Jeg kunne sikkert lest meg opp på en eller annen «Twilight»-wiki for å skjønne hva som egentlig foregår i denne ferske traileren til «Breaking Dawn part 2».

Men ettersom jeg ærlig må innrømme at jeg ikke har sett en eneste av filmene i serien, anser jeg det som nytteløst. Det er masse pene (og utro) ungdommer som jeg antar er vampyrer som kan hoppe høyt og  langt. Noen folk med store øyne. De sedvanlige (var)ulvene.

Og en Volvo! Ser ut som det er nye V40, som lanseres i disse dager. Det jeg vet om den bilen, er at den er veldig sikker i bruk, og bremser automatisk om det kommer noen fotgjengere i veien. Det er sikkert sånt som vampyrer er opptatt av om de skal kjøpe ny bil.

Fram til filmen kommer på norske kinoer 16. november, kan du ikke være grei å gi oss et lite handlingsreferat som er lett å forstå? Er ikke bare-bare å få grep om det offisielle synopsiet, nemlig:

After the birth of Renesmee, the Cullens gather other vampire clans in order to protect the child from a false allegation that puts the family in front of the Volturi.

I mellomtiden skal vi forsøke å se de forrige filmene i «Twilight»-serien, som vi tross alt har i sjappa. Vi lover!