Åh, som jeg skulle ønske det var en norsk strømmetjeneste som kjøpte inn nye serier fra Comedy Central. De siste par årene har kanalen gjort en kjempejobb som talentfabrikk for nye amerikanske komikere, som Key & Peele og Amy Schumer.

Men aller mest skryt har kanskje Ilana Glazer og Abbi Jacobson fått for sin serie «Broad City», som hadde premiere i januar i år.

Den er vel verdt å sjekke ut – Glazer og Jacobson spiller seg selv som to stoner-bestevenner som henger rundt i New York (enkelt konsept). Enda latere skribenter enn oss har sammenliknet med «Girls», men det yter egentlig ingen av seriene noen rettferdighet overhodet.

I går kom traileren til sesong to (med en «Pretty Woman»-referanse), som kommer på Comedy Central i januar til neste år:

Som vi ser av traileren dukker Seth Rogen opp i sesong to, mens Fred Armisen, Janeane Garofalo og Amy Poehler hadde gjesteopptredener i første sesong.

Serien har kanskje litt webseriepreg (den var først en ren internettserie før Amy Poehler plukket den opp og produserte tv-utgaven), men den gir minst et par latterkuler i hver episode og har generelt en fin tone.

Også hadde den et av årets tv-øyeblikk i form av denne Drake-hyllende åpningen av episode ni, «Apartment Hunters»: