Nå som Ridley Scotts storfilm «Prometheus» nærmer seg med stormskritt, har også filmselskapet Fox skrudd opp blusset under viralmarkedsføringen et par hakk.

Tidligere har vi fått se småglimt av David, den svært menneskelige androiden levert av Weyland Corporation – et framtidig konglomerat som til og med har sin egen hjemmeside. Og på en TED-konferanse i februar holdt like godt toppsjefen i Weyland (spilt av Guy Pearce) en TEDTalk fra år 2023.

I videoen som dukket opp i dag (se den øverst i saken her) får vi nå et lengre møte med åttende generasjon David, mesterlig småskummelt spilt av Michael Fassbender. Han kan vise følelser og griner når han tenker på krig. Glad i blomster er han også. Om du husker Bishop fra «Aliens» vet du hvorfor det er kult med androider i film:

Om du, merkelig nok, synes David-videoen bare virker rar og ikke får noe videre lyst til å se «Prometheus», kan du jo bare ta en titt på den siste «ordentlige» traileren under her, som kom for en måneds tid siden. Og om du ikke gleder deg da, er det vel ikke mye mer vi kan hjelpe deg med.