Godeste Joachim Trier er for tida i gang med innspillingen av «Louder Than Bombs» i New York, og en bieffekt av å spille inn film i storbyen er at paparazziene også hiver seg over filmsettet for å knipse skuespillerne.

I helgen valgte da også The Daily Mail i England å trykke noen bilder fra innspillingen, med den saftige (?) vinklingen at Jesse Eisenberg kysser motspiller Isabelle Huppert på kinnet. Og hun er jo dobbelt så gammel som ham! Æsj.

Men det er jo litt gøy å se de første bildene av Huppert og Eisenberg i karakter, da. Langt hår har guttungen også fått seg.

«Louder than bombs» handler om Gene (Gabriel Byrne, antar vi) og hans to sønner (Jesse Eisenberg og Devin Druid), og hvordan de takler bortgangen til moren Laura. En planlagt utstilling av Lauras fotografier gjør at eldstesønn Jonah føler seg nødt til å vende tilbake til barndomshjemmet for første gang på lenge.

Det er da en ubehagelig sannhet som altfor lenge har blitt holdt skjult tvinger seg frem i lyset.

Foruten Byrne, Eisenberg, Huppert og Druid har også Amy Ryan («Gone Baby Gone»), David Strathairn («Good Night and Good Luck») fått roller i filmen.

Jesse Eisenberg, Isabelle Huppert og Gabriel Byrne skal også spille i filmen.
Jesse Eisenberg, Isabelle Huppert og Gabriel Byrne er allerede bekreftet for «Louder than Bombs».

– Jeg er utrolig lettet og glad over at jeg både får jobbe med noen av mine favorittskuespillere, men også at de passer så bra til rollene slik de er skrevet. Det er ikke lett å finne så talentfulle folk som også passer sammen som en familie, sier har Trier tidligere uttalt til Filter.

I helgen meldte forresten også Screen Daily at forhåndssalget av filmen går bra. Salgsagentene i selskapet MFI har solgt rettighetene til en rekke verdenshjørner, blant annet Israel, Hellas, Hong Kong, Taiwan, India og Midt-Østen.

SF skal distribuere filmen i Norden.