Da Oscar-showet var over i natt dukket Jimmy Kimmel (som spiller inn rett over gata fra Oscar-åstedet Kodak Theatre, praktisk nok) opp med en spesiell Oscar-spesial hvor han ifølge Deadline, tradisjonen tro, slapp flere falske filmtrailere.

I år var tanken å lage spillefilmer av YouTube-hits, og det er få filmer vi har mer lyst til å se nå enn «Ameowdeus», Mozart-filmen «Amadeus» gjenskapt som en duell mellom «Hamster on a piano» og Keyboard Cat, henholdsvis spilt av Christoph Waltz og Kevin Spacey.

Litt mer slitsomt ville det nok være å sitte gjennom «Sweet Brown: Ain’t Nobody Got Time For That», en «Forrest Gump»-aktig omskrivning av historien med Sweet Brown som katalysator for karrierene til både Barack Obama og Steve Jobs.

Den opprinnelige videoen ser forresten slik ut:

En av de mer kreative tolkningene er traileren for brødredramaet basert på «Charlie bit my finger – again» i Christopher Nolan-stil, titulert «Bitman Begins» og med Tom Hanks, Meryl Streep og brødrene Liam og Chris Hemsworth i hovedrollene.

Det spørs likevel om den filmen vil bli like populær som kildematerialet, som nå nærmer seg 670 millioner treff.

Den eneste traileren som ikke er en bøtte med latter er «David after dentist»-parodien på Baz Luhrmans registil. Selv med Samuel L. Jackson i miksen ser det ut som tidenes umorsomste stonerkomedie, og det sier litt.