Etter det tragiske drapet 17-årige Trayvon Martin i USA, der en nabolagsvakt muligens gikk hakket for langt, har Fox klokelig endret navnet på sin kommende komedie frem til nå kalt «Neighborhood Watch».

Nå heter filmen simpelthen «The Watch», og det gjøres et litt mindre poeng av at Ben Stiller, Jonah Hill, Vince Vaughn og Richard Ayoade (han krølltoppen fra «The IT Crowd») faktisk jobber som nabolagsvakter. Borte er også den opprinnelige plakaten med et sønderskutt neigborhood watch-skilt og scenen der Jonah Hill liksomskyter ut av vinduet på bilen.

Vel, med den nye traileren har Fox ganske godt klart å skru oppmerksomheten vår vekk fra kontroversene, og over til overveldende mengder med vitser om store peniser, alienslim som ser ut som sæd, Jonah Hill som kanskje, kanskje ikke må ha sex utkledd som jente, og så videre. Dette er selvfølgelig en red band-trailer, og da trues det ikke med såpevask av kjeften.

I filmen tar de fire gutta på seg oppdraget å stoppe en utenomjordisk invasjon av nabolaget, noe som ikke viser seg å være så enkelt ettersom alienene tydeligvis kan forkle seg som mennesker.

Greit nok, det – og med en såpass bra og løsmunnet gjeng som dette kan det jo bli litt moro. Eller det helt motsatte, vi får se.

Bare to ting jeg har litt problemer med i traileren: Skal den aksenten til Ayoade liksom være amerikansk? Og hva i helvete er greia med å loope Skrillex til det blør av øra mot slutten der?

«The Watch» har norsk kinopremiere 7. september.

• Lik oss på Facebook og følg oss på Twitter for daglige oppdateringer fra film- og tv-verden, anmeldelser, konkurranser og mer!