Husker du «Horrible Bosses» (2011)? På papiret et fryktelig lovende konsept, med strålende komiskuespillere (Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis) i hovedrollene, og med blant andre Jennifer Aniston, Jamie Foxx og Kevin Spacey som krydder.

I USA var den en kjempesuksess med over 100 millioner innspilte dollar, mens nordmenn var mer lunkne – her hjemme endte den med under 40 000 besøk på kino.

I desember kommer oppfølgeren, og kanskje har utallige tv-visninger av den første filmen ført til et økt publikum for en toer også her hjemme.

Apropos toer… Produsentene håper åpenbart at Jennifer Anistons nymfomankarakter fremdeles skal gi en sjokkeffekt. Punchlinen i traileren gir i hvert fall amerikanske bloggere en enkel jobb med å finne vinkling (The ‘Horrible Bosses 2′ Teaser Finds Jennifer Aniston Desperate To Be Pooped On).

horriblebosses

Men la oss ikke snakke mer om henne.

I stedet kan vi jo nevne at Jason Sudeikis ifølge Deadline har takket ja til en rolle ved siden av  Zach Galifianakis, Kristen Wiig og Owen Wilson i «Loomis Fargo», regissert av Jared Hess («Napoleon Dynamite»).

Komedien handler om en fyr som er med på et ran, blir lurt av sine medsammensvorne og blir besatt av tanken på hevn.