Vi her i Filter har fått en praktikant. Han heter Gabriel, og har allerede blitt en viktig del av redaksjonen. Se bare hva som skjedde da vi fikk høre om den nye seks episoder lange HBO-serien «Show Me a Hero».

11121232_10155892600400304_1760934219_n

 

I «Show Me a Hero» møter vi den tidligere politimannen Nick Wasicsko (Oscar Isaac) som på slutten av 80-tallet stiller som ordførerkandidat i New York-byen Yonkers mot sittende ordfører Angelo R. Martinelli, spilt av Jim Belushi (!).

Typisk nok for Simon tar serien for seg rase og dysfunksjonalitet i amerikanske byer og politikk. I serien ønsker amerikanske føderale myndigheter å bekjempe segregering ved å tvinge Yonkers til å bygge offentlige bygde boliger til fattige afro-amerikanere, noe den lokale hvite middelklassen motsetter seg.

Serien har allerede høstet gode kritikker, men ikke alle er like positive. For eksempel gir IMDB-brukeren gsandra614 serien to av ti stjerner og beskriver den som «(a) really boring political drama». Nettopp.

Vi har i hvert fall begynt å se serien, og liker den skikkelig godt så langt. Men mye mer om det senere, sikkert. Du har kanskje sneket deg til en kikk du også? Fortell i så fall hva du synes under her.

HBO Nordic har allerede lagt ut de to første episodene. Episode tre og fire kommer neste uke.