemmelige lyder til svar. Det er en utrolig pinlig seanse å følge med på. Så nusser de litt. Camilla: «Han er jo en sjarmerende gutt, skal ikke si nei på det. Men det funker ikke helt». Andreas koser med henne. Så kommer Are og koser med dem. Så kommer Dennis naken bort og skal kose med dem, men Camilla bare «Faen ‘a, Dennis, ikke stapp pikken din opp i ræv.. jeg mener rasshølet mitt».

Herregud for en språkbruk i dagens episode. I morgen kommer faktisk Alexandra inn, dama som bøllet med gjengen da de lekte frys. Hun er en blogger fra Ålesund, som bare «hvis det er fucking boring på hotellet, så kommer jeg bare til å fuck things up og freak out in this, bitch». For et menneske. Hvis noen treffer på Rick Ross, så hils og si at jeg liker ham.

Dennis putta ett eller annet i rumpa på festen, forresten, jeg bare gadd ikke skrive det.