Hei på dere! Lenge siden sist. Nøyaktig ett år minus 48 mandager, tirsdager, onsdager og torsdager og et par innlegg her og der, sånn som dette som fikk litt tyn i kommentarfeltet her.

Den bakenforliggende saken er denne.

Jeg mener at arbeidslivet selvfølgelig må åpne opp for realitydeltagerne, at det å ha plettfri nettvandel tilhører ikke-menneskelige mennesker som mest sannsynlig har noe å skjule, og at det kan være karrierefremmende å delta på en realityserie. Det er ingen ting i «Paradise»-konseptet som tilsier at man bør oppføre seg som en drittsekk. Tvert imot står vinnerne som gode eksempler på at det hittil er de sympatiske som har stukket av med seieren.

Nok meg, hva med dere? Og hva med dette hotellet vi er så glad i? Skal vi bare sjekke inn, eller? Ja, vi gjør det, da. Kom igjen. Bli med.

Vi får høre noen utsagn fra jentene som tilsier at de skal gjøre det vanskelig for guttene å trollbinde dem.

«Ingen gutter har tent meg på et halvt år.»

«Jeg ser på meg selv som deilig.»

«Jeg har blonde øyeblikk, men er veldig smart». Mente hun det motsatt? Spennende uansett.

«Folk ser på meg som en bitch.»

Guttas intro: «Mitt motto er Don’t play hard, play hard to forget.» Han mener nok det relativt godt brukte «Don’t play hard to get, play hard to forget».

Det skorter ikke på selvtilliten hos guttene heller. En av dem legger sin lit til sitt eksotiske utseende.

En helt uanstrengt og naturlig filmatisk sekvens følger. Triana finner hotellet i ruiner og ringer derfor til Paris Hilton som skal hjelpe henne.

Med å rydde hotellet? Neida, Paris skal visst hjelpe gjestene å sjekke inn. Og er det noe vi har lært de siste årene så er det jo at er det noe Paris kan, så er det å yte service og vertskap. På et nytt hotell! «Ingen har vært her før», mener Ariel.

«Æ er awesome. En gutt ska vit at han e fin, men ikke førr fin».

Charlotta er svensk, bartender og frisør.

Thea er 20 år og kommer fra Brandval, jobber på Burger King og drømmer om familie. Lille mus.

Tina fra Nordstrand har danset freestyle og jobber for tiden i bar. Jeg anbefaler alle å sjekke ut mer om freestyle. Jenter i påfuglkostymer som danser hardt og fort til trance i gymsaler rundt på landet.

Det er en forbanna merkelig blanding av kunst og sport som som hverken er elegant, imponerende eller estetisk.

Mari fra Kolbotn er fordomsfull.

Jentene går ned til loungen. Der sitter Paris med solbriller på. Ingen kjenner henne igjen, da. Før hun sier navnet sitt og da blir alle sånn «Hæ?».

«Do you like it here?,» spør Paris. Jentene svarer «Yes» i kor. Så hva slags gutter håper Ariel at skal bli med? «A sexy, funny boy who likes to party».

Dette er jo egentlig en forbanna gavepakke, for nå må deltagerne snakke masse engelsk. Som om ikke norsk byr på nok utfordringer.

Guttene ankommer. Han ene smartassen lirer av seg «Jeg duger jo ikke til å bli professor, så noe må jo jeg gjøre også».

Det er det verste. Første gang jeg hørte ham uttale dette tenke jeg at han kunne ha litt selvinnsikt. Så viser det seg at han har sagt det samme i hittil tre forskjellige intervjuer, og ler like godt av seg selv hver gang. Det er også forbanna provoserende hvordan umorsomme folk som ham liksom tar sats når de skal si noe morsomt.

Og det er nettopp det han gjør. Gang på gang. Med samme vits.

De går en og en ned i loungen for å introdusere seg for jentene.

Mads: «Jeg kan gå på en smell, for å si det sånn. Hehehe». Smiler han? Jeg vet ikke.

Birger: «Casanova kan gå og legge seg».

Ikke i følge jentene. De syns ikke han er deres type. De syns han har stygge klær og er nerd.

