Ifølge The Hollywood Reporter skal oppfølgeren til den svært populære «Kingsman: The Secret Service» starte innspillingen allerede april neste år.

(Her skulle jeg egentlig ha en gif, men den var for stor til å putte i innlegget, så jeg legger heller ved link til den her. Tilgi meg, kjære leser! Jeg ville bare underholde dere!)

Hva filmen skal handle om er foreløpig usikkert, spesielt siden manuset fremdeles ikke er skrevet ferdig, men Fox har allerede sikret seg hovedrolleinnehaver Taron Egerton.

Det er bare et problem: Egerton har allerede skrevet kontrakt med Lionsgate for å spille i «Robin Hood: Origins» som starter innspilling i februar.

Egerton har siden «Kingsman» vært med i Tom Hardy-filmen «Legend», som hadde britisk premiere i september. Han har også spilt skihopperen Eddie The Eagle i en film med samme navn som kommer neste år, som også «Kingsman»-regissør Matthew Vaughn var med på å produsere

La oss håpe det løser seg for Egerton så vi får se mer scener som denne, kanskje de tilogmed prøver å gjøre noe lignende i en moské eller en synagoge! Eller… Nei, ikke gjør det.