Gutta i Mötley Crüe levde i glansdagene et såpass drøyt liv at det i det hele tatt er et under at alle lever i dag.

Noe mange av oss hatt fått gleden av å annenhånds oppleve gjennom Neil Strauss«The Dirt: Confessions Of The World’s Most Notorious Rock Band».

En filmatisering av boka har ligget i kortene i en årrekke, blant annet var Larry Charles («Borat») tilknyttet som regissør en stund.

Heldigvis ble ikke det noe av, ettersom Charles for det første ønsket å lage en film med 17-årsgrense (den trenger MINST en ‘R’-rating), og for det andre ikke engang likte gruppa. Etter at Paramount kjøpte MTV Films, ble det dessuten stille en stund.

Men nå har det begynt å løsne litt for filmatiseringen.

Ifølge Deadline har «Jackass»– og «Bad Grandpa»-regissør Jeff Tremaine tatt på seg jobben med å takle den rimelig heavy historien om Vince Neil, Nikki Six, Mick Mars og Tommy Lee.

Det tror vi han er rett mann til. Tremaine er ikke redd for å ta tyren ved ballene, og kommer garantert ikke til å underspille noen av de mer outrerte scenene relatert til dop, sex og rock’n’roll.

Han står jo tross alt bak dette:

Men forhåpentligvis kan Tremaine bidra med litt mer enn bare slapstick, noe vi også satser på at Tom Kapinos («Californication») også sørger for den pågående sistepussen på manuset.

– Vi må få den rette ånden over filmen. Det er viktig med skuespillere som selv spiller, eller som kan levere den karismaen som kreves på scenen. Rockestjerner må ha swagger, sier Tremaine til Deadline – før han kommer med noen beroligende ord:

– Noe av det de gjennomgikk er morsomt, men dette skal ikke være en komedie. Det er ganske mørkt. Jeg tror fans av tingene mine vil like filmen, men du kommer ikke til å ramle av stolen av latter.

Får bare håpe det blir noe av filmen denne gangen.