Ikke verst for skuespilleren som i sin tid ikke slapp gjennom nåløyet på teaterhøgskolen (men til gjengjeld har gått på Lee Strasberg-skolen i New York):

Lisa Loven Kongsli (37), som du kanskje husker fra tv-serien «Hvaler» eller filmen «Kompani Orheim», fikk en smak på internasjonal oppmerksomhet gjennom sin sentrale rolle i den kritikerroste svenske filmen «Turist» (2014).

Nå er det klart at hun har en rolle i en av de mest imøtesette superheltfilmene som er på gang – «Wonder Woman», som får premiere i juni 2017, er en oppfølger til «Batman v Superman: Dawn of Justice» og den fjerde filmen i universet basert på figurene fra det amerikanske forlaget DC.

Det melder Entertainment Weekly (som også har bilde! EDIT – det har vi også) i kveld. 

wwww
Fra venstre Lisa, Gal Gadot, Connie Nielsen og Robin Wright.

Først ut til å snappe det opp her hjemme, var såvidt vi kan se Montages

Kongsli spiller en av tantene til Wonder Woman, og hvis du synes det høres ut som en tantete rolle skal du vite at både hennes mor, amasonen Hippolyte (spilt av Connie Nielsen), og dennes søstre er sentrale figurer i mytologien rundt superhelten.

Det er tidligere kjent at en av dem skal gestaltes av Robin Wright, kjent fra «House of Cards». Wonder Woman selv spilles, som i «Batman v Superman», av Gal Gadot. Hun har fått mye skryt for sin opptreden i filmen.

Lovens rolle er ifølge EW rollefiguren Menalippe, som sammen med søstrene er ansvarlige for oppdragelsen av superhelten.

– Hun er det eneste barnet de oppdrar sammen. Og deres kjærlighet for henne manifesterer seg på forskjellig vis for hver av dem, sier regissør Patti Jenkins til magasinet.