Sander: Jobber med helikopter. Jentene liker ham. De spør ham hvor kjekk han syns han selv er. «Sterk 8/10».

Tina nikker anerkjennende til svaret, virker rett og slett litt imponert over hans evne til å fastsette en skala og plassere seg selv i den.

Magne: Klovner seg til. Typisk Magne. «Jeg virker kanskje trygg når jeg møter kjendiser. Men jeg er vant til det, for det er mange kjendiser i jobben min». Han er lysdesigner.

Amir: Fra Stavanger. Han får vise frem tatoveringene på ryggen sin. Paris lurer på hva det står. «It´s in German and says Honour and stench».

Guttene kommer samlet tilbake og jentene får beskjed om at de kan ønske seg en gutt, men de får ham bare hvis Paris sier ja.

Tina og Sander – Parisgodkjent

Mari og Mads – Parisgodkjent

Ariel og Amir – Parisgodkjent

Charlotta og Magne – ikke Parisgodkjent, så hun får Birger. Casanova ble kanskje ikke valgt av noen av jentene, men han virker like blid.

Thea og Magne blir satt sammen av Paris.

Paris syns noe mangler, så hun introduserer fem blondiner.

Én er ikke redd for å kle av seg på fest, én syns ikke kjønn er så farlig, én har silliser og én drømmer om å bli Hollywoodfrue med eget talkshow. Det syns jeg hun skal prøve å få til.

Isabelle går til Ariel og Amir.

Caroline til Mads og Mari. Mads: «Thventhk, blond, thtore pupper, det er en jævla farlig kombinathjon for Madth i hvert fall».

Mette (Paris kaller henne Natta) blir med Thea og Magne.

Martine til Sander og freestyledanseren som fortsatt ikke tror sine egne ører.

Oda joiner Charlotta og Birger. Jeg tror i hvert fall det. Hun har et sår på haken som gjør det vanskelig å konsentrere seg.

Charlotta er lettet fordi det var «hon som såg minst brå ut av dom og lettast och vinna över».

I morgen blir jentene halvert. Thea fniser og sier hun kanskje syns «Det var litt drøyt å starte sånn. Kunne godt ha venta lite grann med den». Hennes prat minner om dårlig skuespill. Jeg kjøper det rett og slett ikke.

Birger og damene hans kommer forbi rommet til Sander og hans jenter. Birger «Æ bære ikke en shit æ assa».

Og de på rommet bare:

Birger tar på seg lesbeoutfiten sin og sier at det «Passe mæ fint at guttan e i mindretall».

«No e dem mine bitches. Æ som bestæmme». Han gjør noen halvhjertede tilnærmelser på å få klemmer av sine to jenter, men Charlotta syns ikke han er noe særlig.

Det er god stemning på rommet til Mette, Magne og Thea.

«Så hva driver du med?»

«Jobber og studerer»

«Ja, det er jo gøy å studere, hvis man studerer noe man liker».

På rommet til Amir har de det litt klamt. Isabell syns at Ariel er en sterk konkurrent, Ariel syns at «Isabell e fire år gamlare enn mæ».

Amir føler seg tryggest på Ariel.

Mari syns Caroline er søt og snill, men ingen konkurrent. «Jeg har aldri sett så mye hav før, jeg.» Mads: «Nei, det er nesten litt som å være på ferie i typ Magaluf eller Spania eller Kreta eller noe sånt noe».

Han digger svensker og snakker om seg selv i tredjeperson. «Da blir Mads betatt, liksom».

Martine gleder seg til festen. Det gjør de andre også. De spiser, skåler, drikker.

Tina forteller Sander i baren at «Jeg bare tenkte at om alle guttene er sånn å nei, liksom, men så kom du og vi bare øyenkontakt og sånn». Sander skåler for det. Helt vanlig, det. Å skåle for sitt eget utseende.

Tina er bekymret. Usikker på Sander fordi han sa at han likte blondiner best i starten. Amir parerer med at «Du kan stole på han 100 prosent for å sei det sånn». Betryggende. Det syns Tina også.

Alle lurer fælt på hva som skjer i morgen. Og er det bare meg eller heter det fortsatt Paradise Hotel, ikke Paris Hotel? Hehe, neida. Kødda bare litt på slutten her.