Jim Carrey har hatt noen ytterst magre år de siste par årene, men 2013 ser ut til å bli bedre.

Han har jo en potensielt artig rolle i «Kick-Ass 2», for eksempel, og han ser ut til å ha kost seg stort med skurkerollen som langhåret kvasimagiker i «The Incredible Burt Wonderstone».

Sistnevnte fikk en trailer i går, se den i videovinduet øverst.

«The Incredible Burt Wonderstone» ser ut til å være en relativt konvensjonell komedie på papiret. Den er av typen den nye vinen vs. den gamle garde, der Steve Carrel spiller en noe aldrende, brunkrembrukende magiker som har oppnådd brukbar suksess i tospann med sin mildt åndssvake assistent, spilt av Steve Buscemi (deilig å se ham i en slik rolle igjen).

Men populariteten synker som en stein når geriljagatemagikeren Steve Gray (Carrey) dukker opp med sine ukonvensjonelle triks.

Minner kanskje litt om «Blades of Glory», denne, og det mener jeg utelukkende som et kompliment. Alan Arkin og James Gandolfini er også med blant skuespillerne, mens regi er ved tv-veteranen Don Scardino («30 Rock», «Sports Night», «The West Wing»).

I går ble det forresten også sluppet en teasertrailer til en annen komedie vi ser fram til, nemlig apokalypsebromancen «This is the End», som er en kompisproduksjon der nær samtlige som har vært involvert i en Judd Apatow-komedie eller serie de siste årene ser ut til å skulle bidra.

Klippet slippes selvfølgelig i forbindelse med at jorda går under i dag, og har Seth Rogen, James Franco, Jay Baruchel, Aziz Ansari, Michael Cera, Martin Starr og Danny McBride i sentrale roller (de fleste spiller åpenbart en variant av «seg selv»).

Seth Rogen har dessuten skrevet manus sammen med Evan Goldberg – de to har tidligere laget manus til «Superbad» og «Pineapple Express», og kan denne nå disse til knærne har vi bra ting i vente: