Vi er i grunnen litt trailertrøtte her på bloggen, etter et lite rush i forrige uke med en hel haug nye smakebiter på høstens kvalitetsfilmer.

Men nye HBO-trailere er i grunnen litt vanskelig å ignorere, kanskje særlig siden seriene skal vises i Norge via vår streamingtjeneste Comoyo View.

Derfor, altså – den første ferske teaseren er for en serie vi er ganske spente på, signert «The Office»-medskaper og Ricky Gervais’ faste samarbeidspartner Stephen Merchant.

«Hello Ladies» er en komiserie som i stor grad virker å sirkle rundt Merchants manglende dametekke:

– Serien er i stor grad født ut av min standup-forestilling, som jeg også gjør uavhengig av Ricky. Han har vært i et forhold til Jane, kjæresten hans, siden han var 20 – så denne verden som singel har han egentlig aldri opplevd selv. Det føles ikke som et naturlig tema for ham å jobbe med, sier Merchant til Hollywood Reporter.

Vi liker jo Merchant godt som fyr (bedre enn Gervais på mange måter, hør for eksempel dette intervjuet gjort av Marc Maron), men vi håper serien er noe mer enn en rekke «pinlige» ulykker forårsaket av hans manglende selvinnsikt og evne til å gi opp. Vi får se.

«Hello Ladies» kommer til HBO 29. september, og dukker opp hos Comoyo View dagen etter.

Den andre teaseren er til høstens mest etterlengtede seriesesong i vår bok – sesong fire av «Boardwalk Empire».

Vi har forklart himla mange ganger hvorfor «Boardwalk Empire» sesong fire kan bli dritgøy, men vi kan jo repetere: Dennis Lehane og George Pelecanos er hyret inn i manusteamet.

Blant de nye den nye karakterene er Dr. Valentin Narcisse, spilt av Jeffrey Wrigh – en feinschmecker og filantrop som tilfeldigvis også kontrollerer Harlem.

Tipper han kan bli en nøtt for Nucky:

Ny er også Ron Livingston («Office Space», «Swingers», «Band of Brothers») – som spiller en forretningsmann som vekker interessen til Gillian Darmody.

Andre nye folk med i sesong fire er Domenick Lombardozzi (aka Thomas «Herc» Hauk fra «The Wire») som Ralph Capone, Als eldre bror, og Brian Geragthy («The Hurt Locker») som skal spille en ny spritagent med uklare motiver.

Premiere blir 8. september på USA, og på Comoyo View dagen etter.

Bonus: Denne er ikke ny, men også verdt å merke seg at «Eastbound and Down» kommer med sin siste sesong 29. september (igjen: dagen etter på Comoyo View).