Thorbjørn Harr har blitt lagt merke til etter rollen som Jarl Borg i «Vikings», og sist vi hørte var nordmannen på audition for en rolle til tredje sesong av «House of Cards».

Gøy, han kan jo ikke fortsette å spille Løveungen på «Karsten og Petra» til evig tid heller.

harr

Nå har han åpenbart gjort enda en rolle i en amerikansk tv-serie. Daily Mail publiserte i natt bilder  av Harr som omslutter sine skjeggete lepper rundt munnen til Hilary Duff.

Dette er altså ikke fritidsklining (da ville nok ikke vi skrevet om det), men snarere bilder tatt av en paparazzi på settet til den kommende sitcomen «Younger» – den nye serien til «Sex og singelliv»-skaper Darren Star.

Det er ikke så lett å si hvor stor rolle Harr har i serien, men han er ikke listet opp på IMDB – så vi antar det kanskje er snakk om en mindre gjesteopptreden.

Serien handler om en 40 år gammel nyskilt alenemor (Sutton Foster), som sliter med å få jobb fordi hun har passert 40 år (hæ?). Derfor bestemmer hun seg for å få en makover i et forsøk på å framstå som om hun er i tjueåra, og vips – så blir hun assistent i et forlag. Og der er altså Hilary Duffs karakter en kollega.

Uansett: Heia Thorbjørn. Som The Daily Mail skriver: Sporting grown out facial hair and a confident smirk.