Brian De Palma har en svært ivrig fanskare, selv om hans til nå siste film, den seks år gamle «Redacted», ble en problemfylt og til dels polariserende affære.

«Redacted» ble nylig utgitt på VOD, og jeg anbefaler på det varmeste Espen Svenningsen Rambøls anmeldelse her. Lei for all del også filmen her, hvis du får lyst til å se den.

Uansett er det noe HELT annet De Palma nå har gitt seg i kast med – en erotisk thriller i «Basic Instinct»– og «Dressed To Kill»-tradisjonen, kalt «Passion». Det første offisielle promobildet fra filmen bør i hvert fall vekke en viss interesse både hos filmelskere og tabloidjournalister.

«Passion» er delvis basert på den franske filmen «Love Crime» fra 2010, regissert av Alain Corneau, og følger ifølge The Playlist to mektige forretningskvinner som er involvert i en sexy og farlig maktkamp.

Vi er vel ikke de første som ser parallellen til tv-serien «Damages», noe som må være en god ting.

Dessuten er vel en såpass intens rolle som dette noe som er nødt til å passe Noomi Rapace veldig godt. En film vi skal holde øye med, med andre ord.

 

• Lik oss på Facebook og følg oss på Twitter for daglige oppdateringer fra film- og tv-verden, anmeldelser, konkurranser og mer!