Etter tre omganger med Christian Bale som Batman, er det lett å glemme at alt ikke bare har vært frykt fryd i Gotham City.

En gang i tiden var det dette vi kunne forvente av den kappekledde krimbekjemperen på film, til tross for en såpass staut fyr som George Clooney bak masken:

Når Bale nå er ferdig med flaggermusmannen for godt, og Zack Snyder samtidig har annonsert at Batman skal møte Henry Cavills Supermann i «Man of Steel»-oppfølgeren, blir da det store spørsmålet: Hvem er nestemann til å ta på seg maska?

Ifølge Hollywood Reporter har Snyder allerede endel navn på blokka, noen av dem mer interessante enn andre. Øverst troner muligens Josh Brolin, etterfulgt av Ryan Gosling, Joe Manganiello, Richard Armitage, Max Martini og Matthew Goode.

Josh Brolin har tidligere spilt George W. Bush på film, så da klarer han sikkert også rollen som Batman. I tillegg synes vi fyllekjøringsmugshoten av ham øverst i saken lover godt for surkjeften som Christian Bale skapte tradisjon for under masken.

Om det blir Ryan Gosling som får rollen, vil vi garantert få en slagkraftig Batman, men det spørs hvor effektivt tusenmetersblikket til Gosling fungerer bak en maske.

«True Blood»-varulven med det tegneserievennlige etternavnet Joe Manganiello var faktisk ønsket til den opprinnelige Supermann-rollen i «Man of Steel», men det passet ikke overens med vampyrserien. Om han skulle få rollen som Batman, trenger i så fall ikke kostymemakerne å anstrenge seg for mye med kunstige magemuskler på drakta.

Richard Armitage er kanskje et litt mer spennende og alternativt valg. Den engelske skuespilleren er for tiden aktuell som dvergelederen Thorin Oakenshield i «Hobbiten»-trilogien. Man skulle tro at nyheten skulle vekke begeistring hos hans lojale fanbase, kjent som Armitage Army, men dengang ei.

Max Martini høres for de uinnvidde kanskje ut som en skuespiller hentet fra en litt annen form for filmkunst, men han har erfaring fra blant annet «Redd menig Ryan» og kinoaktuelle «Pacific Rim». Matthew Goode spilte på sin side Ozymandias i «Watchman» og Charles Stoker i «Stoker».

Ettersom manuset til «Man of Steel 2» ikke engang er ferdigskrevet, er disse ryktene selvfølgelig svært lite håndfaste enn så lenge.

Selv savner vi et par åpenlyse navn. Hvor er for eksempel Paul Giamatti, Steve Buscemi, Philip Seymour Hoffman og Luis Guzmán?